-
25-10-2016 at 1:11 pm #71655
Cioroiu Constantin IulianParticipantBuna ziua imi tot apar dubluri la meciurile mele date pe acest site. si nu pot da un alt pronostic din cauza asta. Ce trebuie sa fac ca sa nu mai apara pronosticul meu ca fiind pus de doua ori, si daca se poate fi unul din ele sters ca sa pot inregistra un alt pronostic. multumesc
26-10-2016 at 9:03 am #71852
ClaudiuParticipantCu toate ca Entella a castigat cu 1-0, pontul meu a fost validat ca necastigator.
Cred ca cel care a validat pontul nici macar nu a cautat rezultatul. Nu este prima data cand mi se valideaza gresit ponturile.
Ar trebui ca cei care fac astfel de greseli sa lase locul altora mai priceputi, fara suparare…26-10-2016 at 5:55 pm #71950Admin Pariuri1x2
Moderator@zburdalnicul, poti sa ne explici concret (cu linkuri) care e problema ?
Noi nu am gasit nici un pont dublu la tine…26-10-2016 at 6:00 pm #71954Admin Pariuri1x2
Moderator@reptil3, mai gresim si noi ca nu sunt doua ponturi si nu facem doar asta …. cel mai probabil e din viteza mouseului.
Am corectat.
Daca mai gresim, anunta-ne si vom corecta cu cea mai mare placere.
Iti multumim pentru intelegere si scuze pentru neplaceri.26-10-2016 at 6:10 pm #71968Admin Pariuri1x2
Moderator@zburdalnicul, deocamdata premiile se acorda 100% in contul NetBet.
30-10-2016 at 3:06 pm #73025
Parjol CristianParticipantSalut admin! Am si eu un pronostic nevalidat din data de 29, ora 03:30 Dallas Mavericks – Houston Rockets scor 98-106 (baschet NBA) cred ca l-ati sarit! 😀
01-11-2016 at 12:55 am #73343
Ionut VoineaParticipantSalut tuturor. Tocmai ce mi-am deschis contul pe acest site si am cateva intrebari. Momentan nu am cont la nici o casa de pariuri online si doresc sa deschid unul, dar am citit in regulament ca „acest cont trebuie sa fie creat corect prin linkurile Pariuri1x2”. Am gasit la sectiunea „Inscrie-Te” cei 4 pasi care trebuie urmati, doar ca la pasul 2 nu este mentionat nimic despre „deschidea corecta a unui cont de pariuri online” ci doar ca trebuie sa completez corect numele de ultilizator la fiecare casa de pariuri. Intrebarile mele sunt, daca trebuie sa deschid cont la toate casele de pariuri care sunt afisate la sectiunea „Conturi/Online”, si daca deschiderea corecta a contului presupune sa accesez linkul „Creeaza Cont” din aceeasi sectiune. Multumesc.
01-11-2016 at 1:51 am #73359Admin Pariuri1x2
ModeratorDaca doresti sa deschizi cont doar pentru campionatul de tipsteri recomandarea noastra e sa deschizi doar la NetBet deoarece momentan premiile se crediteaza doar in conturile netbet. Deci nu trebuie la toate. La netbet este de ajuns.
Nici nu recomandam sa deschizi la mai multe deodata deoarece poti pierde anumite beneficii pe termen lung.
De exemplu, luna aceasta vor fi din nou ceva tombole cu Iphones 7 cadou. Va fi preferabil sa faci cont atunci, cand apare promotia, ca sa poti sa participi cu sanse mai mari.
Ideia e sa nu faci conturile in graba. Le faci doar cand apar ceva premii sau concursuri ca sa poti sa ai extra beneficii. In concluzie, pentru campionat acum este de ajuns un singur cont , dar sa fie neaparat la netbet.Contul se creaza de acolo de unde spui tu si urmezi pasii de la netbet.
O idee buna ar fi sa dai clear la cache din browser inainte de a acesa linkul cu Creaza Cont.
Iti dorim bafta!01-11-2016 at 6:07 pm #73505
Ionut VoineaParticipantMomentan am ceva probleme cu deschiderea contului la Netbet. Vrea sa stiu daca postez acum ponturi , se iau in considerare sau daca trebuie sa astept sa se deschida contul la Netbet?
01-11-2016 at 7:13 pm #73525Admin Pariuri1x2
ModeratorContul nu conteaza acum.
Trebuie sa te asiguri ca il ai atunci cand se vor vira premiile. Pana atunci poti sa adaugi ponturi cate vrei.
Bafta!03-11-2016 at 3:56 pm #73986Oracle
ParticipantLa concurs meciurile castigate in prelungiri la baschet nu se valideaza ca si la casele de pariuri live?
De exemplu aici ,https://pariuri1x2.ro/pont/grizzlies-pelicans/ , nu am patit niciodata ca asemenea alegere sa fie data ca pierduta. Grizzlies s-au impus la diferenta aleasa dupa prelunigiri, online l-as fi avut castigator. Exista vreo regula care indica ca atunci cand echipele nu castiga in timpul regulamentar alegerea facuta e pierzatoare?06-11-2016 at 12:16 pm #74763Admin Pariuri1x2
Moderator@theoracle, a fost o greseala. S-a corectat. Bafta1
12-11-2016 at 7:29 pm #76252
YildirimParticipantSalut, am introdus username-ul gresit de la Netbet si nu pot sa-l modific, ce e de facut?
13-11-2016 at 4:01 pm #76386
Parjol CristianParticipantDe ce schimbati regulile in timpul concursului? Normal si corect ar fi sa le schimbati la inceput de concurs, adica de luna.. ca sa le vada toata lumea..
13-11-2016 at 10:39 pm #76459Admin Pariuri1x2
Moderator@yildrim, trimite userul corect la [email protected] de pe formularul de contact … spune acolo si user pe site.
You must be logged in to reply to this topic.