Probleme validari campionat

• 07-11-2018 at 8:05 pm #244851
    George Stoian
    Participant

Am adăugat un minut la ora de începere a meciului Juventus – Manchester Utd,, întârzierea datorându-se faptului că nu mi s-a permis postarea, deoarece la rubrica „pronostic” apărea informația „nu sunt permise decât pronosticuri de forma X Y W” sau ceva asemănător.

09-11-2018 at 9:18 pm #245476
    livi
    Participant

La meciul dintre setubal și Feirense am adăugat 5 minute rog validarea

10-11-2018 at 11:08 am #245660
    MbappeL
    Participant

Buna ziua!
    La meciul https://pariuri1x2.ro/pont/werder-bremen-borussia-monchengladbach/ , am uitat sa pun tipul sportului si tara, ramanand cele implicite, cand trebuia Fotbal si Germania.
    Multumesc!

10-11-2018 at 8:31 pm #245755
    livi
    Participant

La meciul Porto – Braga întârziat 2 minute rog validarea

12-11-2018 at 10:50 pm #246220
    Andrei
    Participant

Meciul dintre Boca si River mi l-ati considerat anulat, dupa ce nu s-a putut juca la data stabilita, din motivele cunoscute de dvs. Dupa cum stiti, datele unui meci se schimba atunci cand este amanat, chiar si pentru o zi. Stiu ca la casele de pariuri este acea mentiune ca daca partida se joaca/reia in urmatoarele 48 de ore, pariul este valid, doar ca in cazul de fata, pariul mi-a fost initial anulat si asa ar fi trebuit sa ramana.

13-11-2018 at 1:11 pm #246310
    George Stoian
    Participant

Andrei salut! Pronosticurile postate la concurs, sunt validate în conformitate cu regulamentul casei din a cărei ofertă a fost selectat. Astfel s-a procedat de fiecare dată în situații similare, indiferent dacă pronosticul a fost winn sau lost. Faptul că am dat „cancelled” nu a influențat cu nimic rezultatul meciului și nici nu a determinat statutul pronosticului!
    Fiecare știm că numărul pronosticurilor postate este important, mai ales în privința celor 3 praguri – 10, 20, 30/31 – de aceea este benefic să știm clar câte ponturi valide avem. Din dorința de a oferi tuturor posibilitatea de avea o situație clară a numărului de ponturi, dar și în lipsa unor informații concrete, am dat „cancelled” neștiind că meciul se va juca a doua zi.

15-11-2018 at 8:08 pm #246888
    stefanel87
    Participant

Rog validarea analizei meciului de tenis deoarece orele de start al meciurilor de tenis sunt relative https://pariuri1x2.ro/pont/roger-federer-kevin-anderson-2/ mulțumesc ?

15-11-2018 at 8:13 pm #246890
    stefanel87
    Participant

Am omis sa pus pronosticul de Federer 2-0 la meciul de tenis..sper sa îmi fie iertate greșelile https://pariuri1x2.ro/pont/roger-federer-kevin-anderson-2/

15-11-2018 at 11:52 pm #246924
    livi
    Participant

@stefanel87 daca pontul incepea la ora 22;00 nu era validat fiind 6 minute intarziere si faptul ca ai scris aici pronosticul face ca pontul sa fie validat

16-11-2018 at 3:00 am #246931
    George Stoian
    Participant

Mă văd nevoit să contrazic valabilitatea pronosticului postat de Ștefănel, deoarece la casele de pariuri ora afișată a fost 22.00, LA ORA POSTĂRII MECIULUI, faptul că a început jocul efectiv la 22.11, 22.12, 22.15 sau la cât o fi început nu are nici o relevanță! Se creează o controversă evidentă, dacă pronosticul lui Ștefănel poate fi validat, atunci al meu nu poate fi validat, deoarece nu am afișat ora corectă și nici nu am făcut sesizare înainte de a începe meciul. Așadar, una dintre postări trebuie anulată!

