-
06-05-2018 at 12:08 am #201261
livi
Participantcred ca te inseli ambele ponturi din olanda sunt pierdute . are argumentari diferite dupa cum ai observat . @admin trebuie sa verifice personal cred ca are cont pe numele sotie „DANIELA ” si al sau „STEFAN” iar conturile de la casele de pariuru sunt exact ca si in campionat difera de la unul la altul cu „o” si „0”
06-05-2018 at 7:11 am #201289Sveica Dumitru
ParticipantCred ca nevasta sa nici nu stie ca are cont la casa de pariuri???
2 masuri de pedepsire a contravenientulji:
A. Ii cautati nevasta si-l dati in gat, astfel ii stricati casnicia si probabil ajunge la divortz
B. Il lasati sa castige si la final nu primeste niciun premiu ca are cont dublu.
In 30 de zile il linistiti complet.
Nu am fost destul de dur?!???06-05-2018 at 7:26 am #201292Sveica Dumitru
ParticipantNu pot sa nu remarc lipsa de imaginatie a individului. ???
La contu lui nevasta sa putea sa i dea usernameul trandafiru rozaliu sau petala umeda dar sa i pui tuh spirido(0)niada la ambele???06-05-2018 at 10:29 am #201325livi
Participantacum cred ca toti ne dam seama ca nu e fair play insa este greu de dovedit ca el publica de pe ambele conturi .
06-05-2018 at 5:53 pm #201405
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Deoarece nu ne aflăm într-o sală de judecată, nu suntem nevoiți să ne subordonăm conceptului „fără nici cea mai mică umbră de îndoială”! Nu suntem nevoiți nici să tolerăm diferite „portițe” gen „chichițe avocățești”, ignorând LOGICA! Logica este în toate, este prioritară chiar și în fața legilor sau a regulamentelor, deoarece legile, regulamentele sunt – sau ar trebui să fie – concepute după criterii logice! Atunci când nu există posibilitatea (oare?) de a obține probe evidente, LOGICA este cheia înțelegerii unei situații, este garanția unui raționament sănătos! LOGICA ne ajută să analizăm și să elucidăm orice problemă!
În ceea ce privește suspiciunea că un participant la concurs postează pe două conturi, faptul că „este greu de dovedit că el publică de pe ambele conturi” – cum spune Livi – nu este un criteriu suficient de convingător pentru rezolvarea situației. Însuși participantul respectiv ne oferă sfidător câteva „coincidențe” pe care logica nu permite să le ignorăm:
– folosește același nick pe ambele conturi, faptul că singura diferență este folosirea unei litere în forme grafice diferite arătând doar o atitudine sfidătoare față de organizatori, față de regulament, față de noi toți!
– postarea aceluiași meci pe ambele conturi la aprox. 15 min. diferență, adică timpul necesar pentru a scrie argumentația la a doua postare.
– postarea aceluiași meci pe ambele conturi cu pronosticuri care au un concept asemănător- H1(-1) / H1 (-2) – gradul de dificultate diferit arătând doar că merge la „două capete”! Vizualizarea postărilor de pe cele două conturi relevă faptul că pe unul au fost postate pronosticuri „cuminți” cu șanse mai mari de a fi winn, iar pe celălalt a jucat pronosticuri „bombițe”, mult mai riscante, dar cu cote pe măsura riscului, urmând ca după un timp în funcție de cum LE NIMEREȘTE să se folosească de contul pe care a acumulat mai multe unități. Nu trebuie să fii Sherlock sau Poirot, nici măcar cpt. Roman (ăla cu enigmele) pentru a înțelege . . .Chiar dacă decizia care a trebui luată este evidentă – din ceea ce am văzut nu doar din punctul meu de vedere – consider că neavând competența necesară, ar fi nepotrivit să fac eu vreo recomandare, Principala motivație a acestui comm este aceea că nu pot accepta o astfel de atitudine fără ca măcar să nu îmi exprim dezaprobarea! Există o vorbă din popor: MINTE-MĂ, DAR MINTE-MĂ FRUMOS! Așa este, când vrei să „îmbrobodești” pe cineva, trebuie să te străduiești cât de cât, să nu-l faci pe om să simtă că îl consideri idiot! Or aici este vb de sfidarea cu seninătate a tuturor celor implicați în această manifestare comună.
Îmi cer scuze pentru dimensiunea comm și vă mulțumesc pentru răbdarea de a-l citi!
În funcție de cum se va soluționa această controversă , urez baftă colegului sau/și soției!06-05-2018 at 9:14 pm #201429Admin Pariuri1x2
ModeratorSalut,
Exista indicii clare ca acel cont, presupus a fi al sotiei, este in fapt controlat de catre sot.
Ambii useru au fost banati pentru ambele concursuri Campionat si Tipster.Bafta!
06-05-2018 at 10:05 pm #201435
George StoianParticipantAm vrut să joc că dă Real minim 2 goluri dar iar mi-am dat cu stângu-n dreptu în privința timpului limită de postare și pentru a mă auto pedepsi mi-am interzis să utilizez alternativa înțelegătoare oferită de organizatori, trecerea orei cu un minut în plus. Sunt curios dacă va fi winn.
06-05-2018 at 11:58 pm #201445
George StoianParticipantȘtiu și mulțumesc, dar nu am vrut să beneficiez de această posibilitate deoarece – cum spuneam – m-am auto pedepsit. Când am început să scriu argumentația aveam timp suficient, ceea ce m-a făcut să fiu neatent la oră, iar când am vrut să postez am văzut că se făcuse 19.45. Culmea este că până m-am dezmeticit și am terminat cu „urările de dulce” pe care mi le-am adresat, am pierdut din timpul necesar pentru alt meci, TG 3-6 la Marseille – Nice și nu am mai putut să-l postez nici pe acesta.
De fapt nimic nou pentru mine, de când există pariuri în România, se tot repetă situația, dintr-un motiv sau altul ceea ce anticipez bine nu reușesc să joc, iar ceea ce joc în loc . . . Sper că de această dată măcar partea a doua – cea cu meciurile înlocuitoare – să nu se confirme. Asta e, poate ies bine cele jucate.07-05-2018 at 7:49 am #201474livi
Participant@dionis1979 ai descoperit lista de castigatori a celor 50 de paysafecard oferite pentru abonati pariuri 1×2 ?
07-05-2018 at 11:58 am #201544
Simona SimonaParticipantpe cine trebuie sa mituiesc sa mai iau si eu un Bonus ? 🙂
08-05-2018 at 12:58 pm #201743livi
Participant@simytimy80 vad ca ai mituit bine ca ai luat un bonus 🙂 🙂
08-05-2018 at 3:08 pm #201770
Simona SimonaParticipant@livi sper sa se mai prinda iar bonus zilnic. Fac matanii 🙂
vad ca luna asta rezultatele nu se prind de mine 🙂
You must be logged in to reply to this topic.