Campionat Pariori

• 22-05-2018 at 11:28 pm #205086
    livi
    Participant

Noi doar ne dam cu parerea doar @admin i-a o decizie finala care analizeaza situatia si argumentele tuturor pentru a avea un joc corect asa ca cred ca toti trebuie sa respectam decizia sa finala .

22-05-2018 at 11:34 pm #205091
    Claudiu
    Participant

Lion, cand castigam eu campionatul la seniori tu nici nu auzisei de site-ul asta, asa ca ciocu’ mic.

22-05-2018 at 11:39 pm #205095
    Claudiu
    Participant

Da, ne e frica de tine, esti bun rau…d-aia esti pe minus si ai 21 de ponturi castigatoare cu 32 necastigatoare.
    Numai gura e de tine…

22-05-2018 at 11:43 pm #205097
    mircea231
    Participant

Cum te poti simti nedreptățit ca nu ti se validează in pont, cand sesizezi dupa aflarea rezultatului? Ai si tu un minim de bun simt? Dacă erai atat de bun nu erai la juniori acum. Cine se teme de tine? Ce facem noi aici sa ne fie frica unii de altii?

@admin
    , dacă ești cumva posibil, as dori sa se implementeze un sistem de verificare a identității, pentru ca mie unul imi miroase a minori în concursul asta. Multumesc frumos!

22-05-2018 at 11:48 pm #205104
    livi
    Participant

@lion daca gasesti un pont ca al tau validat cu intarziere de 8 minute si anuntat dupa incheirea meciului te inteleg . dar la meciuriri cu arsenal si dordecht ai anuntat greseala inainte de inceperea meciului ? Daca faceai la fel si la acest meci puteam pune in discutie dar @stefanel87 a avut un pont cu intarziere 14 minute luna trecuta si la fel s-a anulat pontul chiar daca a anuntat . Daca nici eu nu mai inteleg aceste greseli nu stiu cine le intelege dar trebuie mereu sa avem aceiasi oca iar @reptil era vechi si acum un an cand am intrat eu pe site .

22-05-2018 at 11:53 pm #205108
    livi
    Participant

@lion ai anuntat ca intarziat la ora 02:28 pe data de 21 mai meciul jucandu-se la ora 21:45 pe data de 20 mai uitate pe forum . Grija la VOCABULAR

22-05-2018 at 11:56 pm #205111
    mircea231
    Participant

In primul rand ca nu s-a terminat luna si am peste 30 de ponturi, multumesc pentru compliment. Te crezi prea important aici si cred ca atitudinea ta e prea tolerata cine e responsabil cu acest site. In primul rand, TUDOR, as vrea sa ne trimiti si noua o poza cu buletinul tau, sa vedem si noi cati ani ai.
    In al doilea rand nu esti tu in masura sa jignesti pe cineva mai mare decat tine, invata sa respecti, daca vrei sa numai comenteze lumea de tine. Sper sa dispari de aici ca murdaresti site-ul cu jigniri. Nu stiu daca se mai cearta cineva aici in afara de tine, orice contradictie e pe site, tu esti personajul principal. Sper sa se ia masuri si sa te potolesti.

23-05-2018 at 12:00 am #205113
    mircea231
    Participant

E inadmisibil sa vii cu tupeu si sa ceri validarea unui pont dupa ce ai aflat rezultatul, inadmisibil. In locul tau imi vedeam de treaba si ma ofticam in sinea mea ca am intarziat. Aia e, daca nu l-am prins pe asta, prind altul. Dar floricele de genul nu sunt fair play.

23-05-2018 at 12:02 am #205115
    livi
    Participant

Un sfat pentru useri cred ca ar trebui sa inchidem subiectul fiind clar pentru toata lumea rezolvarea

