Nu inteleg

• 28-11-2016 at 3:14 pm #80676
    Lupu Ionut
    Participant

II. Regulament de postare

Concursul se desfasoara pe site-ul pariuri1x2.ro, iar ponturile sunt afisate in sectiunea Campionat Pariori >> Ultimele Ponturi.
    Fiecare Tipster poate sa dea cel mult 3 pronosticuri pe zi pentru zilele de LUNI, MARTI, MIERCURI si JOI, si cel mult 5 pronosticuri pe zi pentru zilele de VINERI, SAMBATA si DUMINICA. Pronosticurile pot fi date toate in avans pentru intregul SEZON sau chiar si pentru sezonul urmator (luna urmatoare).

Eu nu inteleg ceva, pot sa dau 3 pronosticuri pe zi, indiferent cand au loc meciurile sau pot sa dau intr-o zi cate pronosticuri vreau, dar sa nu am mai mult de 3 meciuri care se joaca in aceeasi zi pt. zilele luni – joi, respectiv 5 meciuri pt. zilele vineri – duminica.

28-11-2016 at 3:59 pm #80684
    Stirban Alexandru
    Participant

Pronosticurile pot fi date pentru maxim 15 zile avans, daca vrei si ai timp, poti sa le scrii toate de azi, 3 meciuri pentru azi, 3 pentru maine, 3 pentru miercuri,3 pentru joi si tot asa

28-11-2016 at 3:59 pm #80685
    Stirban Alexandru
    Participant

Pronosticurile pot fi date pentru maxim 15 zile avans, daca vrei si ai timp, poti sa le scrii toate de azi, 3 meciuri pentru azi, 3 pentru maine, 3 pentru miercuri,3 pentru joi si tot asa

28-11-2016 at 10:56 pm #80848
    Lupu Ionut
    Participant

Am inteles, deci trebuie maxim 3 sau 5 meciuri care au loc în aceeași zi. Mulțumesc!

You must be logged in to reply to this topic.