Campionat Pariori

• 06-08-2018 at 6:25 pm #220783
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    În capitolul II al regulamentului de desfășurare a concursului – REGULI DE POSTARE – se arată cum poate fi corectată o greșeală dacă au trecut mai mult de 10 minute de la postarea evenimentului:
    „ . . . dacă pontul dumneavoastră conține greșeli și doriți sa nu fie anulat, semnalați greșeala administratorului, care va interveni si o vor corecta”.
    Între exemplele de eventuale greșeli este și:
    „ . . . ați oferit informații greșite de orice fel, inclusiv în argumentație”.

În textul argumentativ al unui eveniment postat astăzi de un coleg, există două propoziții menite să motiveze alegerea pronosticului jucat, dar – probabil din grabă – colegul a tastat subiectul greșit:

„Oaspeții nu au câștigat niciun punct in ultimile 4 etape . . . ”
    „Cei de la Pascoe Vale, in ultimile etape au 3 victorii un egal si o înfrângere”.

Este evident că a intenționat să scrie „GAZDELE nu au câștigat nici un punct în ultimele 4 etape . . . ” deoarece echipa oaspete este Pascoe Vale care, după cum reiese din argumentație „ . . . în ultimele etape au 3 victorii, un egal și o înfrângere”
    Statistica celor mai recente evoluții ale gazdelor confirmă această substituire, Bulleen au pierdut ultimele 4 meciuri jucate.
    Consider că nu este „un capăt de țară”, oricare dintre noi putem avea astfel de scăpări, vreau doar să vă rog să acordați mai multă atenție detaliilor statistice și redactării argumentației pentru a evita posibile critici, reclamații, acuze, etc., aceste manifestări fiind generatoare de neînțelegeri, interminabile discuții contradictorii, sau chiar certuri.
    Meciul folosit ca exemplu este unul dintre numeroasele meciuri postate de diferiți colegi – începând cu mine – care au avut nevoie de diferite corectări și de o ATITUDINE ÎNȚELEGĂTOARE!

07-08-2018 at 2:21 pm #220970
    Simona Simona
    Participant

spor la inmultit banii

13-08-2018 at 10:39 am #222502
    mircea231
    Participant

@livi92 , am o problema cu clasamentul. observ ca atunci cand intru pe clasament, nu imi este luat in calcul meciul Newcastle – Tottenham. Pe profil, daca intru, imi apare statistica corecta, insa pe clasament nu. Banuiesc ca este vreo eroare…multumesc!

13-08-2018 at 11:33 am #222516
    Feder Florin
    Participant

Fratilor, dati-i careva pastile lui Lion……Atata se vaicareste pe aici ca pierde…….Ce, noi nu pierdem? La cat de ciudate ies rezultatele in ultima vreme e tare greu sa castigi, insa noi nu ne vaicarim……….Cred ca are vreo 5-10 pagini in Forum, numai cu vaicareli de-ale lui.
    Lasa-te de pariuri, daca mergi tot in jos, sau fa o pauza……oriunde scrie, daca ai auzit depsre asta : PARIATI RESPONASABIL………Deci nu urmeaza sa te imbogatesti, sa iti iei apartament la bloc, nici excursie in Maroc de banii de aici…….e doar distractie, sau pierdere de vreme, sa ai activitate, sa urmaresti meciuri si scoruri……….Bata si tu de 3 lei, de 5 lei si sa vezi ca nu o sa te mai doara ca Tottenham nu a inscris, sau ca Real a dat doar 2 goluri……hai, pa !

13-08-2018 at 8:52 pm #222603
    Feder Florin
    Participant

Sper sa te tii de cuvant si sa fie ultimul comm. cum ai zis…..S ifara „ma” , ca eu cand puneam la pariuri tu poate nici liniute si bastonase nu faceai, pe clasa a I-a……..

13-08-2018 at 8:52 pm #222605
    Feder Florin
    Participant

Si fara*….

