Campionat Pariori

• 18-03-2018 at 2:29 pm #190015
    Alex
    Participant

Buna ziua ! In data de 14.03.2018 am facut o mica greseala in campionatul de ponturi, respectiv campionatul juniori.La meciul Bradford-Wigan am postat 2 predictii diferite, ulterior vazand la regulament ca nu este permis sa publici doua ponturi de la acelasi meci. https://pariuri1x2.ro/pont/bradford-wigan/ Va rog frumos sa imi anulati al 2-lea pont .

Va multumesc ! O zi buna !

18-03-2018 at 8:15 pm #190069
    George Stoian
    Participant

Vă salut! Îmi cer scuze pentru faptul că am scăpat din vedere să schimb casa de pariuri când am postat meciul Marseille – Lyon pe care l-am jucat la 888 Sport, pe postare apărând eronat Netbet. Vă rog – dacă se poate – să corectați Dumneavoastră. Vă mulțumesc!

19-03-2018 at 9:35 pm #190225
    George Stoian
    Participant

Am fost surprins că nu ai jucat GG acolo dacă tot ai avut s.c. 1-1. Eu ți-am spus de câteva ori că nu înțeleg de ce joci atât de riscant. În prima decadă a lunii ai riscat suficient, făcusei peste 110 puncte, aveai mult peste nr minim de meciuri postate, nu mai aveai nevoie de cote mari care implicau pronosticuri riscante.

20-03-2018 at 2:25 am #190271
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@darks3in si @fritzvonspritz

legat de sesizarile voastre legate de bradford – wigan.

@darks3in
    a postat ambele ponturi inaintea lui @fritzvonspritz
    Cel de-al doilea pont al lui @darks3in a fost anulat.

@fritzvonspritz
    , nu cred ca se aplica aici litera de regulament :
    „In situatia in care o persoana va folosi acelasi meci, pont, cota si miza cu scopul de amentine distanta de urmaritorii sai, atunci pontul va fi anulat iar autorul banat pentru o perioada . Ex: locul 1 asteapta sa vada ce posteaza locul 2 si posteaza fix acelasi eveniment , cota miza pentru a mentine diferenta in clasament. Aceasta regula se aplica incepand cu 1 iulie 2017”

In cel mai rau caz chiar tu ai putea fi suspectat de aceasta strategie insa in acest caz pare extrem de putin probabil.

20-03-2018 at 2:29 am #190275
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@gees, cel mai probabil urmatorul pas este sa marim limitele la 10/20/30 pronosticuri postate din 7/14/20

20-03-2018 at 1:47 pm #190372
    Feder Florin
    Participant

Salut Admin,
    Da, asa este, e foarte putin probabil sa fiu suspectat ca ma inspir din ponturile altora, respectiv ca joc acelasi pont dat de altcineva. Daca se nimereste sa fie asa, e doar o intamplare. Eu de obicei ma uit la meciurile care se joaca, imi place cate un meci, un pont de la vreun meci, ( de multe ori nu iese :)))) ) si ma apuc sa scriu …….Nu verific daca a mai zis cineva acel pont, asta e greseala mea. Cat despre darks3in, eu sesizam ca a dat 2 ponturi la acelasi meci, nicidecum ca mi-a copiat pontul……Meciul respectiv era unul banal, comun, multa lume da pronostic pe Anglia …… Da, daca era vreun pont identic din India, Filipine, Pakistan, sau alt campionat exotic, mi-as fi pus problema ca s-a inspirat din commentul meu. De acum inainte am sa casc ochii daca s-a mai postat pontul care vreau sa il joc, …….Daca e dat, schimb pont, schimb meci……
    Hai noroc!
    Bafta la toata lumea !

21-03-2018 at 8:30 am #190527
    Feder Florin
    Participant

dionis1979 partial sunt de acord cu tine…….Adica, spun partial deoarece da, la ponturi ok, ar fi in regula sa se mareasca numarul de ponturi, pana pe data de 11 sa ai 10 ponturi, pana pe 21 sa ai 20 si pana la finalul lunii sa ai 30. Insa la aspectul de ponturi copiate de pe alte site-uri o fi asa, nu o fi …….Eu unul nu am timp si nici nu stiu care ar fi alte site-uri de unde sa ma inspir, sa vad ce au propus altii. Poate sunt si din cei care au vreme de asa ceva, ……….Cat despre miza cu care joci un pont, si aici e de comentat, ca daca pui scor exact, ca va inscrie un jucator sau alte pronosticuri care e putin probabil sa iasa, normal ca il joci cu miza mica. Si recunosc, si eu am fost in situatie in care am fost la Seniori si am jucat tot cu mize mici, multe de 1 unitate si pe plus fiind, am retrogradat. Insa e la latitudinea fiecarui jucator sa joace cu ce miza vrea. Si la Agentie, poti juca de 2 lei, de 5 lei, de 10 lei, de 100 lei, care cum sta cu buzunarul sau increderea in ponturile respectiva.
    Bafta!

