-
09-12-2018 at 1:07 am #252836
TudoracheMemberI-a reusit domnului i-am picat in plasa , insa analizand comentariile avute tin sa fac precizarea ca nu se impunea sa nu imi dati mie ban iar dvs sunteti constienti de lucrul asta , probabil el acum rade ca i-a reusit asta , insa eu unul cred ca dvs imi creati mie o nedreptate si chiar as ruga participanti la concurs sa spuna daca eu in toata ”cearta” asta AM MERITAT sau nu sa fiu BANNAT , va spun nu ma asteptam sa imi faceti asta !!! V-as ruga din suflet sa ma reprimit in concurs pentru ca nu v-am gresit cu absolut nimic , repet nu am raspuns inapoi la jigniriile lui cu toate ca le-am digerat cu greu !!! Puneti-va si voi in locul meu pentru o secunda fratilor
09-12-2018 at 1:09 am #252839
TudoracheMember@admin , Eu as fi acceptat situatia daca intradevar i-as fi raspuns la jigniri cum ziceti dvs , insa eu nu am facut asta in mod direct , nu m-am apucat sa il injur asa cum m-a injurat el pe mine , va rog fiti corect fata de mine si reprimiti-ma in concurs daca sunteti corecti cu mine !!! Multumesc
09-12-2018 at 1:11 am #252842
TudoracheMember@admin Cum dvs spuneti aici -Tudor – lion . Ban permanent pentru limbaj vulgar repetat si cu atentionare din trecut , eu va pot dovedi contrariul pentru ca am salvate toate comentariile in email cum el m-a jignit fara ca EU SA II RASPUND CU ACEIASI MONEDA , nu va bateti joc de mine in halul asta va rog mult , nu ii dati satisfactie lui pentru ca nu e drept ce faceti !!!! Multumesc
09-12-2018 at 1:15 am #252845
TudoracheMemberVa spun sincer , nu ma asteptam la asta din partea dvs , acum ca sunt si foarte suparat poate am mai gresit gramatical in comentarii , as fi acceptat situatia daca intradevar acest bann era dat pe merit , insa eu am i-am raspuns in limita bunului simt , cu toate ca nu stiu cati dintre dvs i-ati fi raspuns la fel , asa ca aveti demnitatea si reprimiti-va in concurs pentru ca nu v-am gresit cu absolut nimic !!!
09-12-2018 at 1:20 am #252847Admin Pariuri1x2
ModeratorIntelege te rog ca nu poti ramane in concurs cu doi useri.
Faptul ca ai raspuns cu o vulgaritate mai mica sau ca nu ai raspuns pe masura vulgaritatii lui ci cu cateva nivele mai jos tot vulgaritate ramane. Trebuia sa ignori.12-12-2018 at 7:48 am #253490livi
ParticipantDe unde a copiat @utilizator123 ?
12-12-2018 at 10:22 am #253532Toader Donose
ParticipantDa , se vede o mica rautate , eu nu fac copy paste, stiu ca nu este corect, rog sa se verifice, dar nu ve-ti gasi niciunde ceva similar .
12-12-2018 at 1:47 pm #253559
Feder FlorinParticipantOhhh, abia acum vad ca l-ati „raschetat” pe Lion………S-a usurat serverul, sunt cu 40 de pagini mai putine pe Forum……..Va dati seama cat a putut sa scrie baiatul asta?
13-12-2018 at 4:28 pm #253782
stefanel87ParticipantConfirm primirea premiului la Netbet pe luna Noiembrie..spor tuturor la rulaj ✅✅✅
13-12-2018 at 6:28 pm #253822livi
Participantcine vrea sa purtam discutii pe un grup mai rapid sa adauge aici fb pentru a creea un grup in care sa-i includ pe cei interesti .
17-12-2018 at 7:46 pm #254611
George StoianParticipantDomnule UTILIZATOR salut!
Excluderea unui participant din concurs este o decizie majoră, categorică! Astfel de decizii sunt de competența Departamentului Administrativ al site-ului și implică unele demersuri menite să confirme legitimitatea unei astfel de decizii. Fii convins că orice încercare de a evita respectarea regulamentului va fi sancționată prin luarea măsurilor care se impun, față de oricine.
În ceea ce te privește, consider că ar fi onest să renunți la anonimat. Comunicarea decentă, transparentă este o dovadă de respect reciproc și de bună intenție, DOAR DACĂ FIECARE DINTRE CEI IMPLICAȚI ÎȘI CUNOAȘTE INTERLOCUTORUL!17-12-2018 at 9:00 pm #254626
George StoianParticipantNu ai citit cu atenție, chiar asta spuneam, nu pot lua eu astfel de decizii, este de competența Departamentului Administrativ!
Nu am susținut niciodată că fac ceva special sau că poziția mea este alta decât a unui participant ca oricare altul. Nu accept vedetismul, ba chiar îl dezaprob cu convingere. În ceea ce privește intenția de „a acuza” – cum ai spus – sau de „directiva executată”, nici vb de așa ceva! Este părerea mea despre relaționarea dintre două sau mai multe persoane, directă sau prin postarea unui comm.18-12-2018 at 2:48 am #254700
George StoianParticipantFaptul că am spus că ai postat anonim nu a fost o acuză, a fost doar o constatare.
Nu am susținut niciodată că aș avea o altă poziție decât aceea de participant la concurs.
Prin „Departamentul Administrativ” mă refeream la CONDUCEREA SITE ului, nicidecum la mine.
Când activez într-o echipă, consider că este benefic să comunic în diferite situații cu ceilalți colegi.
Ai dreptate, nu are rost să discuți „cu unul ca mine”. Sunt de acord cu tine în ceea ce privește încheierea discuției.
Îți urez SĂRBĂTORI FRUMOASE, CRĂCIUN FERICIT ȘI LA MULȚI ANI!20-12-2018 at 9:21 pm #255443livi
ParticipantSimplu fapt că @toaderdonose nu are făcut contul prin pariuri1x2 este un alt argument că nu ar fi @lion
You must be logged in to reply to this topic.