Campionat Pariori

• 06-12-2017 at 9:17 pm #167960
    Yildirim
    Participant

Cota se ia din momentul postarii.

07-12-2017 at 11:20 am #168052

@dionis1979, tocmai ca sa fiu baiat de treaba am rulat bonusul ala de 80 de lei primit luna asta si am dat acum 2 zile o retragere de 500 RON. De castigat am castigat mai mult, dar am zis sa nu-i supar pe baieti, sa nu zica ca sunt bonus seeker sau te miri ce. :)). De depus de la mine am depus aprox 200 lei in octombrie si noiembrie. De 2 zile stau cu el in validare pentru retragere, pe chat mi-au zis ca azi ar trebui sa se ocupe. Eu chiar sunt foarte curios daca vad vreodata banii castigati.

07-12-2017 at 4:31 pm #168144
    Yildirim
    Participant

@Admin o regula pentru cei ce fac analize in batjocura sa le fie anulate analize sau avertizati se poate adauga?Am dat la 2 amici niste analize sa le citeasca facute de niste „cica”tipseri juniori si m-au intrebat ce sunt astea?
    P.S. nu am nimic cu nimeni dar unii isi bat de acest concurs si de site.

07-12-2017 at 6:07 pm #168160
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Ca de obicei, va rog sa dati exemple. Tot aud plangeri dar nu am niciodata exemple.
    Eu personal nu validez ponturi si nu stiu care e situatia.
    Puteti sa dati pe formularul de contact daca nu vrei sa intrati in conflict cu autorii respectivi.

07-12-2017 at 10:37 pm #168219
    Feder Florin
    Participant

Va supun atentiei o intamplare reala, patita de mine, sa va dati cu parerea…….
    In luna Octombrie de concurs am castigat bonus de 100 lei ( virati in cont in noiembrie)……m-am jucat, am pierdut, am ramas cu 1 leu si nu am apucat sa rulez de 6 ori cum spune regulamentul …..
    In luna Noiembrie am castigat 80 lei , virati in decembrie, am pus din ei 4 pariuri din care 2 castigatoare si am ajuns la 86,50 lei ( marti).
    Astazi, joi…..ma uit in cont …..ZERO lei …….hm ….Intru in legatura cu cei de la Netbet, intreb ce s-a intamplat, mi s-a raspuns ca mi-a expirat bonusul de 100 de lei si deci mi s-a retras toata suma din cont …..Adica el expira in 7 decembrie, dar eu ma asteptam ca ei sa imi ia doar leul ramas din acel bonus, bonusul de acum 4 zile sa ramana neatins……Dar se pare ca nu …. inca mai trebuia sa am acolo ceva lei, sa ajunga la 100 ……Vi se pare corect ?, ca mie nu ……

07-12-2017 at 10:54 pm #168226
    Yildirim
    Participant

@Nu cred ca trebuie sa ma justific in fata ta.

08-12-2017 at 12:26 am #168237
    Yildirim
    Participant

Mai pescarus sau fracarus cum te-o chema se vede ca esti limitat in gandire si nu am chef sa intru in polemici cu tine ca am vazut ca iti place sa iesi in evidenta bagandu-te in seama mai tot timpul cand nu era cazul.Tu crezi ca daca aveam mai multe conturi mai puteam juca la concurs?adminul nu primea notificari legat de contul meu? dar nah te inteleg cand creierul functioneaza doar cu un neuron.

08-12-2017 at 3:20 pm #168369
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@fritzvonspritz, nu stiu care e situatia insa incercam sa aflam un punct de vedee oficial de laNetBet. In paralel, te rugam sa contactezi si tu suportul de la ei entru lamuriri suplimentare.

@dionis1979
    si @yildirim, va rog sa terminati cu acuzatiile dintre voi si sa va adresati unul altui respectuos, altfel voi fi nevoit sa va elimin din concurs. Fara suparare, va rog sa discutati civilizat si fara provocari.

