Campionat Pariori

• 11-05-2018 at 6:11 pm #202604
    Simona Simona
    Participant

S-a blocat bonusul?

11-05-2018 at 11:54 pm #202707
    livi
    Participant

baietii fiecare are tipul lui de joc . De ce atata cearta @lion posteaza maximul de ponturi si are strategia pe cote mari nuvad nimic in neregula . @dionis1979 fiecare poate juca ce vrea parca tu ai jucat luna asta numar de goluri impar tot de noroc e vorba . @lion a avut luni bune ca cea trecuta dar si luni cand se afla la aproape -100 . fiecare are tactica lui .

12-05-2018 at 12:05 am #202727
    livi
    Participant

treaba lui ca sufera pe mine nu ma afecteaza nu a injurat concurenti si doar isi exprima pareri despre niste meciuri care credea el ca nu-s la locul lor , nu cred ca este vreun user care sa joace altceva decat inspiratie mai ales din cei care posteaza peste 40 de ponturi pe luna . hai sa lasam conflictele astea @lion daca spune ca sparge laptopuri din cauza ca nu e GG prima repriza cred ca mai mult il afecteaza pe el decat pe noi care citim ce a scris el aici . Sincer nu i-au apararea nimanui vreau doar fair play si voi 2 sunteti 2 jucatori foarte buni bineinteles care au si luni bune si mai putin bune .

12-05-2018 at 12:10 am #202740
    livi
    Participant

eu nu sunt admin stiu ca @dionis1979 a postat ponturi multe la inceput de luna si ma bucur dar fiecare dintre noi nu poate avea tot timpul aceiasi frecventa a ponturilor . @lion cred ca putem fi seriosi ca nu exista nici un zeu al pariurilor nici doru craciun , nici sabin pirvan nici lion nici livi nici dionis ci doar oameni care incearca sa ofere o parte din inspiratia lor pe un site unde ar trebui sa fim doar prieteni .

12-05-2018 at 12:12 am #202744
    livi
    Participant

@lion deja incep e treaba cu jignirile te rog sa incetezi a mai fost un user care a facut sesizari (andra) sau ceva de genu . fiecare e liber sa faca ce vrea dar hai sa ne respectam

12-05-2018 at 12:19 am #202764
    livi
    Participant

@LION conform regulamentului s-a procedat la cele 2 ponturi ale tale cand validez nu ma uit daca a fost castigator sau nu . @dionis1979 doar @admin poate face penalizari eu incerc doar sa fiu un arbitru corect care prefer doar discutii in limita bunului simt precum niste oameni demni care isi pot etala calitatile de socializare .

12-05-2018 at 12:23 am #202778
    livi
    Participant

@dionis1979 doar @admin poate lua masuri . Hai sa terminam cu cearta si sa vedem ce etapa frumoasa de scos bani a fost in Franta 2 .

12-05-2018 at 12:26 am #202784
    livi
    Participant

suntem oameni in toata firea 2 insi care sunt activi dupa parerea mea trebuie sa fie prieteni

12-05-2018 at 12:30 am #202788
    livi
    Participant

de exemplu pe mine nu ma intereseaza daca altcineva joaca 20 de ponturi 1pauza 2 final si ii ies 2 si are profit 30-35 si eu care postez 60 de ponturi cautate si analizate am profit 10-15 unitati

12-05-2018 at 3:22 pm #202974
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

20 de ore nu am intrat pe forum si cand revin e prapad.
    Am citit cu foarte mare atentie cearta dintre voi doi si inainte sa va zic o concluzie trebuie sa precizez anumite aspecte deoarece am impresia ca exista anumite perceptii eroante asupra acestei competitii.

1. Acesta competitie organizata de noi nu are nicio legatura cu NetBet . NetBet ne da un buget lunar de bonusuri care il impartim dupa bunul plac. Daca vrem sa il dam celor cu ochi albastri , il dam celor cu ochi albastri. De altfel a fost si o situatie aici cand am dat niste bonusuri pe forum ad-hoc. Noi am ales aceasta cale de acordare deoarece credem ca e o metoda frumoasa de a le acorda in cadrul unei competitii. Daca vrem sa nu le acordam , nu le acordam. Cei de la NetBet nu au nici cea mai mica implicare in aceasta competitie. Orice plangere pentru acest concurs este total inutila. Precizez acest lucru ca sa nu va osteniti inutil, insa faceti cum doriti.

