-
22-04-2018 at 8:24 am #197830
Cioroiu Constantin IulianParticipantArgumentul de la Seoul – Daegu are peste 150 de cuvinte…
Astept sa ma lămurească și pe mine adminul cu acest aspect22-04-2018 at 3:32 pm #197922Admin Pariuri1x2
Moderator@zburdalnicul , ai in argumentatie informatii care nu au nicio legatura cu evenimentul.
Asta este motivul anularii.22-04-2018 at 3:42 pm #197925Admin Pariuri1x2
Moderatore o problema la noi la editare eeveniment , nu se modifica si titlul.
Se modifica doar linkul.
Am validat eu ca fiind ok.
Bafta!22-04-2018 at 4:21 pm #197942Admin Pariuri1x2
ModeratorAm explicat deja ca momentan nu se intrevad modificari pana dupa world cup deoarece lucram intens sa pregatim mai multe surprize inainte de world cup.
Nu dorim sa facem nimic pe fuga , de asta ama amanat modificarile la campionat pana dupa world cup.
22-04-2018 at 4:28 pm #197946
Cioroiu Constantin IulianParticipantȘtiu ca am informații din alt, v-am spus și motivul. Dar nu nu scrie asa ceva în regulament sau cel puțin nu am văzut.
Sunt dezamăgit atâta timp cât am scris argumentul meciului.
Nu voi mai posta nimic pana la sfârșitul lunii ca semn de protest23-04-2018 at 1:03 am #197998Admin Pariuri1x2
Moderator@zburdalnicul. In regulament exista o sectiune unde se dau exemple de greseli:
„(exemple de greseli care pot fi semnalate de catre concurentul in cauza: ati gresit cota, pronosticul,ora evenimentului, increderea acordata, agentia de pariuri, ati oferit informatii gresite).”La tine se intra la categoria „ati oferit informatii gresite”.
Motivul este f simplu. Google indexeaza articolul tau cu ceea ce ai scris tu acolo si astfel oricine cauta ce ai scris tu da peste un articol cu informatii gresite. Acesta e motivul pentru care articolul tau a fost nepublicat.
Din acest motiv exista si un interval in care poti sa semnalezi orice greseala – lucru care nu s-a intamplat.Bafta!
23-04-2018 at 7:00 am #198017
Cioroiu Constantin IulianParticipantCând dai un pont la ora 1 e mai dificil sa observi greșeala. De altfel pe la ora 14 am observat când am fost atenționat de Silviu ca pontul nu este bun… Atunci am observat ca nu am ster predicția lui Sparta Praga
23-04-2018 at 12:38 pm #198074
Cioroiu Constantin IulianParticipantAs fi curios cum se validează un pont la Steaua – Dinamo cu argument o poezie de exemplu
Și eu care am scris argumentația la meciul respectiv am fost tratat identic
Măsura anularii este pe jumătate justificata24-04-2018 at 9:11 am #198248
Cioroiu Constantin IulianParticipantȘi concluzia a fost anularea ponturilor… Asta ii povesteam adminului ca eu am scris argumentul acelui meci insa am pus și argumentul potului anterior și asta din cauza ca nu merge sa dai un pont de pe telefon dacă nu dai încă o data adaugă pont ceea ce practic sunt 2 pagini deschise ale pariuri1x2.
S-a luat aceeași măsură de anularea potului la mine.
E ca la școală când un elev își face temele dar pe lângă mai baga și floricele, avioane iar alt elev nu-și face temele și… amândoi primesc nota 4. De aici și frustrările mele care mi-am făcut temele dar am uitat sa șterg predicția anterioara.
25-04-2018 at 12:23 pm #198457Sveica Dumitru
ParticipantCe are zburdalniku asta de ia 4 bonusuri zilnice intr o luna si altii deloc…poate admin ar trebui sa bage o limita maxim 3 pe luna..ii ajunge….3…
27-04-2018 at 1:21 pm #198858
mircea231ParticipantVa salut, colegi! Am si eu o intrebare.
Pentru premiile din campionatul de seniori, cele din clasament, e nevoie de rulare pe netbet? Daca da, cat anume?
Tot caut in regulamentul lor si nu gasesc nimic.
Multumesc!27-04-2018 at 6:02 pm #198925
Cioroiu Constantin IulianParticipantNu e vina mea ca sunt tras la sorti.
As fi de acord, sa fie undeva filmata aceasta tragere la sorti și sa fie postat filmulețul undeva pe YouTube.
As fi de acord, ca la tragerea la sorti sa între în urnă pentru bonusul zilnic, doar ponturile câștigătoare.
As fi de acord sa se acorde acest bonus sub forma cel care prinde cota cea mai mare într-o zi, dar aici am unele nemultumiri (pentru ca se va posta doar cote mari pentru a se câștigă bonusul, și vor exista mai multe ponturi necâștigătoare)
Ideea e ca sunt de acord cu mai multa transparenta în vederea acordării bonusului. Au fost lunii de zile în care nu am primit mai mult de un bonus deși aveam postate 50 de ponturi pe luna, luna asta recunosc ca am avut noroc, și am șanse mari și azi sa iau bonusul avand în vedere ca sunt puține ponturi postate.27-04-2018 at 6:06 pm #198927
Cioroiu Constantin IulianParticipantRog administratorul site-ului să-mi modifice Meciul Fullham – Sunderland în Fulham – Sunderland. Am pus un L în plus. După ce am pățit la meciul Seoul – Daegu, nu vreau sa fie anulat și acest pont. Multumesc!
27-04-2018 at 11:26 pm #198992
Cioroiu Constantin IulianParticipantTe sfătuiesc sa stai potolit astea 3 zile, ca să nu pățești ca luna trecuta
You must be logged in to reply to this topic.