Campionat Pariori

• 01-02-2018 at 9:58 am #178742
    Feder Florin
    Participant

Merci fain, la fel ! Succes!

02-02-2018 at 12:07 am #178920
    livi
    Participant

Se promoveaza atat pe data de 11 cat si pe 21 doar daca la seniori sunt concurenti care sunt pe profit -50 sau yield -30 sau au mai putine ponturi decat baremul specificat in regulament . Eventualele promovarile se fac in functie de clasamentul de la juniori la sfarsitul zilei 10 si 20 a lunii

02-02-2018 at 12:30 am #178924
    George Stoian
    Participant

SALUT! Am văzut că la rubrica „P1X2” ultima din tabelul care prezintă clasamentul lunar, acea bulinuță este colorată și se precizează că nu am deschis cont la Netbet prin „Pariuri 1X2”. Am fost surprins deoarece eu am deschis cont la Netbet imediat după ce am făcut demersurile necesare pentru a participa la concurs, accesând o secțiune prezentată pe pagina de profil. Vă rog să îmi spuneți dacă nu am făcut ceea ce trebuie pentru a avea cont la Netbet prin Pariuri 1X2 și ceea ce ar trebui să fac pentru a remedia situația. Dacă nu cer prea mult și dacă se poate vă rog să îmi trimiteți îndrumările pe adresa de email deoarece aș avea acces la ele mai ușor. Vă mulțumesc!

02-02-2018 at 5:45 pm #179183
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@gees, am verificat si asa e.
    S-a strecutrat o greseala la validare.
    O sa priemsti diferenta de 60 de ron luna urmatoare. Daca iti creditam acum vezi avea doua rulaje deoarece bonusul a fost deja creditat.

04-02-2018 at 11:54 am #179578
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Incepand de azi se poate selecta si fotbal america n atunci cand alegeti sportul. Bafta!

04-02-2018 at 4:45 pm #179670
    George Stoian
    Participant

Mulțumesc ! Promptitudine și fair play, caracteristici ale unei atitudini specifice profesionismului!
    Mă gândeam la faptul că nu am făcut ceea ce trebuie la deschiderea contului, de aceea v-am solicitat
    sprijinul. Vă rog să mă mai ajutați cu un detaliu, fiind prima lună în care am participat la concursul
    excelent organizat și administrat, nu știu nimic despre rulajul pe care este necesar să-l fac la NETBET,
    dacă este suficientă o singură dată sau de mai multe ori, dacă există o cotă minimă sau o miză minimă
    la plasarea unui eveniment. Vă mulțumesc și vă urez toate cele bune!

04-02-2018 at 9:22 pm #179716
    George Stoian
    Participant

Mulțumesc! Scuze pentru răspunsul întârziat, am fost plecat și abia acum am văzut.

05-02-2018 at 3:13 pm #179849
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Si inca ceva , conditiile de rulaj sunt exact ca orice Bonus NetBet.
    Detalii aici:
    https://help.netbet.ro/ro/sport/terms_conditions#cont965

Cel mai usor mergeti la intrebari frecvente sport apoi selectati Bonus.

06-02-2018 at 11:30 am #180086
    Yildirim
    Participant

Probabil asta e cea mai penibila acuza care mi s-a adus! crezi ca eu stau sa urmaresc toate site-urile care posteaza ponturi? am avut de ales intre Denver handicap si over la Orleans, un amic care le are cu NBA m-a sfatuit sa joc over.Te simti cumva amenintat ca iti fur locul 1 sau ce?probabil dupa capul tau ala mic nu am voie sa postez ponturi ca vezi doamne le fur de pe alte site-uri!Azi vreau sa postez sa 2+ in prima la Paderborn dar vad ca e postat pe alt site, o sa zici iarasi ca fur ponturi, nu?

06-02-2018 at 8:46 pm #180272
    Sveica Dumitru
    Participant

B.seara! Vad ca am castigat la bonus zilnic in 03.02. Am userul samahoanca pe pariuri1x2 la concurs si pe netbet tot userul samahoanca. Am scris acum cateva zile cu problema ca la inscriere pe concurs anul trecut parcz am scris gresit la user netbet onutz in loc de samahoanca insa nu pot corecta pe site pariuri1x2 sectiunea in cauza. Credeti ca administratorul imi poate corecta userul?! Mersi. O seara verde la toata lumea. P.S. inteleg ca premiile la bonus zilnic intra intr o saptamana-doua!

06-02-2018 at 9:51 pm #180287
    Csaba
    Participant

Trimiteti-mi si mie siteul unde se dau doar ponturi castigatoare 😀 Multumesc!

06-02-2018 at 10:18 pm #180292
    Yildirim
    Participant

Bai prietene tu stii macar ce aia o jignire?In al 2 lea rand eu am serviciu si vad ca iti place sa acuzi aiurea.Daca pe alte site uri se dau ponturi asta nu inseamna ca le copiez de acolo,joc de multi ani la pariuri si concursuri si nu cred ca am nevoie de alte site uri.

07-02-2018 at 8:41 am #180357
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@samahoanca , userul a fost schimbat. ai verificat ?
    Ti s-a trimis si email cand a fost schimbat.

07-02-2018 at 8:44 am #180361
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Guys,
    faptul ca un pont se potriveste cu ponturi de pe alte siteuri nu inseamna neaparat ca e copiat iar daca e asa, nu se poate proba de nici un fel. Poate fi cel mult o potrivire de situatie dar intr-adevar poate fi si copiat. Din pacate nu avem ce face, in sa aici intervine argumentatia care trebuie sa fie proprie iar asta se poate verifica foarte usor.

07-02-2018 at 3:08 pm #180478
    Sveica Dumitru
    Participant

Vreau sa modific ora la pont nac breda-heracles pe care l am postat adineauri. Nici de al naibii nu ma lasa. Am vrut sa pun 21.45 in loc de 21.00. Nu pot juca decat meciuri la ora fixa. Admin ar putea sa bage in optiunile la ora preferentiale si sfert, jumate, 45 de min?. Mentionez ca postez de pe smartfone si nu ma lasa sa pun la ora decat 00 la minute?

You must be logged in to reply to this topic.