-
28-10-2017 at 10:07 pm #159376
Feder FlorinParticipantHello….rog pe cel care a corectat rezultatele, sa se mai uite o data la meciul meu FAR Rabat-Raja Casablanca (Maroc), am pus ambele inscriu, scorul a fost 1-1 , mi s-a marcat ca gresit ! ….Corectati, please!
28-10-2017 at 10:17 pm #159381
Feder FlorinParticipantFAR Rabat – Raja Casablanca a fost in Cupa Maroc, data 26.10……
28-10-2017 at 10:20 pm #159388
Feder FlorinParticipantMultumesc pt pontul corectat !
28-10-2017 at 11:13 pm #159395
Feder FlorinParticipantBuna….am o intrebare pentru Admin…..In regulament scrie ca daca nu ai contul facut prin link-ul de pe site iei premiul diminuat cu 60% . In plus, daca nu depui 20 Ron in acea luna, iei premiul diminuat cu 40%. Ok, eu contul l-am facut inainte de inscrierea pe site, deci e indeplinita prima diminuare. Daca nici nu depun in acesta luna, cat iau ? Zero lei ? Admin, acum sunt pe pozitia 2 la Juniori si acolo scrie 200 Ron premiu……In situatia mea, nici cont prin link, nici depunere, cat as lua?….Sau nu as lua nimic ? Merci de raspuns !
29-10-2017 at 4:40 pm #159565
Feder FlorinParticipantRog corectie la pontul meu din 29.10. Mouscron-Antwerp ora 21:00 nu ora 19:00 cum am trecut eu ! Multumesc.
30-10-2017 at 9:53 am #159649
Feder FlorinParticipantAdmin………..Oare primesc raspuns pana maine la intrebarea care am pus-o 2 commenturi mai sus ? Sa stiu la ce sa ma astept, cat as lua premiu in situatia descrisa, adica cont ne-facut prin link si cont nealimentat in luna anterioara, caz concret pozitia 2 la Juniori, 200 lei ……Merci
30-10-2017 at 4:11 pm #159725Admin Pariuri1x2
ModeratorEu zic ca e destul de clar in regulament. Sunt doua situatii: ai cont prin pariuri1x2 sau nu ai.
Daca nu ai, iei doar 40% din premiu (redus cu 60%)
Daca ai, primesti 100% daca ai facut depunerea minima lunara, altfel iei doar 60 % (redus cu 40%)Nu exista diminuare la diminuare 🙂 Acel „In plus ” l-ai adaugat de la tine 🙂
30-10-2017 at 5:14 pm #159740
Feder FlorinParticipantO iei inapoi din premii, daca pui pariuri bune….Insa e destul de greu de rulat de 8 ori si sa mai si ramai cu ceva….
Merci de raspunsuri….30-10-2017 at 5:23 pm #159745
Feder FlorinParticipantAdmin, contul e facut dinainte de a intra pe site, deci nu mai am ce face …….Eventual sa il inchid asta pe care il am si sa redeschid altul….
Sau, mai este vreo solutie?
Pe copil, pe nevasta sau pe soacra nu vreau sa deschid cont………
20-25 de lei intr-adevar nu e o suma, dar as fi tentat si sa fac o experienta…….Cat iau daca nu am cont de pe link si nici nu depun?
Am dat cazul cu 200 lei, pe pozitia 2 si te invitam Admin sa imi spui concret cat iau …..dar……
Poate nici nu apuc la premii, ca in 2 zile de concurs se pot intampla multe
Vedem ….01-11-2017 at 5:53 pm #160256Admin Pariuri1x2
Moderator@fritzvonspritz … pai 40% din 200 inseamna 80 ron. Am explicat mai sus cu procentele.
01-11-2017 at 5:56 pm #160264Admin Pariuri1x2
ModeratorAm deschis un thread nou special pentru validarile de ponturi. Va rugam sa postati acolo astfel de cereri.
