Campionat Pariori

• 23-12-2018 at 2:17 pm #256054
    Feder Florin
    Participant

Hmmmm, acum se ia de mine copilul asta de Lion, Silviu sau cum s-o mai numi, eu sunt mamut, frizon sau ce eram, dar eu am zis ca a putut scrie 40 de pagini…….Eu chiar nu inteleg, intr-un loc unde nu esti dorit, de ce insisti sa fii prezent ?
    Du-te frate pe alte site-uri si posteaza acolo, lasa-ne pe noi amatorii sa ne vedem de treaba aici……dar FARA tine !!!!!

ADMIN, fata de injuraturile de mai sus, s-ar impune niste masuri ferme !

Sarbatori fericite tuturor, mai putin unuia, …..stie el, care !

25-12-2018 at 8:26 am #256248
    livi
    Participant

Crăciun fericit băieți și multe bucurii !

26-12-2018 at 2:15 pm #256439
    stefanel87
    Participant

Crăciun fericit tuturor și ponturi verzi sa avem ✅✅✅

31-12-2018 at 10:06 am #257041
    Feder Florin
    Participant

La multi ani si An Nou fericit! Numai ponturi castigatoare pe 2019, sa aveti !

31-12-2018 at 5:25 pm #257139
    Toader Donose
    Participant

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani

01-01-2019 at 6:34 pm #257250
    Moga Adrian
    Participant

La multi ani tuturor !!!
    Va doresc inspiratie maxima in 2019 !!!
    Sa fie verde pe toate biletele !!!

02-01-2019 at 1:17 pm #257354
    Feder Florin
    Participant

Bun regasit si La multi ani ! ….o problema cu pontul lui Alecsbica, meciul Bournemouth-Watford…….Netbet nu a avut si nu are in oferta acest tip de ppariu pe care l-a pus el : Pauza sau Final…….Nu a existat aceasta optiune , nici acum nu este, credeam ca dupa 1 Ianuarie or fi introdus-o, dar nu ………

02-01-2019 at 4:09 pm #257375
    George Stoian
    Participant

La mulți ani tuturor!

02-01-2019 at 6:45 pm #257472
    Negustoru
    Participant

Total gresit! Acest pariu a fost mereu in oferta. @alecsbica este unul din tipsterii care merita respect si nu ar trebui sa-i arunci acuzatii nefondate. De ani buni a demonstrat-o… dovada si zilele trecute. Cand faci acuzatii despre curtea vecinului e bine sa fi documentat astfel risti sa dai in penibil. Numai bine!
    https://we.tl/t-9gAXFmZl24

02-01-2019 at 6:57 pm #257475
    Alex
    Participant

Salutare! Mai grav e ca si adminii site-ului imi anulasera pontul, fara sa verifice 🙂 ma rog, pariorii adevarati ar fi analizat oferta corespunzator, mai ales inainte sa comenteze public.

Si da, psf este de doar cateva luni in oferta netbet.

@zenith77
    , multumesc pt aprecieri!

02-01-2019 at 8:33 pm #257482
    livi
    Participant

Îmi cer scuze pentru greșeală . Doar că e o perioadă încărcată de sărbători și când am văzut acest comentariu am crezut că se vb in cunoștință de cauză . A greși e omenește îmi mai cer o data scuze față de @alecsbica și îl rog sa înțeleagă perioadă încărcată

02-01-2019 at 10:32 pm #257507
    Feder Florin
    Participant

Da, imi cer si eu scuze, chiar mi se pare interesant X pauza sau final, am vrut sa pun si eu ceva bani pe acest tip de pariu, ma uitasem si nu am vazut pe pagina Netbet a acelui joc aceasta optiune……..Stiu ca in trecut nu era, asa ca m-am uitat si eu si nu am vazut-o…..
    Daca era si nu am observat-o eu, imi cer scuze……..cat despre acuzatii cu curtea vecinului, nu poate fi vorba, nu am sarit si repet, nu am acuzat, am facut doar o sesizare, daca a fost nefondata, din nou „mea culpa”.
    Bafta la baietii !

03-01-2019 at 3:35 am #257537
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Chiar era nevoie de această mini dezbatere a unei mici pb , care fiind rezolvată pozitiv, cu promptitudine nu a prejudiciat pe nimeni? O eventuală sesizare și/sau comentarii dezaprobatoare ar fi fost justificată ÎNAINTE de a se rezolva, nu RETROACTIV! Dealtfel, am corectat după 42 de minute, de aceea cred că ar fi fost benefică o atitudine colegială, având în vedere faptul că o astfel de eroare nu este un capăt de țară, nu este ireversibilă și mai ales că – repet – se rezolvase, nu mai era de actualitate.
    Despre sintagma „parior adevărat” s-ar putea comenta la nesfârșit – este o temă subordonată subiectivismului – de aceea cred că alternativa cea mai potrivită este de a ne păstra fiecare părerea, pentru a evita eventuale situații generatoare de noi dispute sau/și neînțelegeri. Abia am scăpat de „balamuc” pe forum, cred că nici unuia dintre noi nu ne lipsește!
    Am subliniat de mai multe ori că atitudinea tolerantă, înțelegătoare față de ceilalți colegi, este una dintre cele mai importante criterii în ceea ce privește activitatea într-un/unui grup. Pentru a fi eficient, pentru a fi (și) constructiv, un comm prin care se face o sesizare, trebuie redactat cu atitudine colegială, fără aroganță, fără tentă acuzatoare. Oricare dintre noi am avut și vom mai avea nevoie să beneficiem de înțelegere, de toleranță, de atitudinea binevoitoare a celor din jur!
    Sunt convins că fiecare membru al Comunității Pariuri1x2 are ca obiectiv etalarea unei activități performante, concretizată prin rezultate de calitate, pentru satisfacții personale și pentru a contribui la imaginea site ului.
    Vă doresc un nou an cu sănătate, cu bucurii și împliniri în fiecare zi! LA MULȚI ANI!

15-01-2019 at 5:08 pm #260373
    Ionut Andrei
    Participant

Salut baieti ! De premiile din Decembrie se aude vreo ceva? Le primim pana in weekend ?

15-01-2019 at 6:32 pm #260389
    livi
    Participant

Salut @betman92 sunt șanse mari să le primim până in weekend , băieți fac tot posibilul

You must be logged in to reply to this topic.