23-05-2018 at 12:28 am #205124
    livi
    Participant

Cred ca s.a ajuns prea departe cu jignirile

23-05-2018 at 4:33 am #205145
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    De la o problemă a cărei rezolvare ar fi trebuit să fie simplă și rapidă, s-a ajuns la o situație tensionată, cu schimburi de replici gen „vb unii cu alții și ne înțelegem separat”, grandomanie, contre, ofense! Situație care anulează toate oportunitățile și beneficiile pe care le oferă această inițiativă, această competiție amicală al cărei obiectiv principal este de a genera, de a promova și de a ne stimula tuturor, NU INDIVIDUALISMUL, NU ADVERSITATEA . . . SOLIDARITATEA ȘI SPIRITUL DE ECHIPĂ sunt poate cele mai importante însușiri pe care concursul le propune și le încurajează, însușiri care ar trebui să fie componente principale ale caracterului oricui! Am subliniat de mai multe ori că o astfel de acțiune comună cu o participare atât de numeroasă nu poate avea o desfășurare optimă dacă ignorăm câteva dintre cele mai importante criterii indispensabile în orice domeniu: fair play, etică, decență, toleranță, prietenie! Din nefericire, prin situația creată avem un nedorit exemplu al utilității acestor criterii și mai ales, un exemplu în ceea ce privește problemele, minusurile, pierderile generate de ignorarea lor la nivel de grup.
    Conștient de posibilitatea de a fi dezaprobat, nu mă feresc să spun că eu nu-l consider pe Lion singurul responsabil pentru neînțelegerile din ultimele zile. Principala lui vină constă în faptul că a insistat pentru validarea meciului, dar poate nu se mai ajungea la discuții acide, la contre dacă se specifica simplu și clar CĂ MECIUL NU A FOST VALIDAT DEOARECE A FOST POSTAT CU MAI MULT DE 5 MINUTE ÎNTÂRZIERE! Din postarea lui de pe pag 108 se înțelege clar că nu a reținut corect numărul de minute întârziere maxim admis, crezând că sunt 15 minute, de aceea a considerat că este îndreptățit să solicite validarea. Faptul că s-a vorbit și de ora la care a făcut prima sesizare a complicat inutil lucrurile, discuția degenerând mai apoi. Sunt sigur că acum Lion a înțeles că se acceptă o întârziere de maxim 5 minute, nu 15 cum credea el și va realiza că nu ar fi trebuit să insiste pentru a-i fi validat meciul. Am constatat cu câteva zile în urmă că are puterea de a-și asuma și de a recunoaște când greșește, de aceea cred că va confirma printr-un comm ceea ce am spus.

23-05-2018 at 9:15 am #205199
    mircea231
    Participant

TUDOR, nu ne intelegem? Meciul a fost la 21.45, ai întârziat in a.l posta 8 minute, corect, însă problema ai semnalat.o la 02.28 AM, cam la 3 ore după ce meciul deja de terminase. Deci?!!! M.am băgat pentru ca 1 la mana, nu e corect fata de toti concurenții si este normal, afectându.ne pe toti, 2 la mana, apelativul „bah” sa il folosesti la tine in familie, iar 3 la mana, ți-am spus sa ne trimiti si noua o poza cu buletinul tau sa vedem daca esti major, te faci ca nu vezi ce ți-am zis?

23-05-2018 at 10:57 am #205229
    livi
    Participant

Hai baieti sa lasam acest subiect ca vb singuri . Sa vedem cum ne orientam de acum la ponturi ca nu prea mai avem fotbal . Noroc pe mine ca joc mai mult tenis

23-05-2018 at 11:07 am #205231
    mircea231
    Participant

Asa e Livi, si eu ma orintez tot pe tenis. Vara asta cam tenis o sa bagam. :))

23-05-2018 at 5:02 pm #205296

Lion 🙂 asta cu varsta minima 18 ani e buna la casa de pariuri. Desi eu nu cred ca esti minor, iti pot eu spune cum poti sa ai cont la casa de pariuri desi sa nu implinesti 18 ani. II zici lui taticu sa-si faca un cont pe numele lui ca doar esti baiatu lui tata si sa nu-i mai ceri bani de buzunar cand iesi cu fetele sa-ti transfere frumusel o suma lunar pe card (care sta la tine) apoi ii faci o poza la buletinul lui sau il scanezi si gata contul facut si verificat si paraverficat la agentia de pariuri. Apoi poti participa aici si sa ai 7 ani, cand dai userul de la agentia de pariuri pe numele lui taticu.
    Spiridoniada sau cum mai ii zice, asa facuse, A facut cont pe numele sotiei si juca el aici pe numele la amandoi.
    Cu siguranta mai sunt si altii pe aici care au facut la fel, adica si-au deschis cont pe numele tuturor membrilor familiei si ei joaca pe acest site (se vede dupa modul cum se argumenteaza)

You must be logged in to reply to this topic.