Campionat Pariori

• 03-03-2018 at 8:37 pm #186721
    George Stoian
    Participant

Vă rog să ștergeți una dintre cele două postări ale meciului din Belgia. Nu am avut această intenție, dar probabil că am făcut ceva din care a rezultat dublarea postării. Încă odată îmi cer scuze pentru pb pe care le-am creat. Vă mulțumesc!

03-03-2018 at 10:42 pm #186731
    Sveica Dumitru
    Participant

Spirid0niada mi a furat pontul la cornere peste la midtuland-brondby, a pus o cota gresita si falsa (marita artificial) si i a mai si validat pontul. Totusi nu se ia nicio masura? ( ma chinui sa argumentez de ce in meciul respectiv aleg pronosticul cornere peste si el vine si copie pronosticul fatanicio argumentatie-rog cititi argumentati lui la pontul cu cornere daca are vreo legatura cu pontul!?!….astept un raspuns daca gresesc sau nu in ceea ce spun…

03-03-2018 at 10:55 pm #186734
    Sveica Dumitru
    Participant

Inteleg ca i s-a anulat pontul. Nu observasem. Mersi admin

04-03-2018 at 12:20 am #186744
    Feder Florin
    Participant

Buna Admin……. La finalul lunii Februarie eu si Alecsbica trebuia sa retrogradam de la Seniori, teoretic…..dar vad ca suntem tot acolo. Sau eu, daca am fost pe plus m-am scos ? Regulamentul zice locurile 9 si 10, m-am uitat in urma in anul 2017 si parca in luna Aprilie a mai fost asa o situatie cu Novak, care a terminat pe plus, dar pe locul 9 si in clasamentul lunii urmatoare nu aprea ( m-am gandit ca o fi retrogradat in data de 11 sau 21). Acuma, e cam nasol feelingul sa fii pe plus si sa retrogradezi………… Felicitari AneiBanana ( o fi o ea, o fi un el ? ) care cu ultimele 5 ponturi, toate castigate a reusit sa scape de minus – nu credeam…..Inca o data felicitari!
    Merci de raspuns Admin …..

04-03-2018 at 7:45 am #186762
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@gees … ti-am validat leipzig dar te rog nu mai lasa in ultima clipa. Ti-am sters meciul dublu.

@samahoanca
    … cu rabdare le rezolvam pe toate 🙂

@fritzvonspritz
    … ulna asta s-au efectuat retrogradarile cu intarziere ,de asta erai tot acolo .Astazi s-au efectuat si conform regulamentului ati retrogradat amandoi . Am mai zis in trecut, indiferent cand se efectueaza retrogradarile, ponturile din noul „sezon” nu se pierd.

Bafta!

04-03-2018 at 7:46 am #186767
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

aaa… si pagina de premii a fost actualizata 🙂

Premii

04-03-2018 at 2:58 pm #186890
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Tudor, e pararea ta si o respect. Nu trebuie sa il placa toata lumea pe Doru sau pe altul. Nici nu trebuie sa parieze lumea ce zice el. Sunt doar sugestii din care lumea sa se poata inspira, nicidecum sa parieze dupa el. Fiecare trebuie sa treaca aceste sugestii prin filtrul propriei analize.
    Cat despre cote mari sau mici depind de de strategia fiecaruia. Unii prefera sa joace la nesfarsit 5 lei sperand la un mare boom ca la loto. Altii prefera sa parieze cu cote mici , un singur eveniment pe bilet, si calculat totul matematic …astfel incat pe termen lung sunt pe plus.
    E ca la banca. Daca obtii un procent mai bun decat iti da banca la un depozit – e mult mai bine. Eu personal nu as paria niciodata pe ceva ce are cota mai mare de 1.8 insa asta e o parere personala si tine mai mult de probabilitatea de a castiga ceva. Fiecare pariaza cum ii place si urmareste pe cei care au acelasi tipar de gandire. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne respectam intre noi . Eu am tot respectul pentru cineva care poate paria mai mult de un evenment pe bilet chiar daca eu nu as face-o niciodata. Imprtant este ca la final fiecare din noi sa castige cate ceva., indiferent cum.
    Numai bine!

05-03-2018 at 2:17 am #186980
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@lion, nu l-am aprobat deoarece textul nu este destul de inteligibil si ai scris si ceva text de umplutura.. Tocmai de asta exista 10 minute cand pontul poate fi editat. Se vede ca a fost scris in mare graba ins amai aveai 10 minute sa revizuiesti dupa.

Sfapt pentru toata lumea: folositi semnele de punctuatie, altfel exista sansa sa aveti pontul anulat.

05-03-2018 at 3:09 am #186988
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Da, un pont anulat poate fi inlocuit de altul insa trebuie sa mai fie si timp in acea zi sau sa mai fie evenimente.

