Campionat Pariori

• 13-07-2018 at 8:55 am #216009
    mircea231
    Participant

Daca citeai regulamentul, vedeai ca nu ai voie sa pui acelasi pronostic ca mine, fiind in lupta directa cu mine. Dar ma rog, e bine de stiut, asta spune multe despre cineva.
    Catdespre pronostic, mi se pare perfect corect sa se ia in considerare ora inceperii, tocmai pentru nu a exista astfel de discutii. Daca un meci de la cupa mondiala ajunge la penalty poate depasi ora 00.00, inseamna ca nu mai e valid pe ziua resoectiva? E foarte ciudat.
    Stiu, normal ca e vorba de bani, altfel nu te plangeai acum, de aia am si spus sa ne schimbe premiile intre noi, ca eu nu plang si daca eram in situatia ta, tot nu as fi plans.
    PS: Am intrat acum si chiar m-am uitat, am mai pus meciuri cu terminare ziua urmatoare si au fost validate pentru ziua cu ore de incepere, asadar nu vad unde este problema.
    PS2: Am intrat si la alti colegi care de asemenea au meciuri cu terminare ziua urmatoare si au fost validate pentru ziua inceperii.

13-07-2018 at 9:20 am #216017
    Negustoru
    Participant

E vorba de strategii de joc ceea ce imi dau seama ca e fizica cuantica pentru tine. Ce spune multe despre mine??
    Da daca se nimereste sa fie pe data calificarilor/retrogradarilor. Da! Sa fie validat pe ziua in care se termina..Cred ca am mai zis de 2 ori ca asta e punctul meu de vedere dar mai zic o data. Din punctul meu de vedere cred ca ar fi corect sa se valideze pronosticul in ziua in care se termina meciul. In exemplul tau pronosticurile ce nu tin de 90 de minute..Foarte important!
    Care iti este problema daca ar fi vorba de bani? Care ar fi problema ta? Care boss, care? Ce treaba ai tu cu banii mei?
    AAAAA ca bani mei tin si de bani tai, si te dai rotund ca poate sa se schimbe premiile ca tu….poate ciupesti un pic de sustinere…
    Era o discutie care am inceput-o cu admin-ul, de la el voiam un raspuns…Nu inteleg ce te dai asa lovit daca stii ca ai dreptate. Esti Mircea nu Marcela..Fi barbat si lasa cacelmaua…Ultimul P.S l-am mentionat si eu.
    P.S Propun sa se anuleze premiile amandurora!!!

13-07-2018 at 9:22 am #216019
    Negustoru
    Participant

@mircea231 fa bine si taci daca n-ai nimic de spus!

13-07-2018 at 9:25 am #216023
    Negustoru
    Participant

Cand ti-am pus avancronica in comment si ti-am zis de postarea pronosticului tau (care este posibila, neincalcand regulamentul) tot de bani era vorba???
    P.S Eu cred ca voiai sa fi tu victima si eu agresorul
    P.S Eu avand treaba cu adminul si nu cu tine..tu doar te bagasesi in seama cand ai auzit @mircea231

13-07-2018 at 9:27 am #216026
    mircea231
    Participant

Poftim?
    Ai putin de respect si fi civilizat! Ai comentat aici la adresa mea si e normal sa raspuns. Vad ca tu esti ala care te dai rotund si comentezi si aiurea si nu iti recomand.
    1 – Ai zis ca daca postam un meci, a-i fi postat acelasi meci cu aceeasi miza, lucru interzis, daca citeai regulamentul, asta spune multe despre cineva, la asta ma refeream daca erai in stare sa citesti atent.
    2 – Am spus frumos si civilizat, fara vreo urma de foame sau lacomie, ca poatw sa ne schimbe premiile intre noi, ca nu ma deranjeaza, cum deranjeaza pe altii. Daca crezi ca am zis ironic, te inseli, am ce manca.

3 -Nu este vorba ca ma dau lovit, este vorba ca ma acuzi si e normal sa ma apar, ca asa functioneaza in ziua de astazi lucrurile.

4 – Nu cred ca tu esti in masura sa spui cine tace si cine nu, vezi-ti lungul nasului si ai putin respect!

5 – Nu ma deranjeaza sa mi se anuleze premiul integral, chiar deloc!

13-07-2018 at 9:32 am #216029
    mircea231
    Participant

Incearca sa fii civilizat si sa nu afuci acuze la adresa mea, nu ciupesc nici o sustinere. E vorba de regulament, nu suntem la tribunal. Ti-am zis de doua ori sa iti dea banii. Daca era vorba numai de bani si nu aveam ce manca sau ce paria din buzunarul meu, as fi plans si eu ca tine. Asa, fara niciun pic de ironie, sa ti se adune si sa ti se dea tie premiile amandurora, daca nu iti ajung banii pe care i.ai castigat. Daca era vorba de bani, m-as fi legat zi eu lunar de cate un concurent.
    Asa ca te rog frumos inceteaza cu astfel de acuze, eu nu mor dupa banii aceea, una peste alta, tu te certi pentru ei, tu ai venit aici plangandu-te, nu eu. Eu doar m-am aparat, asa cum e civilizat ai de bun simt sa intelegi, nu ca „ai tu treaba cu adminul”, ca nu suntem la gradinita.