13-08-2018 at 11:45 pm #222626
    Feder Florin
    Participant

Imi corecteaza cineva si mie pontul din tenis Copil-Wolf scor 2-0 fost castigator ieri, dar validat ca necastigator ? Am scris de vreo 12 ore si pe Probleme validari, insa fara efect………Multumesc !

23-08-2018 at 10:28 am #225113
    livi
    Participant

@lion userul care iti da dislike are tot dreptul si chiar as fi bucuros sa vad mai multe ponturi cu like sau dislike . Acel user crede ca pontul dat de tine are sanse mici de reusita e parerea lui si trebuie respectata .

23-08-2018 at 3:12 pm #225174
    Ionut
    Participant

Am si eu o intrebare, cum se face tragerea la sorti pentru Bonusul zilnic, pt ca mi se pare ciudat , cam aceleasi persoane castiga ,unii sunt trasi de 4-5 ori pe luna poate chiar si mai mult si altii deloc.Si raspunsul cu posteaza multe ponturi in fiecare zi si de acea nu este unul satisfacator, eu de 2 luni de cand am revenit pe siteul asta si nu am fost extras nici macar o data.Nu ca as fi foarte suparat ca nu stau in 50 de Ron, dar ca si curiozitate, cum se face ca unii sunt asa de norocosi de sunt numai ei extrasi.Multumesc!

23-08-2018 at 3:51 pm #225180
    livi
    Participant

@blackzet daca un user posteaza60 de ponturi intr.o luna clar ca are mai multe sanse . Si daca observi cei care au fost extrasi de mai multe ori au foarte multe ponturi postate .

24-08-2018 at 5:40 pm #225506
    George Stoian
    Participant

Tudor salut!
    Înainte de a posta, te rog să verifici textul argumentativ pentru a elimina sau corecta eventuale – și inerente – scăpări sau erori în ceea ce privește informațiile oferite. Altfel mi (ni) se vor face – din nou – observații critice pentru validarea superficială a unor evenimente. Oricui i se poate întâmpla, de aceea cred că este utilă o corectură a detaliilor statistice și a textului argumentativ înainte de a posta evenimentul jucat. Concret, la meciul Getafe – Eibar introducerea argumentației este următoarea:
    (sublinierea îmi aparține)
    „Ultima propunere a mea pe vineri , vine din LA LIGA , acolo unde Getafe , NOU PROMOVATA primeste pe teren propriu formatia Eibar . . . ”
    Dacă eram în 2014 ar fi fost corect . . .

26-08-2018 at 10:49 am #225864
    Iakab Oana
    Participant

@admin, in sectiunea conturi online la Netbet imi apare user-ul nixo aidoma celui de aici. User-ul este onix47 dar sectiunea nu este editabila si nu pot schimba. Ajuta-ma te rog frumos!

26-08-2018 at 9:23 pm #226020
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Mai avem câteva cuvinte de scris la argumentație și deodată s-a resetat tot ce scrisesem! Nu este prima dată când se întâmplă asta, cred că în timp am ratat peste 10 postări deoarece – ca și acum – nu am mai aveam timp suficient să rescriu argumentația. Știe cineva ce ar trebui să fac, sau ce ar trebui să nu fac pentru a nu se mai întâmpla asta?
    Voiam să joc DG2 r1 1+&r2 1+ cota 2.00, să vedem dacă ar fi fost winn!

27-08-2018 at 2:03 am #226074
    George Stoian
    Participant

. . . și ca majoritatea pronosticurilor meciurilor pe care – din diferite motive – nu am reușit să le postez, și acesta este winn!

27-08-2018 at 9:12 pm #226302
    George Stoian
    Participant

Tudor salut!
    Eu am validat ieri noapte pronosticul tău și fiind obișnuit cu GG r1, pronostic pe care de regulă îl joci la meciuri din campionatul Mexicului, am făcut confuzia și am rămas cu impresia că l-ai jucat și la acest meci. Chiar mi-am amintit de meciul din Japonia și îmi spuneam că s-a întâmplat la fel, cu prono jucat GG r1 și GG ieșit în r2. Scuze, voi fi mai atent!

You must be logged in to reply to this topic.