05-03-2018 at 10:33 am #187041
    Sveica Dumitru
    Participant

Cand intra banii pe luna trecuta o sa fim anuntati pe forum? Ms

05-03-2018 at 1:14 pm #187083
    stefanel87
    Participant

Confirm primirea premiului pe luna Februarie la Netbet. Succes tuturor la rulat !!!

05-03-2018 at 2:45 pm #187112
    George Stoian
    Participant

Vă rog să nu mă considerați cârcotaș, dar nu cred că este corect să anulați un meci DUPĂ ce s-a încheiat! Cel puțin așa arată ora la care a fost postat comm prin care concurentul, practic este anunțat că nu a pierdut miza jucată la acel meci. Și eu am avut un meci pe care l-am postat cu întârziere, fapt pentru care am solicitat să mi se spună dacă va fi validat sau nu. Mi s-a spus că a fost validat după ce s-a încheiat meciul și am pierdut 9 unități. ACEEAȘI PROBLEMĂ, SOLUȚII DIFERITE! Nu credeți că este frustrant? Mai ales că eu NU AM SOLICITAT VALIDAREA, DOAR AM ÎNTREBAT DACĂ VA FI VALIDAT! Culmea, concurentul respectiv A SOLICITAT ÎNȚELEGERE PENTRU A-I FI VALIDAT MECIUL și a fost scutit de un meci lost. Consider că este legitimă întrebarea: dacă meciul era winn ar mai fi fost anulat? Sunt convins că nu sunt singurul care gândește astfel.
    Cred că ar fi corect să mi se anuleze și mie acel meci postat cu întârziere, mai ales că – repet – eu doar am întrebat, nu am solicitat neapărat validarea!

05-03-2018 at 3:01 pm #187115
    George Stoian
    Participant

Am citit și eu argumentația de la acel meci și nu mi s-a părut cu nimic inferioară argumentațiilor de la alte meciuri pe care concurentul respectiv își motiva alegerea pronosticurile. Unele dintre ele chiar se puteau numi „de umplutură” și nu i-au fost anulate. Una a fost foarte „convingătoare” – prin sinceritate – spunând că: „nici eu nu știu de ce am ales acest pont”!
    No comment!

05-03-2018 at 4:57 pm #187149
    George Stoian
    Participant

Revin deoarece consider că este necesară o precizare, ceea ce am spus într-un comm precedent și anume că „ar fi corect să mi se anuleze și mie acel meci” , NU ÎNSEMNĂ CĂ SOLICIT ANULAREA! Am jucat pronosticul respectiv cu convingere și nu din cauza acelei întârzieri l-am pierdut! Mesajul care se desprinde din compararea celor două situații aproape identice face apel la echidistanță. Apreciez atitudinea obiectivă și felul în care gestionați desfășurarea concursului – sunt convins că nu este ușor – de aceea sper că din comm precedente veți reține intenția constructivă și dorința de a-mi păstra părerile pe care mi le-am exprimat (și) alte comm

05-03-2018 at 5:12 pm #187151
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Nu este „aceiasi problema- solutii diferite”.
    S-au mai validat meciuri in trecut care erau la si 01 la si 02 sau la si 05 daca acel user a anuntat inainte de aceasta problema …. indiferent de rezultat. Problema cu 01 sau 02 e total diferita de problema argumentatiei.
    Nu putem sa tratam problema 01 sau 02 diferit intre useri, dar am putea sa spunem de azi inainte nu se mai face nici un fel de concesie. Ti s-a si explicat acum cateva saptamani ca e ok sa anunti ca ai pus 01 si sa ceri validarea . De fapt acest obicei a devenit deja o cutuma. Daca era o problema de 01 sau 02 si el cerea sa fie validat si il tratam diferit puteai sa consideri aceiasi problema cu solutii diferite.

Legat de argumentatie – argumentatia conteaza foarte mult insa si aici parerile sunt subiective ( e singurul loc unde pot aparea diferente) deoarece sunt 4 persoane diferite care valideaza. Din punctul meu de vedere nu as valida o astfel de argumentatie indiferent de cate puncte sunt la mijloc ( cu + sau cu minus) . Chiar personal am invalidat cu toata ca in general nu prea validez ponturi decat la cazuri speciale care ajung in plangeri.

Si am mai zis de o mie de ori. Cand aveti cazuri , dati exemple. Da-mi cazul in care este text de umplutura si il invalidam pe loc. Cand citesti ponturi toata ziua poti ajunge sa citesti pe diagonala si sa sari anumite propozitii asa ca nu e nimeni de acuzat insa voi mereu va plangeti de altii dupa ce s-a intamplat fapta chiar daca stiati de ea. Am mai zis. Dati scris cu link si se vor invalida. Daca vreti folositi formularul de contact. Se raspunde la orice sesizare si cu aceiasi masura.

You must be logged in to reply to this topic.