-
13-07-2018 at 10:52 am #216074
mircea231ParticipantImi cer scuze, voiam sa scriu ora 22.00, nu 23.00.
13-07-2018 at 10:56 am #216078livi
ParticipantNu exista asa ceva @zenith77 sistemul actualizeaza automat clasamentul iar daca un meci incepe pe data de 31 el va fi luat in calcul in luna care se incheie . Imposibil ceeea ce spui tu ca exista luna cand un pont care a inceput pe data de 31 sa fie luat in considerare in urmatoarea luna . Cand se completeaza campul „data” de la postarea pontului este foarte clar pe ce luna va fi luat in considerare pontul .
Cred ca regulamentul este foarte clar din acest punct de vedere si poti verifica in fiecare luna si o sa vezi ca un pont care incepe pe 31 si se incheie pe 1 va fi luat in considerare pe luna care se incheie . Sistemul actualizeaza clasamentul nu se face manual .13-07-2018 at 11:42 am #216084livi
ParticipantCorect eu ii dau pe data de 1 ca e corect sau incorect apoi sistemul il adauga in clasament corespondent luni afisate in afisul pronosticului in dreptul casutei cu calendar.
13-07-2018 at 11:52 am #216088livi
ParticipantIti mai dau un exemplu pe data de 31 postez un meci din tenis el se amana pentru data de 1 fiindca el se desfasoara in 48 de ore el va fi luat in considerare pe luna care s.a incheiat chiar daca s.a jucat pe 1
13-07-2018 at 11:55 am #216090livi
ParticipantPai de ce ? Daca eu am un meci cu cota foarte buna care incepe la ora 23:00 pe 31 de pe care pot scoate un profit considerabil nu e normal sa nu il joc .
E vorba doar de strategie de joc iar daca in afisul pontului ora de incepere este in luna iunie el e normal sa se adauge in bagajul userului pe luna iunie13-07-2018 at 12:37 pm #216103livi
ParticipantDaca meciul incepe la ora 23:30 pe data de 31. Da el va fi luat pe luna care se incheie
13-07-2018 at 11:43 pm #216200
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Această discuție este inutilă, deoarece subiectul care a generat-o nu ar fi trebuit să existe! Data de disputare a oricărui eveniment sportiv și nu numai, este ziua în care începe evenimentul respectiv! Un exemplu evident este flash score: rezultatele evenimentelor care încep astăzi, 13.07 înainte de 23.59 și se încheie pe 14.07, vor fi prezentate alături de rezultatele evenimentelor disputate pe 13.07. Concret: Setubal – Benfica a început pe 13.07 la ora 22,30 și se încheie pe 14.07 la 00.15. Dacă s-ar considera ca dată de disputare ziua în care se încheie, meciul nu ar mai fi apărut în ofertă pe 13.07, ci pe 14.07, ceea ce este absurd!15-07-2018 at 8:28 pm #216622Admin Pariuri1x2
Moderator@dionis1979 , am mai explicat. Regula e extrem de clara. In mod normal daca datele sunt incorecte pontul trebuie nepublicat insa am lasat posibilitatea sa va corectati greseala singuri timp de 10 minute sau sa anuntati greseala INAINTE de meci. Dupa meci poate fi interpretata ca „smecherie”.
Poti influenta pontul f simplu cu metoda asta: astepti sa treaca meciul iar daca nu iti iese , anunti ca ai gresit data si sa fie nepublicat. De asta nu putem accepta. Sper ca e clar.Legat de ora meciului se ia in calcul ziua inceperii meciului. Oriunde in lumea asta data meciului este data la care incepe. Ar fi si stupid sa se anunte data incheierii meciului.
15-07-2018 at 10:48 pm #216650
George StoianParticipantCOSTIN SALUT!
În diferite situații se spune – glumind mai mult sau mai puțin serios: A FOST SUBLIM, DAR . . . A LIPSIT CU DESĂVÂRȘITE!
Parafrazând, putem spune că afirmațiile din comm tău de mai sus: ar fi corecte dacă ar fi realiste! Voi motiva concret și voi argumenta cu exemple legate direct de diferite situații care aparțin de desfășurarea concursului.1. Regulamentul stipulează că pentru corectarea unor greșeli: data de disputare, ora de începere, valoare cotă, valoare miză, este necesară postarea unei sesizări înainte de începerea evenimentului, prin care să se solicite corectarea greșelii respective. Această prevedere nu este opțională! În lipsa sesizării, sau dacă nu a fost postată înaintea orei de începere, evenimentul nu va fi publicat. Sunt de acord că data de disputare, greșită sau corectă, nu determină calitatea unui pronostic, dar astfel de situații sunt definite simplu de înțelepciunea din popor: unde-i lege, nu-i tocmeală!
Cum am afirmat mai sus, voi argumenta cu un exemplu concret: în urmă cu 2-3 luni, un meci din Olanda 2 postat la concurs de un coleg, s-a întrerupt cu câteva minute înainte de încheierea timpului regulamentar și meciul – al cărui pronostic avea șanse minime să fie winn – a fost nepublicat. La întrebarea ta – probabil retorică – adresată colegului respectiv, „crezi că mai erau șanse să fie winn”, colegul a replicat: „tot ce e legal, nu e neapărat moral”! Comentariul tău a fost: „Just”! . . . comentariu prin care ți-ai exprimat susținerea pentru respectarea regulamentului.
