Campionat Pariori

• 21-03-2017 at 12:01 pm #109028
    Constantin Leontina
    Participant

După părerea mea ar trebui umblat la regulamentul concursului in ce privește promovarea și retrogradarea la juniori și seniori sau desfintate aceste două categorii și să participe toți concurenții la un loc.Spun asta deoarece unii concurenți de la categoria seniori dau dovada de non combat și nu au mai adăugat ponturi de teamă că nu cumva sa le piardă și să retrogradeze.Oare de unde vine aceasta teama eu zic că probabil respectivii tipsteri nu au încredere în capacitățile lor și sunt constienti că doar o întâmplare a făcut să se afle în primii 10, o luna mai norocoasă,iar odată ce vor retrograda le este teamă că nu vor mai avea acest noroc.Nu vad altă explicație.Daca ar fi avut încredere în capacitățile lor probabil că aceștia ar fi luptat pentru locul 1 la seniori dar ei fac non combat mulțumiți doar că fac parte din categoria seniori.Eu cred că astfel de tipsteri fricoși nu au ce căuta intre cei mai buni și nu fac decât să îngreuneze bunul mers al concursului.Asadar ar trebui umblat la regulament ca aceștia să nu se mai poată folosi de aceasta strategie non combat.

21-03-2017 at 12:51 pm #109037
    Constantin Leontina
    Participant

Poate că ar trebui mărit numărul de ponturi obligatoriu așa ar fi și mult mai relevanta capacitatea fiecăruia plus că ar forța și unii participanți să adauge ponturi nu sa se oprească la limita actuala impusă.Sunt tipsteri la seniori care la data de 11 au fix 7 ponturi ,la data de 21 au fix 14 ponturi . Ori retrogradarile se fac în condițiile în care un tipster are -50 profit sau -30 yeld.Asta înseamnă să le piardă aproape pe toate.Daca unul din acești tipsteti a avut norocul sa prindă vreo două trei ponturi gata se oprește la 7 ponturi adăugate la data de 11 ale lunii mulțumit că nu retrogradează.La data de 21 la fel se oprește fix la 14 ponturi.Ar trebui găsită o soluție ,ori dublarea numărului de ponturi limita ori condiția ca la datele de retrogradare concurenții sa nu aibă profit mai mic de -10 sau -20.In orice caz ce de întâmplă acum în concurs nu este normal ca un tipster junior să aibă profit +100 și peste 50 de ponturi iar unul senior -10 și doar 14 ponturi și tot cel din urmă să fie considerat mai bun și sa-si găsească locul intre primi 10 tipsteri, așa că ar trebui găsită o soluție contra acestor tipsteri adepți ai non combatului.

21-03-2017 at 12:56 pm #109039
    Negustoru
    Participant

Am si eu o intrebare, bonusul dupa rulaj se transforma in bani reali sau se anuleaza?
    Daca ai primit bonus 100 de lei si dupa rulaj ai 500, poti retrage 500 sau doar 400?

21-03-2017 at 2:03 pm #109045

daca ai terminat rulajul poti retrage cati bani ai in cont

21-03-2017 at 2:27 pm #109061
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@adita96 a fost banat permanent din concurs deoarece a creat un cont fals la netbet.
    Va rugam sa aveti grija cu astfel de abordari. Nu mai merge ca pe vremuri. Acum totul este la vedere, inclusiv institutiile statului fiind implicate. Faceti un singur cont care sa fie real cu date reale – altfel va veti face singuri probleme pe viitor. Faceti cont numai si numai daca aveti 18 ani !

21-03-2017 at 2:33 pm #109065
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@ovidiuovi – doar contul de la Netbet conteaza.
    Nu incerca sa-ti faci un alt cont daca ai deja pentru ca risti sa ajungi cu ambele inchis si pe vreun blacklist.
    Acesta este si motivul pentru care la noi pe site nu se poate adauga userul decat o singura data, apoi nu se mai poate modifica.

