-
21-03-2020 at 8:52 pm #349718
PANDEMiC_PANDA
ParticipantLa meciul de maine din Angola postat am lasat pe Amical deoarece nu este in lista de tari,multumesc si fiti preventivi!!!
27-03-2020 at 8:32 am #350545PANDEMiC_PANDA
ParticipantBuna ziua. Meciul postat pentru duminica este din prima liga de fotbal din Burundi am lasat ca fiind amical deoarece tara nu este in lista.
29-03-2020 at 2:30 pm #350843livi
ParticipantLa meciul din Belarus am greșit ora de începere postând ora 15 în loc de 16 rog validarea
29-03-2020 at 8:30 pm #35090530-03-2020 at 10:04 pm #351037Costin Asul Costiyn
ParticipantAm uitat sa selectez optiunea Sportingbet la pontul meu de astazi dintre Ingelstadt si Skabersjo, era clar ca nu are cum sa fie NetBet ca nu le functioneaza siteul , rog sa fie validat, nu a influentat in niciun fel rezultatul sau ceva, plus ca la cateva ore dupa, cota era mult mai mare decat era in momentul in care am postat pontul, Multumesc.
10-04-2020 at 5:10 pm #353105
George StoianParticipantMihaela, bună! Scuze, abia astăzi am văzut comm cu propunerea ta!
Ne-am străduit – eu și Livi – să găsim un site care prezintă detalii statistice, dar nu am reușit mare lucru. Datele oferite nu includeau și pronosticurile jucate de tine, de aceea ar fi binevenit un sprijin din partea ta.
Mulțumim!10-04-2020 at 6:58 pm #353125
MihaelaParticipant@gees , @livi92
Buna! Am incercat sa postez cu tot cu link-uri de pe yt, de la momentul realizarii pariului, insa nu apare mesajul meu.
Incerc din nou, doar text. Este nevoie sa cautati in yt numele fiecarui video, si minutul. Este primul link din rezultate.1. Top Esports – Invictus Gaming
Rezultat: 25-22 (Castigat)
Nume video: Invictus Gaming vs Top Esports Game 1 Full – LPL Spring 2020 W3D6 – IG vs TES G1
Minut: 43:41
Acesta trebuie anulat deoarece a inceput in 1h 53m de la postare.2. Suning Gaming – LNG Esports
Rezultat: 15-3 (Pierdut)
Nume video: Suning vs LNG Esports Game 1 Full – LPL Spring 2020 W4D2 – SN – LNG G1
Minut: 32:503. Afreeca Freecs – SANDBOX Gaming
Rezultat: 4-16 (Pierdut)
Nume video: AF vs SB – Game 1 | Week 6 Day 2 S10 LCK Spring 2020 | Afreeca Freecs vs Sandbox Gaming G1 W6D2
Minut: 33:004. DragonX – T1
Rezultat: DragonX (Pierdut)
Nume video: T1 vs DragonX Game 1 – LCK 2020 Spring Split W6D3 – SK Telecom T1 vs DRX G1
Minut: 8:265. Excel Esports – Origen
Rezultat: 4-16 (Castigat)
Nume video: Excel vs Origen | Week 9 Day 1 S10 LEC Spring 2020 | XL vs OG W9D1
Minut: 36:506. Fnatic – Team Vitality
Rezultat: 31-36 (Castigat)
Nume video: Fnatic vs Vitality | Week 9 Day 2 S10 LEC Spring 2020 | FNC vs VIT W9D2
Minut: 47:207. Rogue Warriors – Bilibili Gaming
Nume video: 16-3 (Pierdut)
Video: RW vs BLG Highlights ALL GAMES LPL Spring 2020 W5D4 Rogue Warriors vs Bilibili Gaming by Onivia
Minut: 6:4031-05-2020 at 10:50 pm #359528Costin Asul Costiyn
ParticipantLa cele doua meciuri din Costa Rica am trecut ora afisata de agentia NETBET nu am trecut orele de pe flashscore sau alte pagini de livescore, pentru ca sunt diferente, Flashscore afisaza la Zeledon ca ora de incepere ora 00:00 in timp ce NETBET afisaza ora 3, prin urmare am trecut orele afisate de casa de pariuri.
