Campionat Pariori

• 16-03-2017 at 11:14 pm #107922
    Parjol Cristian
    Participant

Eu de ce nu sunt pe lista premilor? daca luna trecuta am ocupat locul 1 in liga juniori?

16-03-2017 at 11:47 pm #107928
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Pentru ca tocmai ce s-au afisat de cateva minute ….

17-03-2017 at 9:57 am #107993
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Au raspuns cei de la netbet ca vor credita azi in proportie de 90%.
    Vom schimba cu siguranta ceva in procesul de colectare a userilor. Cel mai probabil vom pune pe pagina de adauga pont un field care cere user de la casa care este sponsor. Acest field va aparea doar daca nu este trimis userul deja pentru acea casa. Daca nu se completeaza userul nu se va putea adauga pontul. Daca facem asa cred ca putem credita pana pe 5 al fiecarei luni ca sa fie toata lumea multumita. (sa vedem cum si cand punem asta in roadmap).

In alta ordine de idei, in proportie de 50-70 % sunt aceiasi castigatori luna de luna. Daca nu faceti macar o depunere in fiecare luna puteti sa fiti considerati BONUS SEEKERS si daca ajungeti in situatia asta nu veti mai primi niciodata vreun bonus la acea casa. A fost si cazul unor jucatori din campionat. Din acest motiv am pus si in regulament cerinta cu 20 RON depunere minima pe luna. Aceasta cerinta nu a fost inclusa intial, apoi a fost inclusa in regulament dar se dadea bonusul intreg pentru ca nu verifica nimeni daca s-a efectuat depunerea iar de vreo 3 luni se valideaza si daca s-a facut depunerea. Oricum, aceasta cerinta este doar pentru premiul din campuinat nu si pentru cel de bonus. Acolo a ramas cum a fost initial si la campionat: minim o depunere de orice suma facuta oricand. Vom schimba azi regulamentul si vom include si la bonus zilnic aceiasi cerinta: 20 ron minim depusi in luna anterioara pentru a putea lua bonusul. Sper ca aceasta rgula noua ne va scuti de multe discutii inutile generate de problema bonusurilor care de obicei duc la intarzieri de creditare a a acestora.

17-03-2017 at 10:48 am #108002
    Feder Florin
    Participant

Bun, dar daca nu s-a stiut de acea depunere minima, inseamna ca nu mai luam premiul ?
    Adica, nu am stiut luna trecuta sa depunem, ca sa luam premiul luna aceasta. Acum, daca am castigat, ce mai putem face ? Depunem luna asta ca sa il incasam ? Sau premiile pe februarie raman asa, luam si daca am depus si daca nu, iar de luna aceasta, daca nu depui, nu poti lua pe martie ?

17-03-2017 at 10:53 am #108006
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Pentru luna trecuta ramane regulamentul cum a fost pana acum. Premiile deja au fost stabilite / afisate conform regulamentului care il avem de mai bine de jumate de an.
    Asta cu depunerea minima de 20 ron pentru bonus intra in vigoare de luna asta deci pentru premiile ce se vor da in aprilie.

17-03-2017 at 2:55 pm #108072
    Negustoru
    Participant

Am avut o surpriza foarte placuta cand am deschis NETBET-ul si am vazut ca premiul din campionat a intrat integral…Sincer e primul „premiu” primit vredata si ma asteptam la mult mai multe complicatii..Mersi baieti si bafta in toate proiectele ce le desfasurati!

17-03-2017 at 4:16 pm #108114
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

De acum incepe greul ! Bafta la rulat !

17-03-2017 at 10:06 pm #108183
    Feder Florin
    Participant

Si mie mi-a intrat premiul ! Multumesc! Bafta baieti !