21-03-2017 at 2:54 pm #109074
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@anaxandidas, ai dreptate partial in ce spui dar nu uita ca e vorba doar de un joc. Am mai spus-o in trecut, fiecare este liber sa-si faca ce strategie ii place. Cei care ii vezi acolo la seniori au trecut si ei pe la juniori, adica au muncit sa ajunga acolo. Cel mai probabil vei ajunge si tu acolo si vei fi liber sa iti alegi ce strategie ti se potriveste sau care iti place. Oricum, situatia asta – in care sa nu retrogradeze nimeni se intampla prima oara iar asta este imbucurator. Daca un user reuseste sa fie pe pozitiv luna de luna ca sa se mentina acolo asta inseamna ca poate fi considerat un parior experimentat. E un parior care face profit, indiferent cat face. Apoi, daca ei sunt prin hazard acolo, de ce nu ar fi si un junior de pe locul 1 cu 100 puncte ajuns in varful clasamentului tot prin hazard? Daca nu e prin hazard, un astfel de jucator ar trebui sa promoveze la pas si sa ramana pe locul 1 luna de luna. Nu crezi ? Nu uita , te rog, ca trebuie sa judecam cu aceiasi masura. Din punctul nostru de vedere jocul consta in doua mari provocari: prima ar fi sa ajungi in clasamentul seniorilor iar a doua ar fi sa te mentii acolo odata ce ai ajuns. Cresterea numarului de ponturi obligatorii nu este o solutie deoarece nu ne dorim sa fortam nota. Un pont la o zi/doua ar trebui sa fie de ajuns pentru oricine ca sa aiba parte de fun si sa poata castiga niste bonusuri.

Cam asta este pozitia noastra asupra sistemului curent.

PS: Ar mai fi ceva: ne gandim sa spargem liga a 2-a in mai multe ligi si chiar poate sa facem un nivel mai mic: liga a 3-a. Mai avem o idee sa includem si notiunea de baraj. Adica juniorul de pe locul 3 ar putea locul celui de pe 7 daca are punctaj mai bun. Deocamdata mai reflectam asupra acestor aspecte.

22-03-2017 at 9:46 am #109345
    Constantin Leontina
    Participant

Așa e fiecare fiecare e liber să adopte ce strategie dorește dar strategie referitor la stilul de joc sau tipurile de pariur așa ar fi mai normal nu strategia fricii.Si eu ajunsesem pe primul loc la juniori la un moment dat și totuși am jucat în continuare nu m-am oprit am căzut pe locul 7 și am revenit înapoi pe locul 1.Asta pentru că nu mi-a fost frica că dacă mi-ar fi fost frica stăteam acolo pe locul 1 și nu mai puneam nici un pont.Pe mine mă nedumireste faptul că un tipster care a ajuns la seniori acum îi este teamă să mai pună ponturi ca nu cumva sa retrogradeze.Asta înseamnă că nu este prea sigur daca locul lui e acolo.In plus nu înțeleg a ajuns acolo dar nu lupta pentru primul loc se mulțumește să stea pe loc.Oricum e o vorba „de ce ți-e frica nu scapi”așa că mai devreme sau mai târziu acești tipsteri foarte” strategici”vor reveni la juniori unde probabil că vor renunța la strategia lor foarte elaborată. În fine treaba lor atâta timp cât regulamentul îi acoperă pot face cum vor.Le urez succes in misiunea lor de a sta pe loc.

22-03-2017 at 7:06 pm #109531
    Csaba
    Participant

Sunt de accord cu faptul ca cei care nu au cont prin pariuri1x2 la netbet sa nu primeasca 100%. La prima vedere 40% este putin, dar avand in vedere ca nu ajutam siteul cu niciun leu, este mai mult, decat ok. Profitul juniorilor care promoveaza in timpul lunii, cred ca ar trebui redus cu 50%. Ei practic joaca fara risc, dau 2-3 ponturi cu cote de 3.5 si daca iasa e bine, daca nu revin luna viiitoare.

Vorbim despre cel mai mare site de pariuri din Romania si cred ca are nevoie de un update. Sunt multi tipsteri care ofera ponturi pe site si ar trebui ca fiecare sa aiba o statistica. Pentru reclama este foarte bine sa aveti 100 de ponturi in weekend, dar daca tragem linie, nu stiu daca e de bine sau nu. Am incercat odata sa calculez, dar n-am avut rabdare.

Mai demult ati vorbit si despre o sectiune de paid tips. Ce se aude despre acest lucru?

