-
18-06-2018 at 3:00 pm #211186
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Domnule Cioroiu am văzut diferența dintre valoarea reală a cotei și cea care apare în postare pentru pronosticul DG1 2+ jucat de colegul nostru la meciul Belgia – Panama. Având în vedere diferența de valoare atât de mare eu cred că a greșit PRONOSTICUL! Presupun că a intenționat să joace DG 1 3+ dar a tastat greșit. Aștept o sesizare din partea lui prin care să confirme eroarea și să solicite corectarea, sesizare pe care ar trebui să o facă până la ora 16.00 PM, altfel evenimentul nu va fi validat.18-06-2018 at 3:14 pm #211188
Cioroiu Constantin IulianParticipantȘi la meciul lui Tunisia – Anglia este identic cota de 2,00 folosita pentru sub 3,5 goluri
18-06-2018 at 4:48 pm #211210livi
Participantmultumesc @zburdalnicul pentru sesizare .
19-06-2018 at 9:01 am #211345Admin Pariuri1x2
Moderator@dionis1979, nu inteleg care este problema ta reala. Am mai explicat ca oricine pe lume are drept la o a doua sansa. Exagerezi cumplit cu comparatiile tale si cu teoriile tale conspirationiste. Nu uita ca aici e doar un concurs unde trebuie sa primeze distractia iar impartialitatea este 100%.
Uite, iti dau drepturi de admin pe partea de concurs sa faci tu extragerile zilnice pentru bonus. Trebuie doar sa apesi zilnic un buton care extrage un pont aleator. Extragerea se face folosind aceasta functie:
https://www.w3schools.com/sql/func_mysql_rand.aspZi-mi daca esti de acord sa faci extragerea.
19-06-2018 at 4:25 pm #211468Admin Pariuri1x2
Moderator@dionis1979, nu vreau sa ai functie, vreau doar sa faci tu cateva extrageri pentru a intelege cum decurge extragerea.
Dupa ce te convingi ca nu exista chestii necurate, cred ca esti cel mai potrivit pentru a explica celor care cred ca se fac masluiri cum decurge procesul. Asta pentru ca esti cel mai vocal cand vine vorba de discutii ca la mijloc este ceva necurat. Din acest motiv vreau sa te convingi personal. Toma necredinciosul a devenit credincios pana la urma. Ca sa crezi trebuie sa vezi cu ochii tai.
Din acest motiv ti-am facut aceasta provocare.19-06-2018 at 9:59 pm #21151120-06-2018 at 12:07 am #211546livi
Participantfratilor de ce nu va uitati in curtea voastra . Eu m-am saturat sa tot vad atatea conflicte si atatea sensibilitati intre niste useri care ar trebi sa fie prieteni . Nu cred ca cineva vrea ca in fiecare zi sa vada cum @lion se roaga sa fie reprimit sau cum @dionis1979 in loc sa se concentreze la ponturile sale se leage de corectitudinea jocului (deoarece in paginile anterioare @admin a spus :”am la dispozitie o suma bonus pe care o pun in concurs si nu o dau cuiva in mod special „) aici cred ca trebuia acum sa vorbim doar de ponturile noastre si nimic altceva . Toti suntem jucatori online si stim ca atunci cand recomandam un prieten la o casa de pariuri si el depune primim un bonus exact asta CRED ca se intampla si aici de aia unii i-au 40% fiindca neinscriindu-se prin acest link prezent pe site nu au adus plus sitului (asta este doar teoria mea personala )
20-06-2018 at 8:12 am #211585livi
ParticipantDaca te concentrai poate erai pe plus sau aproape de promovare . Ieri spuneai bravo lui ca e inspirat azi spui altceva . Tu nu faci decat sa contesti deciziile adminului .
20-06-2018 at 8:15 am #211592livi
ParticipantLuna trecuta ai dat 20 de ponturi erai pe plus si ai pus frana la pontori acum cand esti pe minus 180 spui ca te.ai concentrat pe ponturi ?
20-06-2018 at 11:15 pm #211782livi
Participant@dionis1979 esti prea istet pentru asa ceva . ai fost instet si l-ai provocat pe @lion si acum e eliminat te-ai legat de @simytimy80 ca nu stiu ce face de castiga bonus zilnic si de @spiridoniada care cred ca ar trebuisa nu mai publice ponturi castigatoare si sa facem ceva sa nu mai intre la bonus zilnic am incercat sa iti arat ca daca privim si la tine putem gasi anumite „chestiute” atata tot dar tu poti sa intelegi ce vrei . Eu stiu ca tu ai inteles tot timpul ceea ce am vrut sa zic doar ca incerci a gasi „o cutie neagra” . Stii foarte bine ca la fel am incercat sa ii i-au aprarea si lui @lion .
22-06-2018 at 3:08 am #211970
George StoianParticipantCe noroc a avut Franța! Ambele meciuri câștigate cu goluri la care „meritul” a fost mai mult al adversarilor!
Fotbalul etalat, banal! Singurul care mi-a plăcut a fost Pogba.22-06-2018 at 10:50 am #212043livi
ParticipantCred ca asa ai facut un lucru care il puteai face demult @dionis1979 fara a mai face discutii fara rost aici . E clar lucru ca e ilegal ce a facut el si netbet va lua masuri aici fiind un concurs doar intre prieteni .
22-06-2018 at 2:18 pm #212111
ovidiu darius voitaParticipantAm scris pont la Nigeria-Islanda, cum ca Islanda da peste 1.5 goluri. Cota era 3.25, acum a scazut sub 3 si voi nu mia-ti validat pariul desi cota a fost 3.25, dar dupa ce am scris pontul, a inceput sa scada.
22-06-2018 at 6:48 pm #212130
mircea231ParticipantPonturi de pe twlefon nu se pot pube? Ratez un pronostic cu incepere de la ora 21 pentru ca nu imi recunoaste, CRED, argumentatia scrisa. Am facutdoua print screenuri daca ar fi de folos, desi banuiesc ca ar trebui sa consider pronosticul de la sine pierdut.
You must be logged in to reply to this topic.