2. Legalitatea conturilor apartine celor de la NetBet. Ei fac verificarile de rigoare cu buletin, adresa, telefoane etc. Noi le zicem ca vrem sa crediteze contul X cu bonusul y. Ei vor credita acel cont sau vor zice ca nu accepta creditarea contului deoaree este suspect din diferite motive sau urmarit de departamentul lor de frauda. Au fost multe cazuri de bonusuri anulate (ce-i drept , mai mult la predictor – deoarece acolo participarea e mai usoara) deoarece conturile au fost suspecte de frauda sau chiar dovedite. Daca cineva incaseaza bonusuri prin noi si au fost creditate fara probleme cel mai probabil acel cont a fost verificat extrem de bine. In concluzie, nu are rost sa faceti acuzatii de conturi false deoarece cel mai probabil sunt inutile.

3. Plangeri la ONJN. Puteti sa incercati dar va asigur ca sunt total inutile. ONJN se ocupa cu cadrul juridic al oraganizatorilor de jocuri de noroc nicidecum cu ponturile si discutiile in contradictoriu sau jignirile de pe diferite forumuri. Astfel de amenintari nu sunt decat instigari si provocari lipsite de orice baza logica.

Cam aici ne invartim. Nimeni nu ne poate zice sau impune cum se organizeaza acesta competitie. Este doar vointa noastra de a acorda aceste bonusuri independenta de NetBet sau ONJN sau oricine altcineva va imaginati voi. Daca vrem sa dam bonusuri , le dam , daca nu vrem , nu le dam . Daca vrem, le dam preferential, etc. Deci nu va mai imaginati tot felul de scenarii deoarece lucrurile sunt extrem de simple: ne dorim o competitie unde fiecare strategie de pariere este permisa, fie ea mai buna sau mai rea. Nimeni nu detine adevarul absolut si la pariuri nu exista cel mai bun. Fiecare e bun in felul sau atat timp cate are profit pe termen lung cu riscuri minime. Altora le place riscul maxim si adrenalina. Asta nu inseamna ca unii sunt mai buni ca altii. Deocamdata, bonusurile se acorda dupa profit , iar asta este alegerea noastra. Noi nu avem nici un interes sa favorizam pe nimeni in aceasta competitie. Daca am dori sa favorizam atunci am da direct bonusurile celor favoriti fara sa mai consumam energie cu aceasta competitie. De ce am cheltui atat aenergie doar ca sa favorizam pe unii ? ( ganditi-va la timpi de validare, programatori, planificari , etc ) Chiar nu are nici un sens pentru a favoriza pe cineva. Daca vom dori vreodata sa dam premiile preferential , vom inchide competitia si le vom acorda direct acelor „favoriti”.

Acum sa revenim la problema intre cei doi colegi.

Este adevarat ca @lion are un limbaj mai colorat. El este foarte bine tinut sub observatie deoarece nu foloseste cel mai academic limbaj plus ca a mai avut in trecut o cearta cu cineva dar si-a cerut scuze imediat. Dupa acea cearta nu l-am mai vazut sa aduca injurii altor persoane. A adus injurii doar soartei si zeitei Fortuna. Mie personal nu imi place deloc limbajul sau – este chiar dezgustator. Eu va zic sincer ca asteptam sa aduca o jignire cuiva din senin pentru a avea un motiv bine intemeiat pentru a-l elimina din competitie si pentru a nu se interpreta ca l-am scos din competitie atunci cand ii mergea bine doar pentru simplul motiv ca isi injura propria soarta . El a continuat cu acelasi limbaj insa nu s-a mai luat de nimeni in mod direct sau din senin. Chiar m-am mirat ca a rezistat atat fara sa jigneasca direct pe cineva deoare este extrem de clar ca are un temperament vulcanic. Oricum, ce trebuia sa se intample , s-a intamplat. A ajuns intr-o cearta la cutite cu alt user.

