-
09-07-2018 at 1:05 am #215154
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Vă rog să evitați aprecierea publică a pronosticurilor jucate de alți colegi! Este banal de anticipat rezultatul și consecințele generate de o astfel de manifestare . . . și doar ce s-a terminat „telenovela” . . .09-07-2018 at 12:53 pm #215244Sveica Dumitru
ParticipantAdmin, ce se aude de premiile pt luna iunie cand se vor acorda?
09-07-2018 at 1:35 pm #215259Sveica Dumitru
ParticipantAveti ceva indicii, prindem un 7+ azi la paok-fcsb ca la ultimul lor amical? Nu ne ar strica o cota de 15.?
09-07-2018 at 2:58 pm #215270
ClaudiuParticipantSlabe sanse sa se inscrie 7 goluri. Ma gandesc la un egal, 1-1.
09-07-2018 at 3:56 pm #215274
George StoianParticipantDacă îmi amintesc bine, anul trecut a fost 5+ la pauză! Să nu aplice logica inversă – în raport cu TG din acel meci – și să se termine 0-0 sau 1-0 pentru una dintre ele.
10-07-2018 at 11:20 am #215417Stingulescu
ParticipantBuna ziua ! As dori sa stiu unde pot vedea tabelul cu premii din luna iunie oferite de Netbet.
10-07-2018 at 4:57 pm #215493
Simona SimonaParticipant„simytimy a stat doua zile fara sa posteze niciun pont si bineinteles ca nu a castigat bonus zilnic” …. am fost intr-o mini vacanta de weekend. poate ca daca postam 🙂
„In curand simytimy va incasa bonus zilnic si cand nu va posta nimic, nu as fi surprins.” ….. totusi nu cred ca s-ar putea….. si sincer nu as refuza 🙂
chiar nu inteleg rautatea asta. nu am nicio legatura cu cei de la pariuri1x2 daca asta crezi tu
12-07-2018 at 2:12 am #215789
George StoianParticipantEu am pierdut biletul „cota 2” – pe meciul din Islanda 2! Am avut 3+ și a fost 1-0!
7-1, 4-3, 2-1, 3-2 sunt cele mai recente rezultate dintre cele două, primul chiar în acest an!12-07-2018 at 3:17 pm #215883Sveica Dumitru
ParticipantEu am jucat niste psfx se dezmortesc greu echipele astea care oricum nu intra in grupe niciuna.
Face gicanu azi un 00 pt buget. Cota 10 x un meleon iaca banii pt academie???13-07-2018 at 1:14 am #215968Admin Pariuri1x2
ModeratorS-a trimis lista de premii la creditat.
Scuze pentru intarziere.Am de citit 120 de postari pe threadul asta. Revin zilele astea dupa ce ma pun la punct cu ce s-a mai scris.
13-07-2018 at 7:09 am #215970
NegustoruParticipant@admin cred ca sa produs o eroare…Am urmarit de aproape clasamentul din iunie unde ma aflam in lupta directa cu mircea231 pentru pozitia a 3-a. A veniy Ialebanul cu 5 avancronici castigatoare si de pe ultima pozitie a ajuns pe 3 iar mircea231 a fost inactiv toata ziua., eu stand cu avancronicile pregatite sa-mi apar pozitia in caz ca posteaza. Acum dintr-o data o avancronica de pe iulie i s-a validat pe iunie si e el pe pozitia a 3-a???? Cred ca trebuie sa modificati clasamentul lunii iunie la senoiri si sa transferati avancronica Colchagua – U. De Chile a lui @mircea231 pe iulie deoarece meciul s-a terminat pe data de 01.07.2017 la 1:15. Multumesc si sper sa fiti corecti!
13-07-2018 at 7:34 am #215974
mircea231ParticipantTu abia dupa 2 saptamani ai vazut clasamentul?
Nu este mentionat acest lucru reclamat de tine in regulament, anume ca meciul trebuie sa se incheie in aceeasi zi, lucru deloc corect, din punctul meu de vedere, in special datorita faptului ca nu am pronosticat acest meci la limita, fiind comentat de mine in jurul orei 20.
Daca te deranjeaza asa tare si ai nevoie de mai multi bani, sa schimbe cele doua premii intre ele, nu ma deranjeaza.
Ce inseamna „sper sa fiti corecti”? Ma dai deja vinovat? Un meci de fotbal care incepe la 22:15, tot dupa ora 00 se incheie. Si acela tot pentru urmatoarea zi trebuie luat in calcul?
Sa se mentioneze ceva in acest sens in regulament si nu ma va deranja absolut deloc.13-07-2018 at 8:27 am #215996
NegustoruParticipantL-am vazut in primele zile ale lunii unde era dupa cum am specificat.
Nu este specificat in regulament nici faptul ca un meci care incepe la 23:59 pe 31 este valabil pentru luna inceperi partidei. La asta ma refeream cand am spus „sa fiti corecti” ca este vorba de o chestie nespecificata in regulament si putin aiurea din punctul meu de vedere. Pronosticul tau a fost dat dupa ora 21:00, ora la care incepuse ultimul meci de fotbal valabil pe luna respectiva din punctul meu de vedere. Motiv pentru care am crezut ca nu mai avea rost sa fortez. Daca consideram ca punctul tau de vedere este valid, iti copiam pronosticul si miza in alta avancronica si clasamentul ramanea neschimbat indiferent de rezultat..daca sti cum zic. Uite ce n-am postat.Uruguay si Portugalia.
In aceasta seara la ora 21:45 in cadrul Campionatului Mondial de fotbal asistam la al doile meci din cadrul optimilor de finala unde se intalnesc Uruguay si Portugalia.
Uruguay a terminat pe prima pozitie in grupa A reusind 3 victorii in 3 meciuri fiind echipa care nu a incasat niciun gol. Cu un lot foarte bun cu 3 fundasi centrali de calitate si doi dintre cei mai buni atacanti din lume Suarez si Cavani.
Portugalia este campioana europeana. Clasata pe pozitia a doua in grupa B, Portugalia a incantat cu prestati de calitate pana in acest moment. Cristiano Ronaldo s-a remarcat ca fiind lider convins in aceasta competitie marcand 3 goluri in primul meci fiind un jucator care poate castiga de unul singur orice meci.
Anticipez un meci dur cu multe fauturi si intreruperi. Odata cu trecerea timpului asteptam situatii tensionate care pot face diferenta. Cred ca ambele formatii au sanse egale la obtinerea calificarii.
Mizez pe un 2-4 goluri la o cota de 1.65 oferita de NETBET.13-07-2018 at 8:39 am #216002
NegustoruParticipant@dionis1979 au fost situatii cu luni in urma cand s-a retrogradat in cursul lunii exact pe motivul mentionat. Am cautat da vad ca n-am sanse sa gasesc. Caut acul in carul cu fan… Am vazut ca acelasi pronostic a fost bifat si la altii in luna iunie, da e regula noua din cate vad..Sunt de mai mult de un an pe site si in campionate si dupa cum am zis, s-a retrogradat in cursul lunii pentru ca nu s-a luat in calcul un meci de la 22:30 daca nu ma insel. Era un apel la @admin, care cel mai probabil nu o sa-si aminteasca si nu o sa-mi dea dreptate. Ca e vorba de bani…nu e asa @mircea231?
You must be logged in to reply to this topic.