Cat despre contul dublu al lui @yildirim nu este treaba noastra si nici nu vrem sa ne implicam intr-o astfel de politie. Noi suntem impotriva ideii de a avea doua conturi si recomadam calduros la toata lumea sa nu faca aceasta prostie. Mai devreme sau mai tarziu vor fi prinsi iar sumele din conturi confiscate si cel mai probabil adaugati pe blacklist, nu doar ei, ci si IPurile de pe care se conecteaza.
    Daca @yildirim a ales acesta solutie atunci este problema lui si doar a lui. Noi nu dorim sa ne implicam sub nicio forma in problemele personale ale celor din comunitate atunci cand sunt cauzate de vreo frauda. Daca a discutat la suport la NetBet si a rezolvat cu cei de acolo, ceea ce este posibil in unele cazuri, atunci felicitari ! Altfel, nu pot sa zic decat „Urat, foarte urat!”

08-12-2017 at 3:37 pm #168379

@admin dupa cum spuneam, fug de casele de pariuri online ca dracul de tamaie (dupa ce bet365 acum cativa ani mi-a refuzat un castig de 5000 lei cu 500 mizati pe cota 10 LIVE la un meci de NBA pe motiv de suspiciune frauda, de parca eu sunt prieten de pahar cu lebron james si imi zice blaturile din NBA). Totusi, acest concurs mi s-a parut interesant si am sperat, in ciuda scepticismului, ca Netbet sa fie o casa de pariuri corecta. Din pacate de 3 zile astept sa imi valideze o retragere de 500 RON (obtinuta din bonusul de 80 RON castigata), in conditiile in care nu pot fi acuzat de a fi bonus seeker (am depus 200 RON in ultimele 2 luni). Pe 5 decembrie au zis ca pe 6 se valideaza, pe 6 decembrie ca pe 7, pe 7 ca se scuza dar va fi pe 8, iar acum mi-au dat lovitura fatala cu „am trimis cerere catre departamentul financiar pentru a solutiona problema dumneavoastra”. Nu vreau sa dau in paranoia, dar am sentimentul ca incearca acum sa gaseasca motive ca sa nu faca plata, ori acele motive nu exista. Sunt intristat, dar nu ma mir.

08-12-2017 at 6:42 pm #168443

@lion, intr-un final in aceasta seara au facut validarea. dar si eu am stat pe capul lor ca o femeie la menstruatie. va doresc tuturor noroc si cat mai putine experiente neplacute si mai putin stresante cu casele de pariuri 🙂

08-12-2017 at 9:15 pm #168476
    Yildirim
    Participant

Eu nu cred ca am jignit pe nimeni sau poate nu stii ce e aia o jignire.Provocare?pe cine am provocat eu?tu te ai bagat ieri in seama aiurea cum fac de obicei intr-o discutie in care tu nu aveai niciun amestec.
    Eu doar am zis adevarul.

09-12-2017 at 12:11 pm #168575
    Yildirim
    Participant

In ce situatie sunt?ia explica-mi, daca tot fac acuzatii de astea.

09-12-2017 at 7:56 pm #168679
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@dionis1979 nu am evaluat cine a jignit mai mult si cine a provocat mai mult si nici nu imi doresc sa ajung sa o fac.
    Am zis doar sa terminati cu acuzatiile intre voi si sa va adresati respectuos intre voi.
    Tu stii mai bine decat mine cat respect aveai pentru el atunci cand i-ai trimis acele mesaje asa ca te voi lasa pe tine sa analizezi.

Va rog sa nu va mai comportati ca niste copii.
    Chiar nu mai sunt subiecte serioase de discutie pe lumea asta ?

11-12-2017 at 1:03 am #168910
    cristina1990
    Participant

@livi92: Aici este dovada printscreen la ultimele 3 pronosticuri date de mine la Netbet
    http://i67.tinypic.com/x37io0.png

11-12-2017 at 5:37 pm #169052
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Legat de patania lui @fritzvonspritz cu bonusul anulat se pare ca problema a fost cauzata de o problema de soft. Iata raspunsul celor de la NetBet

„In primul rand ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate. Furnizorul de software a avut un bug si unele bonusuri au fost anulate. Jucatorul a primit bonusul si problema a fost remediata. Pentru orice intrebare, sau nelamurire in ceea ce priveste bonusurile, va rugam sa ne contactati pe chat/email/ telefon. Multumim de intelegere, Echipa NetBet”

@fritzvonspritz
    , poti confirma ?

You must be logged in to reply to this topic.