-
11-06-2018 at 12:13 am #209548
mircea231ParticipantEu ti-am zis ca nu ai inteles, nu am ce sa iti mai fac daca tu chiar nu esti in stare sa gandesti 2 fraze. Eu ti-am dat un sfat cum sa procedezi pentru a-si face adminii o parere mai ok si sa fii reprimit. Am zis eu ca nu sunt de acord cu reprimirea ta? Nicidecum, asa ai dedus tu cu firea ta vulcanica.
Acum, da, nu as mai fi de acord, pentru ca ambinerea ta la jigniri e doar datorita dorintei de revenire, nicidecum temperarii tale.
In fine, eu chiar am avut intentii bune la adresa ta atunci, daca nu am fost inteles, asta e.. .2 vorbe un ban nu fac.11-06-2018 at 12:31 am #209552livi
Participant@mircea321 @lion are 25 de ani asa ca sa terminam cu asta . Apoi @lion credeam ca ai inteles celalat user a asteptat linistit o luna fara a insista si a fost reprimit dper sa intelegi si tu ca doar timpul poate face ca tu sa fi reprimit . Doar ca admin vrea sa vada o schimbare la tine ( daca cineva te provoaca tu publica ponturile tale si i.ati premiul fara a conta ce spune altcineva ) .
11-06-2018 at 4:35 pm #209684
Simona SimonaParticipanthai si la mine bonus 🙂
11-06-2018 at 5:55 pm #209707Admin Pariuri1x2
Moderator@mircea231 , te rog sa nu il mai jignesti pe @lion
Ai avut cateva postari consecutive in care l-ai jignit inutil.
Chiar daca exista niste probleme pe care nu le intelege deocamdata , nu trebuie sa i te adresezi in felul in care ai facut-o.
Multumesc pentru intelegere.11-06-2018 at 6:14 pm #209713
mircea231ParticipantNu o sa mai am vreun dialog cu el vreodata in orice caz, pentru a evita genul asta de discutii.
Am evitat orice adjectiv tocmai pentru a evita vreo jignire. Nu e nici o problema. Sper ca s-a observat prima oara ca nu am avut intentii rele fata de el ca si concurent.
Multumesc frumos @admin , cu siguranta nu se va repeta, si daca cumva s-a simtit jignit, imi cer sincer scuze fata de el, intentia nu a fost de a-l jigni, multumesc!14-06-2018 at 11:57 pm #210454
Simona SimonaParticipantAtunci nu mai vreau bonusul. Dacă ți se pare ca l-am luat fraudulos. Eu scriam asa ca gluma
15-06-2018 at 12:25 pm #210569Sveica Dumitru
ParticipantStie cineva ce inseamna promotia netbet mundial la netbet?
Nu dau astia explicatii iti cer doar sa ai o depunere in ultimele 7 zile si 4 lei in cont?
Ma gandeam ca poate stie cineva15-06-2018 at 11:26 pm #210673livi
ParticipantE doar noroc cum iti explici ca eu care joc aproape in fiecare zi ponturi si sunt in primi 5 la sfarsit de luna ca si numar de ponturi nu sunt avantajat de catre admin sa fiu extras la bonus zilnic
16-06-2018 at 9:11 pm #210857
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Vă rog respectuos să acordați mai multă atenție orei la care încep evenimentele propuse la concurs! Au fost postate câteva meciuri de la CM plasate la NETBET cu ora de începere selectată greșit. NETBET afișează ora de începere cu 60 de minute mai devreme, acest fapt explicând eroarea făcută de câțiva colegi la selectarea datei și totodată justificând atitudinea înțelegătoare în ceea ce privește validarea respectivelor meciuri.
Sunt convins că toți ne dorim o desfășurare a concursului caracterizată de fair play și corectitudine, de aceea cred că fiecare dintre noi va acorda atenție prevederilor regulamentului, evitând astfel erori generatoare de demersuri suplimentare – sesizări, corectări – dar și eventuale nemulțumiri, neînțelegeri, atmosferă tensionată.
Urez fiecărui coleg inspirație și baftă!17-06-2018 at 2:49 am #210883
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Campionatul Mondial de fotbal este cea mai importantă competiție internațională a acestui sport. Sunt convins că fiecare a așteptat cu nerăbdare să înceapă turneul, dar și să joace la concurs pronosticuri selectate din ofertele caselor de pariuri pentru aceste meciuri. Având în vedere faptul că această competiție se desfășoară din 4 în 4 ani, cred că ar fi dezamăgitor pentru oricare dintre noi să nu poată participa la concurs în această perioadă. Citirea comm de mai sus în care Lion își exprimă dorința de a i se permite participarea la concurs, m-a determinat să vă rog să să înlocuiți resentimentele cu o atitudine altruistă, de colegialitate față de Lion, în cazul unei eventuale decizii favorabile acestuia, decizie care – evident – poate fi luată doar de admin.
Respect dreptul fiecăruia de a avea și de a-și exprima propria părere, astfel că o eventuală dezaprobare a unuia sau a mai multor colegi față de cele scrise mai sus o voi considera chiar așa: dreptul fiecăruia!17-06-2018 at 10:00 pm #211034livi
Participantdupa parerea ta @dionis 1979 ce ar trebui sa pateasca @spiridoniada a fost exclus o luna acum omul are inspiratie e pe plus si isi vede de treaba lui . iar cu @simytimy80 e foarte simpla treaba e doar noroc pur fiindca stiu cum se fac extragerile fara a putea fi ales de nimeni catre cine se duce premiul .
18-06-2018 at 11:02 am #211129livi
ParticipantA stat 24 de zile suspendat corect si nu este posibilitate de a nu intra in urna la nonus zilnic . Si acum daca il compari cu Mutu ca o chestie te intreb si eu pe tine de ce au fost obligati colegi de la juve sa joace cu Mutu in lot sau cei de la Milan sa joace impotriva lui Mutu .
18-06-2018 at 11:03 am #211131livi
ParticipantEl cand a fost suspendat era tot pe plus pe ambele conturi aproape de a promova cu amandoua pe data de 10
18-06-2018 at 2:04 pm #211178
Cioroiu Constantin IulianParticipantBună ziua, va rog analizați cotele utilizatorului nesskens1974 care sunt umflate binișor adică în loc de 1,30 se folosește cota 2,00
You must be logged in to reply to this topic.