-
08-05-2018 at 4:04 pm #201787
Simona SimonaParticipant@admin am intarizat 3 minute la meciul acesta https://pariuri1x2.ro/pont/al-quwa-al-jawiya-al-ahed/
sper sa nu fie problema08-05-2018 at 8:00 pm #201838
Simona SimonaParticipantBv @livi. Ori ai ceva cu mine ori….. Lui spiridoniada ala ii tine-ai partea deși era evidenta treaba…. În fine
08-05-2018 at 8:01 pm #201841
Simona SimonaParticipantȚineai treaba…. Mi-a despărțit telefonul
08-05-2018 at 8:47 pm #201856
Simona SimonaParticipantDacă tot ai ceva cu mine măcar baga și diseară un bonus zilnic la mine
09-05-2018 at 12:13 am #201897livi
Participant@simytimy80 nu tin partea nimanui doar ca uneori nu imi pot da seama cum cineva poate fi lipsit de fair play si incerc sa creez alta idee decat cea evidenta .
09-05-2018 at 4:38 am #201913
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Meciul de tenis Sloane Stephens – Samantha Stosur s-a disputat pe 07.05 și văd că este validat pe data de 08.05. Mie mi s-a anulat un meci de fotbal pentru că nu am văzut în timp util că în momentul postării se modificase data de disputare. Am rugat să fiu ajutat cu schimbarea datei dar nu am beneficiat de ajutorul solicitat, meciul fiind anulat. Motivul nevalidării acelui meci a fost că meciul se jucase înainte de data de disputare care apărea pe postare, deși ora arăta că postarea fusese efectuată înaintea începerii meciului cu mai mult de 120 de minute. ESTE EXACT ACEEAȘI SITUAȚIE! Consider că validarea meciului de tenis se datorează unei banale confuzii. Sunt convins că veți rezolva această confuzie aplicând același paragraf al regulamentului. Vă mulțumesc!09-05-2018 at 5:29 pm #202052Admin Pariuri1x2
ModeratorCe parere aveti ?
09-05-2018 at 6:33 pm #202063
mircea231ParticipantEu sunt de acord sa revina. Este o greseala, totusi si-a cerut scuze, dar face su mici acuze care nu isi au rostul. Eu cred ca acele conturi multiple se pot verifica.
Personal, sunt de acord sa i se mai dea o sansa, dar de luna viitoare. Fara drept la luna in curs.09-05-2018 at 11:38 pm #202099
mircea231ParticipantDa, ai dreptate, vorbea la plural. :))
Ma gandeam cs nefiind un precedent, sa mai primeasca o sansa. Adevarul e ca daca vrea cu adevarat, o sa joace iar. Conturi se fac..10-05-2018 at 12:03 am #20210610-05-2018 at 12:57 am #20211910-05-2018 at 3:04 am #202142
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Cred că ați remarcat în comm prin care îmi exprimam părerea în privința colegului care folosea două conturi că dezaprobarea mea se îndrepta, nu atât împotriva intenției de a-și crea avantaj printr-o formă de participare incorectă, interzisă de regulament, cât împotriva atitudinii sfidătoare, a lipsei de respect! Felul în care a procedat este ca și cum ar fi spus, „nu vă duce pe voi mintea să vă dați seama ce fac eu”! De fapt intenția era atât de „străvezie” încât – ca o glumă – putem spune că era la mintea găinii! Știu, vorba din popor se referă la „mintea cocoșului” dar în cazul nostru cred că orice cocoș s-ar simți . . . ofensat, Mi-l și imaginez replicând indignat: „cucurigu boieri mari, n-oi fi eu Colombo, dar nici ațât de prostovan nu sunt”!
Acum, după ce am glumit să continuăm cu seriozitate, acordând atenție temei principale a acestui comm, revenirea colegului nostru în competiție. Îmi place să cred că d-nul Ștefan își exprimă regretul și își cere scuze față de noi toți în primul rând pentru atitudine, dar și pentru încercarea de a „fenta” regulamentul. Este omenește atunci când cineva are nevoie de înțelegere să se dea dovadă de toleranță. Eu cred că se poate trece peste situația creată, oferindu-i colegului nostru șansa de a arăta că acest comportament nu îl reprezintă. Întotdeauna am considerat că bunăvoința față de cel care a greșit este o „pedeapsă” eficientă, cu rezultate pozitive din punct de vedere moral pentru majoritatea oamenilor. Cred că și Domnul Ștefan este un astfel de om!
Părerea mea? Îi urez colegului nostru inspirație și baftă – de ce nu – chiar din această lună!10-05-2018 at 6:44 am #202151livi
Participant@dionis1979 ce pedeapsa crezi ca ar merita . Un jucator care face hent intentionat sau un fault intentionat este suspendat nu exclus din fotbal . Restul care au fost exclusi cred ca majoritatea au intrat aici si au facut cont doar pentru a incerca sa copie iar daca au vazut ca nu prea merge nu au mai fost interesati pe principu „Munca ii grea si nu ii de mine !” . Cel puti asa vad eu situatia daca dintre cei suspendati vine cineva si spune : ” vreau sa reintru un joc, am gresit si nu se mai repeta ” cred ca si acel concurent merita o sansa .
10-05-2018 at 10:37 am #202213Sveica Dumitru
ParticipantSa fie reprimit, dar dupa campionatul mondial din Rusia!???
You must be logged in to reply to this topic.