Campionat Pariori

• 10-05-2018 at 10:38 am #202215

Dacă o echipa la fotbal folosește un jucător în plus pierde meciul cu 3-0.

10-05-2018 at 11:07 am #202228
    Feder Florin
    Participant

Imi cer scuze ca ma bag in seama, dar ii dau dreptate lui @dionis. Nu pentru ca iau ca si el premiile diminuate si cu toate astea nu mi-am facut alt cont. Ci pentru ca Livi a dat un exemplu nepotrivit cu hent ori cartonas rosu. Ce a facut colegul spiridoniada, consider ca este mai grav, cum ar fi o dopare in sport si eu as zice ca o sanctiune gen Nu mai posteaza in anul 2018 ar fi invatatura de minte pentru altii care ar mai incerc acest artificiu, de 2 sau mai multe conturi. Dacaa si marii sportivi au suportat conecitne (Sarapova de exemplu), noi astia micii de ce sa incercam o gainarie romaneasca ? Il iertam dar alta data sa nu mai faci…..Iar ne ascundem rahatul sub pres, ca in atatea alte domenii : economie, justitie, agicultura, sanatate. Sigur ca poate am exagerat putin, dar acesta este punctul meu de vedere. Suspendare pe 2018. Ciao !

10-05-2018 at 11:09 am #202230
    Feder Florin
    Participant

…….au suportat consecinte era mai sus, dar laptopul scrie ce vrea el…..

10-05-2018 at 11:11 am #202232
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Parerea mea este ca domnul nu isi da seama de gravitatea faptei.
    Ori nu intelege situatia ori e sfidator deoarece continua sa imi trimita mailuri de pe o adresa de email ce contine numele Cornel si vorbeste ca si cum ar fi sotia.
    Dealtfel contul sotiei e cu o adresa de email Corne,.

Fapta e extrem de clara insa incercarea de insista ca de fapt era contul sotiei este chiar jignitoare.
    A recunoscut fapta dar pe jumatate. Cum ca e contul sotiei iar el ii scria ponturile. Eu nu cred asa ceva.
    Ambele conturi sunt ale lui iar pe unul se foloseste de contul de NetBet deschis pe numele sotiei.

Astea sunt datele problemei. Eu as fi de acord sa il reprimim dupa o pauza de minim o luna insa doar daca isi da seama de gravitatea problemei si daca recunoaste fapta pe deplin.

Acum judecati si voi …

PS: legat ca trebuie sa ii reprimim pe toti care au fost banati in trecut …. nici unul din cei banati in trecut nu a cerut reprimirea … deci e un caz nou .

10-05-2018 at 12:01 pm #202250
    livi
    Participant

Am analizat mai bine situatia si cred ca cel mai corect ar fi ca in momentul reprimiri sa fie primit cu contul pe care incaseaza 60% asa fiind corect fata de ceilalti care incaseaza 60% si nu si.au facut conturi multiple

10-05-2018 at 12:03 pm #202252
    Sveica Dumitru
    Participant

40% zic eu nu 60%. Parca asa e acum cu cei cu cont nu de pe pariuri1x2.

10-05-2018 at 12:49 pm #202265
    Sveica Dumitru
    Participant

Eu nu am cont prin pariuri1x2 si iau 40%.

10-05-2018 at 12:59 pm #202270
    livi
    Participant

cred ca 40% se incaseaza 60 %cei care au cont facut prin pariuri1x2 dar nu fac depunere

10-05-2018 at 2:30 pm #202298
    livi
    Participant

@admin cred ca ar fi o idee buna un chat

10-05-2018 at 2:43 pm #202302
    Feder Florin
    Participant

Subscriu cu un mare DA la necesitatea unui chat….

10-05-2018 at 5:21 pm #202345
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Și eu merit „cartonaș galben” pentru meciul Charleroi – Club Brugge. Am crezut că am timp să corectez textul argumentației, dar am întârziat 2-3 secunde, suficient pentru a fi nevoit să renunț la postare sau să trec ora 19.01. Culmea este că tot am scăpat un cuvânt necorectat. Îmi cer scuze pentru „ajustarea” orei de începere, dar și pentru „contribuția” mea la numărul problemelor pe care le aveți de rezolvat.

10-05-2018 at 6:49 pm #202367
    Simona Simona
    Participant

Sa vezi ce mulți retrogradam

10-05-2018 at 8:50 pm #202401
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Deoarece nu vreau să postez un text argumentativ oricum, având în vedere că (și) aceste texte contribuie la imaginea site ului și a concursului, insistând să verific corectitudinea redactării am întârziat câteva secunde, suficient ca ora să se schimbe din 16.59 în 17.00 așa cum reiese și din postarea meciului. Dealtfel chiar nu înțeleg, meciul a început la 19.00 și de la 17.00 la 19.00 sunt exact 2 ore. Am trecut un minut în plus pentru că altfel nu puteam să postez! Nu cred că se impune anularea meciului! Nu sunt primul și nici singurul care solicită înțelegere pentru o întârziere de un minut sau, în cazul altor colegi, chiar mai mult. Un minut din cele 5 care ni s-a spus că sunt tolerate! Vă rog să validați meciul pe care l-am postat: Charleroi – Club Brugge: DG2 2+.
    Vă mulțumesc!

10-05-2018 at 9:31 pm #202413
    George Stoian
    Participant

Am solicitat înțelegere pentru validarea meciului pe care l-am postat astăzi la ora 17.00 așa cum se vede pe postare. Deoarece nu mi s-a mai permis postarea, am trecut la ora de începere 17.01 pentru a putea posta. Această situație s-a creat datorită interesului meu pentru a prezenta o argumentație decentă, fără greșeli, nu una de mântuială. Practic am pierdut câteva secunde, dar nu cred că aceasta este o „infracțiune” atât de gravă încât să determine anularea evenimentului. Subliniez că s-a precizat tolerarea eventualelor întârzieri în limita a 5 minute. Vă rog reveniți asupra deciziei de anulare și să îmi validați postarea. Consider că am dreptul să mi se acorde înțelegerea care le-a fost oferită și altor colegi. Vă mulțumesc!

10-05-2018 at 11:03 pm #202418
    livi
    Participant

Se va rezolva@gees fara probleme ca si la @lion ieri

You must be logged in to reply to this topic.