Multumim.03-11-2017 at 1:23 pm #160668
Popa-Veciunca FlaviuParticipant@dionis1979, fiind nou pe aici, ma lamuresti si pe mine te rog. De obicei premiile astea intra in primele zile ale lunii, la mijlocul lunii, la finalul lunii, sau nu se stie niciodata o data fixa? 🙂 Merci
03-11-2017 at 1:32 pm #160684
Popa-Veciunca FlaviuParticipant@dionis1979. Merci de raspuns, dar as mai avea o intrebare. De cate ori trebuie rulati pe cota de 1.60 ca sa poata fi retrasi? Ca din regulamentul celor de la Netbet nu prea inteleg mare lucru…
04-11-2017 at 9:07 am #160875Admin Pariuri1x2
ModeratorSalut,
1. Lista de premii a fost trimis la NetBet abia astazi.
2. Pe site la NetBet gasiti toate detaliile, in sectiunea intrebari frecvente. Am pus link catre explicatiile despre BONUS.
https://help.netbet.ro/ro/sport/terms_conditions#cont965Totusi, mai exista printre voi persoane care nu au inteles ca premiul e sub forma de BONUS ?
Sau care au inteles asta , nu stiu ce e ala BONUS ?Intreb pentru ca am primit pe email un mesaj de la o persoana care e in concurs din luna august si abia acum a inteles ce e ala BONUS si e extrem de nemultumita. Cica ne asociaza cu niste tepari. Mai comic e ca nici nu are contul prin pariuri1x2 iar daca a depus, orice depunere aduce profit altcuiva iar noua ne aduce doar pierdere. Daca nu stiati, cei care nu au contul creat prin pariuri1x2 genereaza doar pierderi pentru pariuri1x2 deoarece incaseaza bonusuri dar nu contribuie deloc la venituri. Deci cel mai putin indreptatit sa spuna ca noi am fi tepari e chiar o persoana care nu are cont prin pariuri1x2. In plus, cand cineva depune la o casa de pariui si pierde acolo 100 de ron, care e diferenta pentru acea persoana ca acea casa castiga 100 de ron sau castiga 80 de ron si pariuri1x2 restul de 20 de ron ? Eu cred ca nu e nicio diferenta. Banii pierduti sunt pierduti. De aceea, cel si cel mai bine e sa va faceti mereu conturile printr-un afiliat, fie el pariuri1x2 sau alt concurent al acestuia. Motivul este simplu. Daca pierzi, pentru tine ca jucator nu conteaza cum si de ce ai pierdut. Insa daca ai conturile printr-un afiliat atunci trebuie sa stiti ca orice afiliat isi protejeaza jucatorii, incearca mereu sa le aduca tot felul de promotii si concursuri suplimentare, incearca sa creeze o comunitate unde fiecare poate invata de la ceilalti. Cu cat mai multi jucatori isi creeaza conturile printr-un afiliat, cu atat profiturile caselor de pariuri scad, cu atat au sanse mai mari la bonusuri si premii consistente. Cam asta e povestea, iar fiecare e liber sa faca ce vrea. Daca nu va place pariuri1x2, faceti contul prin altcineva insa nu faceti niciodata direct la casele de pariuri deoarece puteti rata oricand sansa unor premii si promotii speciale.
Sper ca ne-am facut intelesi. Iar pe cei care nu au contul creat prin pariuri1x2 i-as ruga sa se planga mai putin, iar daca au nemultumiri sa le indrepte catre acel site unde si-au facut conturile initial.
Bafta la toata lumea!04-11-2017 at 9:22 am #160883
Popa-Veciunca FlaviuParticipantScrie destul de clar in regulament ca e vorba de BONUS, doar ca nu stiam exact pe ce tip de meciuri poti rula ca sa se ia in considerare. Ca am vazut ca au destul de multe restrictii, incepand de la total puncte, handicapuri, victorie fara egal etc. Dar facem sa fie bine, merci :).
You must be logged in to reply to this topic.