Campionat Pariori

• 07-06-2017 at 12:33 am #129146
    Constantin Leontina
    Participant

@admin va salut.Poate se mai uita cineva inca o data ,dar cu puțin mai multă atenție,peste pontul meu Israel-Moldova și il validează corect.Multumesc anticipat.

07-06-2017 at 1:01 am #129158
    Constantin Leontina
    Participant

@admin poate ar trebui mai mare atenție la cotele pe care unii le umfla.Concurentul de pe prima poziție​ de la seniori tocmai a pus pontul ABC-Paysandu DNB 2 la o cota de peste 2.0.Ami un print screen la numai 15 minute după adăugarea pontului se vede și ora.Cota reală este in jur de 1.70.Poate învățăm și noi să ne jucăm sansa corect.Ar trebui cerute print screen-uri cu cotele.Asa poate spune oricine ce cota vrea.

07-06-2017 at 10:07 am #129199
    Simona Simona
    Participant

„fratziuer” cotele se pot mari sau scadea foarte rapid.
    apoi pot sa revina iar la aceiasi cota. daca te-ai uita exact la momentul cand postez ai vedea ca aia este cota reala.
    Cand pun un pronostic ma uit atat pe netbet.ro cat si pe 888sport.ro sa vad unde gasesc cota mai mare.
    Crezi ca o scoteam din burta cota aia de 2.08 ? asa imi venea mie in gand sa pun 2.08…. de ce naiba nu am pus 2.10 ca sa zic ca rotunjesc? pentru ca atat arata cota la 888sport. 2.08

08-06-2017 at 12:01 pm #129439
    Constantin Leontina
    Participant

Așa o fi cum zici.Nu ar fi mai bine sa facem și câte un print screen la cotele jucate pentru orice eventualitate.Eu la fiecare cota jucata fac și un print screen in caz că e nevoie de o justificare.Tu ai un print screen cu aceea cota pentru a te justifica?Si mie mi sa spus că am umflat o cota la un meci Sion-Basel și a trebuit să justific că cota era reala.

08-06-2017 at 12:12 pm #129441
    Constantin Leontina
    Participant

Oricum daca e sa iei la o verificare atenta toate ponturile participanților cu siguranță sunt multe nereguli.Vorba aia se răspunde după o săptămână pe acest forum ,o lipsa totala de activitate ,ce sa mai vorbim de astfel de verificări ale ponturilor din concurs care de multe ori nici nu sunt validate corect.

08-06-2017 at 5:39 pm #129530
    Yildirim
    Participant

Cum nu e activitate ? Se posteaza in fiecare zi ponturi.Pe alte site-uri premiile se dau in maxim 2-3 zile, aici nici o amarata de lista nu e gata.Probabil concursul asta e facut asa la misto.

09-06-2017 at 12:06 am #129630
    Constantin Leontina
    Participant

@admin Buna seara.Am și eu un pont validat greșit Israel-Moldova scor 1-1, pontul era că Moldova nu pierde sau daca pierde nu o va face la mai mult de un gol diferența.Cine se ocupa cu validarile poate îmi rectifica și mie.

09-06-2017 at 11:27 am #129736
    Simona Simona
    Participant

Hai ca a aparut o parte din lista…. poate poate intra pana diseara

09-06-2017 at 11:45 am #129744
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@anaxandidas, pontul tau este „HA-1,5 2” Asta inseamna ca Moldova castiga la cel putin doua goluri diferenta, nicidecum ca pierde la la cel mult un gol diferenta. Poate ai vrut sa pui „HA+1,5 2”

Sa-ti explic cum se fac validarile.
    Este o prima faza cand se verifica cota, plagiat, text, ora – in general toate datele. Dupa aceasta validare meciul se pune in status Validat iar asta se face in general inainte de meci. Dupa meci la setarea rezultatului final, nu mai reciteste nimeni ce scrie pe text deoarece acesta a fost validat odata. Se verifica doar pronostic versus rezultatul meciului. In mod normal, acest pont trebuie marcat ca nepublicat de la validare deoarece este neconcordanta intre text si pronistic, dar a scapat. La rezultatul final fiind „HA-1,5 2” e normal ca a fost marcat ca pierdut.

In plus, mai exista un aspect. Tu, care esti proprietarul pontului, poti da maxim 3 pe zi si ai timp sa te gandesti la acel pont si sa-l bibilesti, ai gresit. Daca tu ai grsit in conditiile astea, de ce nu ar gresit si o persoana care trece prin sute de ponturi?

Deocamdata nu am modificat pontul deoarece astept parerea ta dar si o propunere din partea ta sa procedam cum crezi ca e mai bine in cazul asta. Deci cum crezi ca ar fi corect pentru toata lumea sa procedam in cazul asta ?

09-06-2017 at 3:12 pm #129785
    Constantin Leontina
    Participant

@admin va salut.Referitor la pontul Israel-Moldova.Haideti sa le luam pe rand.Daca as fi vrut sa spun că Moldova bate la 2 sau mai multe goluri diferență cota nu ar fi fost 1.86 ci poate 20.Una la mana.A doua în încheierea analizei specific clar care este prognosticul că Moldova nu pierde la mai mult de un gol.Deci sunt doua lucruri din care de poate deduce cat de poate de clar care era prognosticul.Probabil că m-am grăbit puțin și am pus minusul acela în loc de plus dar chiar și așa pontul nu ar fi trebuit dat pierdut ci în cel mai rău caz anulat deoarece acel minus de bătea cap in cap cu cele două aspecte de mai sus.Uitati las eu de la mine și cu toate că pontul era câștigător propun sa fie anulat că sa nu se creeze un precedent în sensul că mie mi-a fost trecută cu vederea o eroare minora.Cred că sunteți de acord că nici pierdut nu poate fi dat deoarece asta înseamnă să ne facem că nu vedem cota de 1.86 și ce scrie in încheierea analizei.Oricum chiar și anulat fiind eu sunt cel care are de pierdut.Dar nu-i problema pentru că recuperăm pe parcurs.Acum sunt cam ocupat cu niste treburi si nu prea am timp suficient dar o sa vina o vreme că o sa va plictisiți să mă vedeți numai pe locul 1 luna de luna in clasamentul seniorilor.Luati-o ca pe o gluma.

09-06-2017 at 3:16 pm #129788
    Simona Simona
    Participant

Money in the bank

09-06-2017 at 4:14 pm #129796
    Yildirim
    Participant

Vad ca am primit doar o parte din bani, adica 150 lei si pe lista apar ca am de primit 400.

09-06-2017 at 4:24 pm #129798
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

La 4 dintre voi au fost ceva probleme cu creditarea (au primiat partial premiul sau deloc). Acum lucram cu NetBet sa corectam.
    Cei afectati au fost: Yildirim91,Anaxandidas2,alexbica88,teodosia456

09-06-2017 at 4:25 pm #129800
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@anaxandidas, imi place cum ai judecat. Asa e cel mai corect, sa fie anulat! Asta deoarece exista neconcordante intre pronostic si cele scrise in argumentatie. Ramane sa retinet iaspectul cel mai important si anume ca la stabilirea rezultatului final este luat in calcul doar pronosticul, deci incercati sa fie cat mai clar si corect.
    Bafta!

09-06-2017 at 4:51 pm #129805
    Yildirim
    Participant

Din partea mea nu e nicio problema.

You must be logged in to reply to this topic.