-
31-08-2016 at 3:42 pm #58874
catalin_fanu
ParticipantBuna ziua.Sunt un client nou pe acest site,dar vechi in domeniul pariurilor sportive.As dori sa fac parte din acest grup de tipseri,si sa ofer zilnic cate un pont,sper eu castigator.
02-09-2016 at 1:01 pm #59205
Parjol CristianParticipantCand actualizati ligile?
02-09-2016 at 1:06 pm #59208
Parjol CristianParticipantEu am terminat pe locul doi in Liga Juniori si deci ar trebui ca in aceasta luna sa particip in Liga Seniori…
03-09-2016 at 5:31 pm #59461
dumitrascu ionParticipantDin cate vad au ramas cei doi care trebuiau retrogradati. In mod normal ar trebui setat sa se faca automat aceasta promovare vs retrogradare
03-09-2016 at 11:10 pm #59495Admin Pariuri1x2
ModeratorSalut, promovarile si retrogradarile se fac manual.
Oricum, orice pontadaugat dupa 1 septembrie nu se pierde sise ia in calcul la seniori.
@elyas86, mergi pe pagina ta de profil si inscrie-te in campionatul de tipsteri.11-09-2016 at 9:46 am #60796
Modruz CristiParticipantMai are cineva probleme cand se logheaza pe NetBet?
14-09-2016 at 12:46 am #61347
Muresan Nelu RodriguezParticipantJuventus Torino-Sevilla Pont ambele marchează in meci si vor fi peste 3 goluri.
19-09-2016 at 7:49 pm #62440MORANDAU CRISTIAN
ParticipantAm primit premiul pe septembrie!Merci fain!
20-09-2016 at 3:39 pm #62591
dumitrascu ionParticipantNu se poate aduce si alt sponsor, de exemplu, cei de la Winmasters nu se baga la o sonsorizare?
Nu sunt multi care au cont la ei si e o buna metoda de a atrage clienti noi si in plus inscrierea s-ar face prin intermediul site-ului.Si Betano este in aceasi situatie
20-09-2016 at 3:52 pm #62598
dumitrascu ionParticipantIdeea este ca sunt putini care pot sa profite de premiile mari de la acest concurs din cauza faptului ca sunt putini useri care au facut cont la Netbet prin intermediul site-ului. Iar dintre acestia, putin se califica la premii.
Nu se poate schimba acest punct (obtinerea 100% din valoarea premiului doar daca ai cont la Netbet prin intermediul site-ului) in cazul in care te inscrii la alta casa de pariuri prin intermediul site-ului (vad ca faceti reclama si la alte site-uri).
20-09-2016 at 4:28 pm #62602
ClaudiuParticipantSi la mine a intrat premiul (100 lei), l-am si rulat deja.
20-09-2016 at 10:46 pm #62661
Tanase AlexandruParticipantSalut,
Ca sa participi la concurs trebuie obligatoriu cont creat de pe linkurile de pe acest site la sponsorul concursului ? Sau pot participa si cu cont creat din alta parte ?
21-09-2016 at 9:07 am #62722Admin Pariuri1x2
ModeratorSperam ca toata lumea a primit premiile si nu au fost probleme.
@ionutd26, noi am dori sa aducem cat mai multi sponsori si sa avem un fond de premiere cat mai mare, dar nu poti aduce pe cineva care nu e dispus sa acorde premii. Mai mult, ne chinuim de luni bune sa oferim premii in bani reali dar nimeni nu doreste sa faca asta. Acesta e motivul si pentru care premiile se ofera sub forma de bonus. Dar mai devreme sau mai tarziu vom gasi o solutie, speram noi in acest an. Legat de partea cu 100% – trebuie sa fie o distinctie clara intre comunutatea dedicata pariuri1x2 si cei din alte comunitati care vaneaza doar premii, de asta si oferim premiul redus cu 60%. Ca membru al pariuri1x2 trebuie sa simti ca ai beneficii in plus fata de cei ce sunt fidel altor siteuri de profil iar aici vaneaza doar bonusuri. Nu zic ca e cazul tau, insa comunitatea p1x2 trebuie sa aiba avantaje. Vom pastra aceasta diferenta la premii si in momentul in care vom trece la premii in bani reali. Totodata, conturile trebuie sa fie deschise la casa de pariuri care ofera premiile. Daca pe viitor vom gasi alt sponsor atunci vor conta contruile deschise la acea casa de pariuri.
Daca mai ai ceva intreari sau propuneri , le asteptam cu interes. Bafta!
@esanat – poti sa ai cont deschis in alta parte dar in aceasta situatie premiul tau va fi redus cu 60%21-09-2016 at 10:48 am #62755
dumitrascu ionParticipant@admin – nu pot sa contest ce ai scris, dar ma gandeam ca daca tot faceti reclama si la alte case de pariuri care nu ofera premii la acest concurs, prin inregistrarea/depunerea de bani la aceste siteuri (prin intermediul pariuri1x2) pe termen lung aveti de castigat.
Pe de alta parte, ar fi si in avantajul participantilor de la acest concurs care nu au cont la netbet prin intermediul site-ului. Pot spera la un procent mai mare din bonus in cazul in care sunt conditionati de inregistrarea pe alte site-uri.21-09-2016 at 7:11 pm #62878
Modruz CristiParticipantBanii primiti ca premiu (atat cei din bonus zilnic, cat si cei in urma clasarii pe un loc de premiere la sfarsitul lunii) trebuie rulati ca sa pot fi retrasi? Daca da, de cate ori? Va multumesc.
You must be logged in to reply to this topic.