13-07-2018 at 9:33 am #216031
    Negustoru
    Participant

N-am cum sa te fac sa intelegi efectiv..te-ai pus pe repet si ori ce asi zice, dai play la bani!
    Anulti premiile pe iunie si gata !

13-07-2018 at 9:34 am #216033
    Negustoru
    Participant

@mircea231 esti nesimtit!

13-07-2018 at 9:36 am #216036
    mircea231
    Participant

Eu dau play la bani? :)))
    Repet, tu ai venit aici plangandu-te de bani si te-ai legat de singurul lucru de care puteai sa te legi, ilogic oricum. In fine, @admin sa decida in consecinta asa cum considera, insa sa se faca un punct clar in regulament, ca asa cum se valideaza in timpul lunii meciurile, la ora inceperii, asa trebuie sa se valideze si in ultima zi a lunii, ca asa e normal, daca nu, sa se modifice pe tot parcursul lunii.

Nu insista cu jignirile ca eu nu te-am jignit pe tine, iti repet, vezi-ti lungul nasului!

13-07-2018 at 9:46 am #216041
    Negustoru
    Participant

Imi vreau banii! Clar:)))

13-07-2018 at 9:46 am #216042
    Negustoru
    Participant

Imi vreau banii! Clar:)))

13-07-2018 at 9:55 am #216049
    Negustoru
    Participant

Cu ce te-am jignit? Ca ti-am zis Marcela…Come on
    P.S Nu e o jignire!

13-07-2018 at 10:23 am #216060
    Negustoru
    Participant

@dionis1979 nu te abate de la subiect..aici e vorba de bani nu de discutii productive.
    P.S Banii e tot!

13-07-2018 at 10:38 am #216067
    Negustoru
    Participant

@dionis1979 imi contrazici ideea de validare si totusi nu pot spune decat, respect! E o opinie argumentata pe care o respect cu toate ca eu raman la cea de finalizare a meciului. Imi dau seama ca e putin ciudat dar tin minte ca s-a aplicat regula asta in trecut si o sustin in continuare. Dar te i-au toti draci cand vine unu si zice „dati-i lu asta bani” „vrei bani de asta graiesti” ca argument intr-o disputa pe validari.
    P.S Banuiesc ca o sa ne lamureasca adminul cu ora inceperii sau a finalizarii si ne vedem de ponturi sau lungu’ nasului.

13-07-2018 at 10:50 am #216072
    mircea231
    Participant

Omule, iti mai repet o data, nu am zis cu niciun pic de ironie. Ai venit sa te plangi pentru ca vrei bani, altfel nu mai ziceai nimic, asta e clar, iar eu am zis, repet, FARA NICI UN PIC DE IRONIE SAU RAUTATE, sa ne faca schimb de premii. Te supara ca incerc sa nu intru in polemici si orice ar fi, tot trebuie sa degenereze o discutie?
    Daca nu voiai banii, mai ridicai acest subiect cu cererea de a schimba clasamentul? Nu. Te simti jignit de adevar? Nu e normal. Nu e ca si cum am zis un lucru fals, e ceea ce vrei si nu am zis-o cu rautate, am zis-o tocmai pentru a evita genul asta de discutii si de comentarii fara argumente si vorbe „la misto”. Plus de asta, invata sa vorbesti civilizat si sa nu jignesti, ca eu nu te-am jignit si am incercat sa vorbesc frumos si tot tu esti cel ce te ataci. In fine, nu mai conteaza, sper sa se incheie aici discutia ca nu e constructiva deloc.
    Sper ca dupa aceasta discutie sa se adauge in regulament o mentiune clara de aceasta problema.

PS: Argumentul meu nu a fost ca vrei tu bani, am dat si un exemplu, un meci ce se duce in prelungiri, e normal sa treaca la validare pe ziua urmatoare? Sau daca Steaua si Dinamo jucau la ora 23.00 si se trezeau ca de obicei suporterii sa faca scandal si sa intrerupa meciul 20 minute, nu trece de ora 00.00? E corect asta sa fie factorul determinant zilei de validare? Parerea mea ca nu. De ce? Pentru ca mereu vor genera discutii legate ce factorii determinanti a.i orei de finalizare a meciului. Asa, ora de incepere a meciului e fixa si indiscutabila.
    Orice se decide, nu ma deranjeaza, pentru mine este ok atat timp cat va fi transparenta si se va pune in regulament.

You must be logged in to reply to this topic.