23-03-2017 at 12:02 am #109585
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Salut @csaba si multumim pentru mesaj!
    Sa le luam pe rand.

1. Nu putem reduce cu 50% profitul deoarece am face-o pe baza de anumite supozitii. E funny ca juniorii ii suspecteaza pe seniori de non-combat iar seniorii pe juniori de noroc si de ponturi cu cota mare puse cu orice risc. Adevarul poate e undeva la mijloc sau poate e chiar altul. Lucrurile sunt mai simple. Un senior nu poate pierde locul in mijlocul lunii daca are numarul minim necesar de ponturi si daca are o pierdere minima – indiferent cate mii de puncte are juniorul. E clar ca un senior care nu indeplineste acele conditii minime, nu prea are ce cauta acolo. Apoi, un junior care ajunge prin hazard la seniori , cu sigurana nu va rezista mult. Deci seniorii nu au decat sa isi apere locul iar juniorii nu au decat sa le atace locurile. Strategia trebuie facut mereu si in fucntie de ce se intampla in cealalta liga. Si inca ceva: nu uitati ca e doar un joc !

2. Lucram la asa ceva. De exemplu Doru are deja statisticile la vedere pentru ponturile care le da pe site.

3. E inca la stadiul de proiect deoarece avem momentan niste prioritati mai mari.

26-03-2017 at 3:38 pm #110531
    Constantin Leontina
    Participant

Mi se pare foarte amuzanta situația din clasamentul seniorilor.Locul 1 sta pe loc și locul 2 sta și el deși este la mai puțin de 7 puncte în spate și ar putea să atace prima poziție.De ce oare?Probabil sa dat după alte treburi sau de teama sa nu-și piardă și locul 2.Vad că un concurent ,strategic’care a stat pe loc să treacă perioada periculoasa intermediara de retrogradări mai are un pic și face 100 pe minus.A stat pe loc atunci de parcă și așa și așa nu ajungea tot acolo.Mai e timp totuși poate își revine pe plus și poate cine știe și cel de pe locul 2 o avea vreo strategie sa dea lovitura pentru locul 1 în ultima ora de concurs.Bafta la toată lumea!

27-03-2017 at 5:32 pm #110776
    Yildirim
    Participant

Felicitarile mele pentru lalebanul ca a reusit perfomanta de a trece de la +130 pe minus, mai rar asa perfomanta 🙂

28-03-2017 at 11:52 am #110920
    Constantin Leontina
    Participant

@admin nu știu dacă ați observat dar la unii concurenți lipsește argumentația pronosticului cu desăvârșire.Sunt foarte multi concurenți care după ce prezintă ambele echipe din punct de vedere statistic loc în clasament,etc.conchide analiza prin a spune pentru aceasta partida am ales pronosticul acesta.ori in analiza nu specifica sub nici o forma de ce ar avea șanse bune sa-si facă apariția acel pronostic.Ce analize sunt astea mai degrabă este o prezentare a echipelor și o părere personală în privința pronosticului ce nu are la baza nimic.Multi probabil nu știu nici ce înseamnă o analiza a unui meci.Poate sunt eu mai drastic dar pentru mine sunt greu de digerat astfel de lucruri.

28-03-2017 at 12:15 pm #110928
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Sa nu uitam ca acesta este un joc si ca nu incercam sa facem o scoala a perfectiunii argumentatie. Dar oricum, o minim logica trebuie sa existe in alegerea argumentatiei. Ca de obicei, niste exemple sunt binevenite.

28-03-2017 at 12:17 pm #110930
    Constantin Leontina
    Participant

@admin o sa vin cu un exemplu foarte concret al concurentului headleesknigt29 pentru că și așa văd că vrea un loc la seniori.Cititi analizele și va rog sa-mi spuneți și mie unde e macar un minim de argumentație a pronosticului.Punctul 6 al regulamentului de postare spune că orice pronostic trebuie însoțit de o justificare(argumentație),ori în analizele acestui concurent aceasta lipsește cu desăvârșire.Eu nu-i contest capacitățile,poate le simte el cumva dar dar de ce nu ne spune și noua ce l-a făcut să simtă acel pronostic că poate suntem și noi curioși.

You must be logged in to reply to this topic.