18-03-2017 at 8:54 pm #108444
    Claudiu
    Participant

Eu tocmai de asta m-am inscris in campionat, pentru a putea juca la pariuri fara sa scot bani din buzunarul meu, sa nu fiu donator, asa cum sunt majoritatea pariorilor.
    Nu inteleg de ce trebuie sa mai si rulezi bonusul, din moment ce in luna anterioara l-ai castigat pe merit, fie ca ai castigat pentru ca ai terminat pe un loc bun in campionat sau ai castigat la extragerea zilnica. Practic, castigand bonusul, nu castigi decat o sansa de a castiga bani reali, nu primesti niciun premiu in bani. Banii aia sunt in cont, dar daca nu stii sa rulezi un bonus pentru a-i transforma in bani reali si a-i retrage, degeaba, mai ales daca e vorba de bonusuri de la 1000 de lei in sus… S-a promis ca se va face in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa rulam bonusurile, dar nu s-a schimbat nimic in bine, din contra, a mai fost introdusa si regula asta cu depunerea minima de 20 lei…

18-03-2017 at 10:36 pm #108461
    Parjol Cristian
    Participant

E o bataie de joc ca sa o zicem pe romaneste.. daca mai pui ca din castig ti se ia 60% pentru ca nu ai cont deschis prin UPZ.. Multi au conturi deschise la netbet de dinaintea aparitiei acestui concurs.. Cu astia cum ramane? nu-i corect! Iar acel 60% e o nesimtire.. practic pierzi mai mult de jumatate din ceea ce castigi in campionat pentru ca nu ai cont deschis prin acest site.. ridicol!

19-03-2017 at 12:19 am #108476
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@reptil3 , cred ca am explicat destul de clar motivele. Se pare ca nu am gasit o formula legala ca sa dam cash direct. Singurul lucru care a mai ramas sa il luam in calcul ar fi sa dam free bets in loc de bonsuri la tragerea la sorti. Aici ar putea sa nu mai fie nevoie de depozit insa ramane necesitatea de a fi tracked.

Later edit: nu uita ca 20 ron depusi te ajuta si pentru campionat si pentru tragerea la sorti, nu ai nevoie de doua depuneri.

19-03-2017 at 12:29 am #108482
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@ovidiucristian, sa spui ca e o bataie de joc e cam mult si un pic fortat. Cei care sunt tracked prin alte comunitati primesc 40% dar puteau sa nu fie primiti deloc in concurs. Simt nevoia sa ma repet. In spatele acestui site este o munca imensa si o gramada de resurse alocate care trebuiesc sustinute, altfel totul se duce la vale. Aceasta sustinere vine de la comunitate prin faptul ca isi fac conturi prin pariuri1x2. Nu crezi ca e normal sa fie o diferenta intre cineva care sustine activ siteul si cineva care nu o face ? Da, admit ca poate nici nu stiai de aceasta comunitate si ai aderat cand aveai contul deja facut, dar tocmai de aceea oferim premii si celor care nu sunt tracked prin noi – dorim sa primim sub umbrela noastra cat mai multa lume insa chiar si asa, o limita clara trebuie sa existe intre cei tracked si restul. Deci lucrurile trebuie privite asa: pariuri1x2 a ales sa dea 40% din valoarea premiului celor non tracked in loc de a le refuza accesul in concursuri.
    Acum ne intelegi pozitia ?

19-03-2017 at 2:35 pm #108600
    Parjol Cristian
    Participant

Am inteles pozitia domnule admin si mi se pare normal ca cei care si-au deschis cont prin upz sa aiba anumite beneficii! insa raman la parerea ca acel 40% din premiu castigat in campionat este extrem de mic pentru cei no tracked… mai ales ca mai toate concursurile de aici sunt destinate acelora care sunt tracked sau clientilor noi.. (tombola, extragerile..etc)

19-03-2017 at 11:18 pm #108717
    Constantin Leontina
    Participant

Vreau sa semnalez o eroare la validarea pontului adăugat de mine Academica-Viseu. Mi-a fost validat câștigat dar de fapt trebuie validat pierdut pentru că așa este corect.

20-03-2017 at 5:54 pm #108822
    Ovidiu
    Participant

Vroiam sa va intreb legat de premiile primite la sfarsit de luna daca ma incadrez la un premiu am inteles eu corect adica ca se primeste doar 40% din premiu daca nu ai cont facut de pe link de aici de pe site?eu am cont creat la unibet de pe link dvs de aici de pe site si as vrea sa stiu daca pot primii banii in acest cont la sfarsit de luna fiindca am si alte conturi selectate doar ca acelea nu sunt direct de pe link de aici de pe site facute si daca as putea sa optez sa primesc banii in contul de unibet,e posibil?multumesc

You must be logged in to reply to this topic.