16-11-2018 at 3:04 am #246933
    George Stoian
    Participant

Pentru a nu fi suspectat de subiectivism, menționez că alternativa care eu o consider corectă este:
    Gees: postare validă, rezultat – lost
    Ștefănel: postare nepublicată.

16-11-2018 at 5:26 am #246936
    George Stoian
    Participant

Deoarece nu sunt interesat de o polemică și nici de comentarii pro și contra argumentative, vreau să precizez următoarele:
    faptul că de multe ori meciurile de tenis nu încep la ora inițială, nu poate fi considerat un argument justificativ, deoarece principalul motiv pentru decalarea orei de începere la unele meciuri de tenis, se datorează întârzierii provocate de faptul că alte meciuri care se joacă înaintea meciului respectiv durează mai mult decât se anticipase. Nu este cazul în situația noastră, deoarece meciul R. Federer – K. Anderson a fost precedat de un altul cu peste 4 ore înainte, astfel că nu exista motiv și nici justificare pentru anticiparea unei eventuale întârzieri față de ora anunțată de organizatori – 22.00 – ora oficială de începere a partidei.
    Meciul D. Thiem – K. Nishikori a început la 16.00, s-au jucat 1 oră și 26 de minute.

Ora de începere a oricărui eveniment este cea afișată de casele de pariuri. Colegul nostru Mbappel are 3 postări la 03.05, 03.35, 04.05. Pe flash orele de începere ale evenimentelor respective sunt: 03.00, 03.30, 04.00. A greșit colegul? NU, deoarece la casele de pariuri orele erau cele care apar în postările lui! Așadar, ora care contează este cea dată de case, nu de flash!
    Așa cum nu se mai poate paria nici după o secundă peste ora prezentată în ofertă, nici la concurs nu poate fi acceptat un meci postat cu întârziere, inclusiv cele 5 minute de toleranță.
    Cum am mai spus, nu pot fi acceptate ambele postări! Nu contest validarea meciului postat de Stefănel, dar afirm cu fermitate că validarea respectivă, IMPUNE anularea meciului postat de mine!

16-11-2018 at 5:42 pm #247100
    livi
    Participant

Țin să te contrazic @gees meciul precedent este meciul de dublu . Deci se poate vedea o eventuală întârziere daca meciul începea la 22:00 pontul era nevalidat

16-11-2018 at 6:28 pm #247117
    George Stoian
    Participant

Meciul de dublu a început la ora 20.10 și a durat 1 oră și 25 minute, așadar s-a terminat la 21.35. Dar nu asta este pb, acesta este un aspect suplimentar, principalul argument este următorul: în momentul postării, nu exista nici un motiv concret care să impună anticiparea a unei eventuale decalări a orei de începere a meciului! Să nu ne facem că nu înțelegem, Ștefănel a invocat acest motiv, deoarece nu s-a încadrat în limita maxim admisă de întârziere! Când a solicitat validare pentru alte meciuri de tenis postate sub 120 de minute, nu a mai invocat o eventuală decalare, nu era cazul deoarece nu depășise cele 5 minute de exta timp.
    Nu am nimic personal cu această speță, poate doar faptul că în ceea ce privește postările în general, nu este zi în care să nu existe demersuri la limita corectitudinii, unele chiar depășind această limită.
    Înțeleg că „dacă meciul începea la 22.00 pontul nu era validat”! În acest caz, așa cum am spus și în comm precedent, meciul meu nu a fost postat regulamentar, deoarece în postarea mea am trecut ora 22.00, ceea ce impune anularea. Logic!

16-11-2018 at 6:36 pm #247127
    livi
    Participant

daca meciul de dublu dura 1 ora si 45 de minute clar ca meciul incepea mai tarziu . si in legatura cu anularea pontului tau daca ne uitam la mai multe meciuri la tenis o sa vedem diferite ore de incepere la acelas meci . ce-ar fi trebuit sa facem cu acele ponturi la acelas meci care aveau ore diferite de incepere

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags