Campionat Pariori

• 17-05-2018 at 11:40 pm #204101

Tocmai când vroiam sa mai scriu un pont am văzut ca mi s-a anulat un pont de-al meu, întâmplător câștigător, din cauza ca în loc de 17:30 am scris 17.
    Este al doilea pont care mi se anulează.
    Cu ocazia asta țin sa renunț pentru o perioada la acest concurs dacă mici greșeli nu se accepta. Va salut pe toți și sa ne auzim cu bine.

20-05-2018 at 8:43 am #204531
    Sveica Dumitru
    Participant

La pontul mchale-s.zheng rog admin sa mi modifice ora. Cind am luat pontul de pe netbet era ora 15.00. Acum vad ora 15.30. Pe flashscore e ora 15.00. Ca in tenis nu stii care e ora corecta. As dori sa nu mi anuleze pontul.

20-05-2018 at 9:26 am #204541
    livi
    Participant

la tenis tot timpul se intampla asa ca e in regula fiindca depinde de meciul anterior

21-05-2018 at 11:34 am #204740
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Va rugam sa puneti cererile de corectare aici :

Probleme validari campionat

Si sa puneti si linkul catre pont.
    De exemplu : https://pariuri1x2.ro/pont/persepolis-al-jazira/ in loc de „Persepolis – Al Jazira”

21-05-2018 at 5:22 pm #204824
    Simona Simona
    Participant

Da prea multa. Și a mai și promovat. Asa dacă stăteam cuminte și nu ma aruncam cu 14 unități la liga 1 eram eu 🙂

21-05-2018 at 6:17 pm #204843
    livi
    Participant

intarzierea lui @lion a fost mentionata dupa incheierea pontului nu ca in celelalte 2 cazuri cand a anuntat inainte de a incepe meciul ca a intarziat si spre ghinionul lui au fost pierzatoare . Nefiind anuntat faptul ca a gresit inainte de inceperea meciului nu cred ca trebuia validat . PAREREA MEA PERSONALA

21-05-2018 at 6:43 pm #204854
    mircea231
    Participant

Daca a anuntat dupa ce a aflat ca e castigator, chiar e o mare greseala a adminului. Cel mai corect ar fi stergerea pontului si reluarea promovarii, daca este cazul. Sustin ce au spus colegii.

21-05-2018 at 11:35 pm #204906
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

As dori sa imi cer scuze deoarece am facut o mare greseala. Am crezut ca prima sesizare a fost facuta inainte de inceperea meciului deoarece aveam vreo 4 notificari separate insa se pare ca m-am inselat.

Am reparat greseala , lion este retrogradat , iar ialebanul promovat asa cum trebuia sa fie.

Imi cer scuze pentru neatentie si sper ca imi veti ierta aceasta greseala.

Bafta!

22-05-2018 at 3:50 am #204916
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Permiteți-mi vă rog să comentez – cu tot respectul – precizarea Dumneavoastră în ceea ce privește motivul care a determinat luarea deciziei de a anula meciul postat de Lion. Consider că primul și cel mai important motiv este faptul că ora la care s-a efectuat postarea nu s-a încadrat nici măcar în intervalul permis de regula adițională prin care se tolerează o întârziere de maxim 5 minute. Faptul că a anunțat după începerea meciului nici nu mai contează, deoarece întârzierea cu 8 minute nu era compatibilă cu validarea meciului, explicația fiind aceea că dacă ar fi fost validat, S-AR FI CREAT UN PRECEDENT generator de posibile consecințe negative, confuzie, incertitudine, nemulțumire! În viitor, oricine ar fi considerat că este îndreptățit să i se accepte o întârziere mai mare de 5 minute. Eu nu aș vrea să fiu în situația de a răspunde la întrebarea unui participant care ar posta cu 6-7 minute întârziere față de timpul minim: de ce altcuiva i s-a tolerat o întârziere de 8 minute și mie nu? De aceea cred că este util să precizăm clar ordinea obligațiilor și a demersurilor necesare în situația postării unui meci cu mai puțin de 120 de minute înainte:
    – întârzierea să nu nu fie mai mare de 5 minute
    – solicitarea de a fi validat meciul să se facă înainte de începerea meciului respectiv. DACĂ ÎNTÂRZIEREA ESTE DE MAXIM 5 MIN.

22-05-2018 at 12:39 pm #204988
    Claudiu
    Participant

Lion, sunt curios daca ai mai fi facut gura daca pontul ar fi fost pierzator…

22-05-2018 at 8:08 pm #205063
    livi
    Participant

@lion de ce nu esti sincer ponturile tale pierzatoare care au fost validate ti-ai cerut scuze de intarziere inainte de inceperea meciului . la pontul dintre lazio si inter ti-ai cerut scuze dupa terminarea evenimentului . Daca iti sesizai greseala inaintee inceperea evenimentului era corect ca pontul sa fie validat .

22-05-2018 at 8:12 pm #205066
    livi
    Participant

conform regulamentului @lion daca anuntai la cele 2 ponturi pierdute greseala dupa inceperea evenimentului nu erau validate dar ai sesizat inainte de inceperea meciului nu vad ce nu e clar e o mare diferenta nu a contat ca a fost pierzator sau castigator ci doar momentul in care ai mentionat ca ai intarziat

22-05-2018 at 10:02 pm #205076
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    În comm precedent am susținut cu argumente că validarea meciului în discuție nu putea fi validat pentru că fusese postat prea târziu, neîncadrându-se nici măcar în extra time, cele 5 minute de întârziere acceptate. Chiar nu mai contează momentul în care s-a făcut prima sesizare, de aceea consider că n-ar trebui să spuneți că „dacă sesizarea ar fi fost făcută înainte de începerea evenimentului ar fi fost corect să fie validat”! Este ca și cum ați spune că sunt permise întârzieri chiar mai mari de 5 minute sub cele 120. Cred că ar fi util să reveniți cu o dezmințire fermă, altfel oricine va întârzia cu mai mult de 5 minute va solicita validarea, argumentându-și cererea cu afirmațiile care se regăsesc în comm Dumneavoastră.

22-05-2018 at 11:03 pm #205078
    livi
    Participant

@lion este sfatuit sa mai citeasca regulamentul . cred ca nimeni nu a facut atata scandal precum el pentru ca toti stim care sunt regulile @gees a pierdut o promovare si nu a facut asa ceva fiindca a inteles care sunt regulile si au fost tot timpul aplicate corect , @lion se crede atacat si jigneste din nou dar nu este nici pe departe asa intarzierea de 8 minute e mai mare decat cea permisa @stefanel87 a avut un pont cu o intarziere mai mare de 5 minute si nu a fost validat chiar daca a anuntat imediat dupa postare . mentionez ca sunt mai multi useri care au intarziat postarea pontului cu 1-5 minute si daca au anuntat in timp util pontul a fost validat indiferent daca a fost castigator sau nu iar ponturile care au avut intarzieri si nu au fost anuntate de useri au fost toate anulate indiferent de rezultat

22-05-2018 at 11:09 pm #205083
    George Stoian
    Participant

Domule Tudor, te rog să nu mă înțelegi greșit deoarece singura motivație care m-a determinat să-mi spun părerea este dorința de a participa la o manifestare comună – concursul – cu o desfășurare plăcută, decentă, distractivă. Nu am de câștigat și nici de pierdut din validarea/nevalidarea meciului respectiv, dar cred că nu ai reținut corect numărul maxim de minute întârziere permis. Nu sunt 15 minute cum spui în comm de mai sus, întârzierea permisă este de doar 5 minute! Te mai rog să te gândești că prin validarea unui meci postat cu o întârziere mai mare de 5 minute, s-ar crea un precedent și oricine ar fi îndreptățit să i se valideze meciul chiar dacă l-ar posta cu 7,8, sau – de ce nu – 10 minute întârziere. Chiar a fost un meci al unui coleg – luna trecută, cred – care nu a fost validat pentru că îl postase cu 14 minute întârziere, parcă tot din cauza pb cu net ul. Nu mai îmi amintesc foarte bine, nici cine și nici meciul, dar sigur există pe forum o postare în care explică de ce a întârziat și solicită validarea. Meciul nu a fost validat. Cred că pentru tine cel mai bine ar fi să treci peste ratarea a acelui meci și să îți dedici atenția și energia viitoarelor oportunități. Crede-mă nu ai vrea să fii în locul meu în ceea ce privește numărul meciurilor ratate din cauza faptului că le-aș fi postat cu 1-2 minute întârziere, În timp, au fost peste 15, dar . . . asta e, am mers mai departe. Sunt convins că vei depăși acestă nemulțumire, așa că . . . BAFTĂ!

You must be logged in to reply to this topic.