2. Componenții echipei de validare NU POT CORECTA ASTFEL DE GREȘELI, așadar nu aveam cum să corectez eu data de disputare a meciului. Tot ce puteam face constă în a-ți trimite mesaj, ajutându-te astfel să afli în timp util de greșeală pentru a putea face sesizarea înainte de începerea evenimentului. Faptul că am trimis 2 mesaje este – cred eu – o dovadă de bună intenție
3. Au fost mai multe evenimente postate cu diferite probleme de același gen, soluționate în conformitate cu demersurile făcute – sau nu – de colegii care le-au postat. Concret, evenimentele cu detalii greșite, pentru care s-a făcut sesizare în timp util au fost validate și publicate, iar cele pentru care nu a fost făcută sesizare, nu au fost publicate.
Sunt convins că toți colegii doresc și așteaptă de la noi să onorăm încrederea acordată prin respectarea și aplicarea regulamentului cu obiectivitate și corectitudine, criterii strâns legate de un altul cel puțin la fel de important: IMPARȚIALITATEA!16-07-2018 at 1:49 am #216654
George StoianParticipant„Umplutura” de care vb este de fapt esența problemei de care discutăm și mă surprinde că nu ai înțeles. Sau poate ai înțeles dar nu te avantajează ceea ce rezultă din acel exemplu. O voi spune simplu: prin acel comentariu ai susținut afirmația colegului care a spus: „tot ce e legal, nu e neapărat moral”! Cu alte cuvinte ai susținut părerea că CEEA CE ESTE LEGAL, TREBUIE RESPECTAT ȘI APLICAT, CHIAR DACĂ NU ESTE MORAL! Mie mi se pare că asta înseamnă acel „Just”!
Legătura cu situația noastră este evidentă. Chiar dacă – în opinia ta – nu este moral faptul că meciul postat de tine nu a fost publicat , regulamentul trebuie respectat, deoarece legea are prioritate înaintea moralității, așa cum reiese din comm colegului, dar și din părerea ta aprobatoare exprimată prin acel „JUST”!
În ceea ce privește validarea meciului, explicația este simplă, ți-am oferit șansa de a rezolva problema! Nu aveam de unde să știu că tu nu vei face sesizarea regulamentară, așa cum au făcut și alți colegi când au avut de corectat ceva. Făcând sesizarea, se rezolva și cu dreptul de a participa la extragerea bonusului zilnic. Faptul că tu nu ai făcut sesizare prin care să soliciți corectarea datei de disputare, așa cum prevede regulamentul și cum au făcut alți colegi, nu mă responsabilizează pe mine sau pe altcineva în privința pierderii profitului prin nepublicarea meciului. Eu consider că am făcut ceea ce se cuvenea prin mesajele de atenționare. Cred că cea mai potrivită atitudine a celui pe care cineva încearcă să îl ajute, este aceea de a spune simplu: mulțumesc! . . . sau măcar să nu spună nimic, în nici un caz nu cred că este etic să îl acuze de consecințele unei greșeli pe care acel om a vrut să îl ajute să o rezolve. Este încă o confirmare a cugetării populare: „facerea de bine . . . ”16-07-2018 at 3:49 am #216665
George StoianParticipant1. Faptul că scriu „prea mult” dovedește bună intenție din partea mea. Sigur nu scriam „prea mult” dacă dădeai și tu dovadă de bună intenție în a accepta că CEEA CE S-A APLICAT ÎN SITUAȚII SIMILARE ESTE APLICABIL ȘI PENTRU TINE! Dacă ai fi acceptat acest adevăr simplu nu protestai pentru că nu ți-a fost publicat meciul.
2. Nu înțeleg ce vrei să spui cu „nu te avantajează”! Nici cu „să nu folosesc cuvinte grele”!
3. Afirmația cu privire la faptul că nu îți convine ceea ce rezultă din acel exemplu nu este o acuză, este o constatare!
4. Nu pricep, ceri să se aplice regulamentul, dar protestezi pentru că regulamentul a fost aplicat!
5. Ți-am trimis 2 (două) mesaje la ore diferite, deși nu eram obligat să o fac! Nu consider că am făcut mare lucru, nu consider că era necesar să apreciezi această dovadă de bună intenție, de altruism, dar nici nu cred că ai dreptul să îmi faci reproșuri gratuite pentru că nu am corectat data de disputare a meciului, motivul fiind simplu: nu am competența de a corecta postările!
6. Faptul că te-a lămurit adminul cu privire la imposibilitatea mea și a lui Livi de a corecta greșelile din postări ar fi trebuit să constituie un motiv să îți reconsideri atitudinea și să îți retragi afirmațiile acuzatoare pe care le-ai făcut la adresa mea.
7. Nu știu alții cum sunt (vb lui Creangă), dar eu obișnuiesc să îmi cer scuze dacă – neinformat suficient – acuz pe nedrept pe cineva
8 (cel mai important) Nu sunt interesat și nici nu ar fi binevenită o nouă „forumnovelă” de aceea precizez că nu vreau să continuăm comunicarea pe această temă. Dealtfel, voi evita orice fel de comunicare. Îmi pare rău!
Baftă la concurs și în viața de zi cu zi!
You must be logged in to reply to this topic.