Mie mi-a placut mereu @dionis1979 deoarece a aratat mereu o nota de echilibru si e clar ca detine o ineligenta aparte insa din punctul meu de vedere , strict pe acesta cearta el este cel care a provocat. Am citit cu atentie si din toata discutia el este cel care ataca primul , mai exact i-a dat doar foc lui @lion stiind clar ca acesta va reactiona impulsiv. Din toata discutia se vede foarte clar cum @dionis1979 il ataca si il provoaca mereu pe @lion iar @lion doar raspunde in stilul caracteristic si fara sa isi filtreze cuvintele. @dionis1979 este destul de inteligent sa nu fie primul care aduce injurii si stie foarte bine cum sa-l provoace pe @lion. Mai mult @dionis1979 se distreaza pe seama lui @lion … daca va uitati cu atentie @dionis1979 foloseste zambetele aproape la fiecare comment . Practic tot ce face @dionis1979 este sa toarne gaaz pe foc iar @lion inghite fiecare galusca. Oricum, ma asteptam de la @dionis1979 sa nu intre intr-o astfel de polemica deoarece lavarsta si inteligenta lui nu se cade sa intri intr-o astfel de cearta. La maturitatea lui l-ar fi ignorat cu foarte mult succes pe @lion insa tocmai asta demonstreaza ca de fapt a fost o distractie pentru @dionis1979 facuta pe baza lui@lion si a provocarii acestuia.

Cam asa se vede de la mine toata aceasta cearta. Conform regulamentului:
    „Cei care scriu lucruri jignitoare, care comenteaza malitios sau agresiv ponturile celorlalti Tipsteri sau incalca regulamentul pot fi avertizati sau eliminati definitiv. Incalcarea regulamentului va fi stabilita doar de Adminul siteului, care va hotari si penalizarea cuvenita.”

Cum a zis si livi, eu cred ca amandoi sunteti tipsteri foarte buni iar competitia va avea de suferit daca va elimin din ea. Din acest motiv
    o sa ma rezum la avertizari.

@lion – la primul limbaj suburban, indiferent de forma, vei fi eliminat din competitie. Te rog sa iti masori foarte bine cuvintele si sa iti tii herghelia in frau.
    -@dionis1979. Te rog sa nu mai foloseti aceasta atitudine provocatoare deoarece la varsta ta (daca e reala) ar trebui sa fii mult mai echilibrat. Ma astept de la tine sa fii un exemplu pentru cei din jur si sa-i ghidezi spre mai bine. Stiu ca esti in stare.

Pentru amandoi si pentru toata lumea. Incetati sa va comparati cu ceilalti. Incercati sa fiti voi cei mai buni pentru voi si lasati caprele vecinilor in pace. Noi, romanii, avem meteahna asta cu capra vecinului . Este cea mai proasta abordare deoarece aceasta duce la invidie, ura, dezbinare. Haideti sa fim intelgenti si fiecare din noi sa incerce sa fie el cel mai bun prin rezultate si chiar sa ne bucuram la succesul altor concurenti. Numai asa , cu bunatate si bucurie putem avea o atitudine si o viata sanatoasa.

Totate cele bune!

12-05-2018 at 8:12 pm #202999
    Sveica Dumitru
    Participant

De treaba bilia de la asu poli cu autogolu ala din min 94 la miroslava-asu poli?

12-05-2018 at 9:45 pm #203007
    Claudiu
    Participant

M-am amuzat teribil citind ultimele comentarii. :)))
    Good job.

12-05-2018 at 10:19 pm #203014
    George Stoian
    Participant

Trebuia să bată gazdele și dacă nu au fost capabili să dea gol, au „rezolvat” cei de la Timișoara . . .

12-05-2018 at 10:30 pm #203017
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@lion, te rog sa nu mai cauti galceava. Ma astept sa iti ceri si tu scuze si sa mergem cu totii inainte.

13-05-2018 at 8:17 am #203080
    Sveica Dumitru
    Participant

Si cei de la radauti si au dat autogol sa castige chikzereda cu 1-0 tot in min 90….???
    Ieri am avut bulan?

You must be logged in to reply to this topic.