21-03-2018 at 2:00 pm #190617
    Sveica Dumitru
    Participant

Vanatoarea de bonusuri zilnice se poate estompa prin limitarea la maxim 3 bonusuri/ jucator/luna…..ca sunt unii care joaca la 2 capete ori pt puncte in clasament ori pt sanse la extragerea zilnica.

21-03-2018 at 2:29 pm #190625
    Sveica Dumitru
    Participant

Si problema mizelor poate fi rezolvata cat mai echitabil. Transformi mizele in credite. Intr o luna fiecare jucator are intre 50-300 credite pe care le cheltuie cum vrea el. Si daca mizezi 700 de unitati pt un profit de 30 unitati la final nu luna nu esti mare scula de tipster. Un interval lunar cu credite minine si maxime e cel mai echitabil criteriu. Cand se omologheaza premiile la final de luna daca nu te incadrezi in interval nu primesti premiul. Poti cheltui cate credite vrei doar ca sa ti demonstrezi valoarea….nu si pt classmentul final.

21-03-2018 at 3:58 pm #190655
    Sveica Dumitru
    Participant

Si nr de credite lunar nu ti-ar placea? Un fel de buget lunar pt pariat…

21-03-2018 at 7:29 pm #190694
    Sveica Dumitru
    Participant

Vedeti ce idei bune am???

21-03-2018 at 10:34 pm #190705
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    1. Mi-am exprimat de mai multe ori părerea că numărul meciurilor postate într-o lună ar trebui mărit, propunerea fiind ca numărul meciurilor să coincidă cu numărul de zile: 28/29, 30 sau 31. O noutate benefică ar fi dacă în regulament s-ar adăuga obligativitatea ca fiecare participant să posteze cel puțin un eveniment la 2 sau maxim 3 zile. Consider că această măsură este necesară în mai multe privințe.
    – pentru a elimina posibilitatea de a se folosi o „strategie” de non combat.
    Ex: postez la începutul lunii 30 de evenimente și dacă punctajul realizat îmi permite, nu mai postez, așteptând să văd ce fac ceilalți concurenți, dacă nu mă depășesc, nu mai am nevoie să postez alte meciuri, voi posta doar dacă alt concurent va face mai multe puncte.
    – pentru cursivitatea postării de pronosticuri, de fapt a concursului în sine
    Cele 30 de evenimente se pot posta în 8 zile (3+3+3+3+5+5+5+3). Să ne imaginăm că toți participanții ar posta câte 30 de meciuri în primele 8 zile ale lunii – teoretic ACUM este posibil – și îndeplinesc condiția numărului minim de meciuri, acest fapt permițând tuturor să nu mai posteze nimic până la încheierea lunii! Știu, este puțin probabil să se întâmple așa, dar unii chiar fac asta, mai mult sau mai puțin și astfel ajungem la exemplul de mai sus.
    Concret, eu cred că ar fi necesar ca fiecare participant să posteze cel puțin un meci măcar o dată la 2 sau maxim 3 zile. Nu ar mai putea nimeni să stea pasiv și să aștepte să piardă alții pentru a accede în clasament.
    2. În privința numărului prestabilit de unități pe lună pentru fiecare concurent, vreau să-mi exprim satisfacția pentru faptul că mai sunt și alții care susțin această idee. Spun asta deoarece de multe ori am vrut să întreb dacă o astfel de măsură este posibilă, având în vedere faptul că ar implica unele modificări în organizarea și desfășurarea concursului. De aceea nici nu am întrebat.
    3. Cred că realismul și calitatea pronosticurilor ar fi mult superioare dacă ar exista o limită maximă a valorii cotelor. Părerea mea este că ar fi bine să limităm cota maximă la 3.50. Precizare: nu spun să se interzică jucarea unui pronostic cu o cotă mai mare, cine vrea poate să joace un prono cu cota 7, 10 sau 100, DAR VALOAREA LUATĂ ÎN CALCUL SĂ FIE TOT 3.50! Sunt convins că nu vom mai vedea pronosticuri „exotice” care – chiar dacă sunt prinse – nu reflectă într-o formă realistă evoluția unui concurent.
    Sper că nu voi supăra pe nimeni cu părerile mele, așa cum nu va fi nici o pb pentru mine dacă nu le va acorda nimeni atenție. Celor care vor fi nemulțumiți le cer scuze și îi rog . . . să nu fie de mamă!

21-03-2018 at 11:25 pm #190715
    George Stoian
    Participant

Noroc TUDOR! Mulțumesc pentru confirmare și pentru urări! Categoria – S/J – este ultima mea preocupare, plăcerea de a participa este aceeași pentru mine.

22-03-2018 at 5:47 pm #190897
    Sveica Dumitru
    Participant

Reducerea rulajului bonusului de la 6x la 3 x maxim ar fi benefica. Am sucombat la -50 lei rulaj din -240 lei.???

24-03-2018 at 6:58 pm #191412
    Feder Florin
    Participant

Draga ADMIN…..
    Colegul Adysan70 mi-a copiat pontul Halep-Radwanska aproape cuvant cu cuvant……
    Noa…’pai asa ceva………..Amu zi ceva, de mai poti
    Bye

You must be logged in to reply to this topic.