02-06-2020 at 2:19 pm #359777Costin Asul Costiyn
Participant@admin am rugamintea de a mi se analiza situatia celor doua ponturi din Costa Rica, am specificat atat pe forum cat si in finalul argumentarilor ponturilor ca ora indicata de NetBet estediferita de ora afisata de Flashscore si conform regulamentului competitiei am sa afisez ca ora de incepere ora oferita de NetBet si daca la primul meci intrasem in cele doua ore , la partida a doua as fi avut timp destul sa trec ora normala , cu toate astea am afisat ora care era data de netbet, nu e normal sa mi se anuleze doua ponturi castigatoare o cota de 1,85 si una de 2,40 sa zicem ca primul meci ar fi fost de anulat ca depasisem termenul de postat, dar la meciul 2 eram in termenii regulamentului nu aveam de ce sa trec ore eronate, mai ales ca am si specificat atat in Forum cat si in argumente ca orele difera si am spus si exact ce ore ofera flashscore si ce ore ofera netbet, mai mult de atat, pe parcursul zilei mai icnercasem sa postez pontul ( se poate verifica) si dupa ce am scris argumente si tot ce trebuie, cand am dat pe butonul sa se posteze am avut surpriza sa primesc mesajul ca inca nu se datuse liber la postat cu toate ca se anuntate cu o zi inainte reluarea Campionatului. Mentionez ca i-am trimis lui George Stoian pe Facebook pe mesaj privat o fotografie care imi confirma faptul ca NetBet oferea ca ora de start ora 3 dimineata. doresc doar sa se reanalizeze situatia pe baza argumentelor pe care le-am spus mai sus, multumesc. Repet, nu aveam nici un interes sa cer validarea acestor ponturi cu mai bine de o ora inainte de inceperea jocului, puteau sa fie si pierzatoare si sa mi se valideze pentru ca asa sesizasem eu atat in forum cat si in argumentarile ponturilor, sa mi se valideze pentru ca ora oferita de netbet este ora diferita de ce apare in Flashscore.
02-06-2020 at 11:18 pm #359841
MihaelaParticipantBuna seara!
Am gresit numele evenimentului, am pus doar Opava in loc de Opava – Bohemians 1905.
Am corectat imediat, insa nu s-a modificat si in pagina pronosticului.Vreau sa mentionez cu aceasta ocazie ca probema este mai veche. La ponturile mele, Ultimele ponturi si Ponturi tipsteri, daca numele evenimentului este editat ulterior, acesta se schimba, insa in pagina cu pronosticul ramane la fel ca inainte de editare.
02-06-2020 at 11:42 pm #359843
MihaelaParticipantTot legat de acest pont am observat urmatoarea problema: Pronosticul ales de mine este: „Oaspete> 1.5 goluri”, acesta reiese si din text, insa cand nu sunt logata in cont, apare la pronostic „Bohemians 1905”. Am incercat si de pe mobil si este la fel, cand sunt conectata apare un pronostic, iar cand nu sunt apare altul. Problema nu este de la fisierele temporare se pare, verificati va rog.
03-06-2020 at 4:43 am #359851
George StoianParticipantSalut!
Ora la care au fost postate evenimentele exclude o eventuală acuză în ceea ce privește faptul că nu am fost „pe fază” când le-ai postat. Așadar, nu aveam de unde să știu că în oferta Netbet orele de începere ale celor două evenimente au fost diferite în raport cu orele prezentate pe Flash.
Așa cum ai spus, la unul dintre meciuri intervalul de timp dintre ora postării și inceperea meciului nu s-a încadrat în prevederile regulamentului, iar pentru al doilea meci s-a rezolvat simplu și obiectiv.
Nu înțeleg de ce atitudinea ta este atât de vehementă și de ce faci afirmații nedrepte, ofensatoare.
Când ai timp și chef, numără evenimentele postate de mine la concurs în ultimele 7, 8 luni și vei înțelege de ce te rog să îți reconsideri atitudinea față de mine și să nu mai faci acuzații de genul celei din email ul pe care mi l-ai trimis:
„ . . . ca asa se intamplă cand cei care valideaza sunt si participanti in concurs.”
Nu cred că sunt participanți la concurs care să nu fi avut nevoie de o corectare a unei erori la postare, CARE SĂ NU FI SOLICITAT ÎNȚELEGERE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE CORECTAREA ȘI VALIDAREA UNUI EVENIMENT POSTAT INCORECT !
Consider că și noi avem dreptul să ne fie înțelese și tolerate unele erori, având în vedere (și) faptul că de fiecare dată am „reparat” cu obiectivitate ceea ce am greșit, astfel că NIMENI NU POATE AFIRMA CĂ A FOST NEDREPTĂȚIT ȘI/SAU DEZAVANTAJAT!
Mulțumesc! Baftă!03-06-2020 at 5:06 am #359854Costin Asul Costiyn
ParticipantS-a rezolvat, totul e bine cand se termina cu bine.Multumesc!
08-06-2020 at 8:07 am #360686livi
ParticipantDomnule @Stefan1971 orice greșeală se publica aici pentru început apoi dumneavoastră ați scris la meciul Askew – Jenkins (H2-1.5) din acest text înțelegând ca Jenkins va câștiga la minim 2 seturi, acest pont neverificandu-se cu cota postată de tine deci trebuia sa fie anulat, doar ca în argumentație ai specificat ca mizezi pe Askew data viitoare când se mai întâmplă să postezi o greșeală am sa te rog sa intri și pe probleme validări sa ne anunți înainte de începerea meciului altfel pontul tău va fi anulat.
O zi buna11-06-2020 at 12:24 pm #361434stefan1971
ParticipantLa R.Edhouse – S.Mitchell doresc sa mizez pe 8. Am incercat sa modific insa nu sa putut,au fost depasite cele 10 minute! Multumesc
You must be logged in to reply to this topic.