-
15-07-2018 at 2:23 pm #21655615-07-2018 at 2:44 pm #216569
livi
Participant1 esti culmea unde are doua conturi @spridoniada ?
2 acum cateva zile tipai sa nu se vaideze pontul lui @spiridoniada ca e gresita data . daca s-a observat greseala trebuia publicat?
3 fiecare are tactica lui de exemplu @titus joaca doar cote astronomice isi vede omul de ponturile lui se gasesc in oferta caselor de pariuri pot fi jucate si e la seniori bravo lui .
4 se aplica regulamentul pentru toti daca lui @samahoanca sau @lion nu li s-au validat ponturi castigatoare fiidca au gresit data (in ambele cazuri s-a observat greseala si s-a incercat sa le atragem atentia ca au gresit insa fara sa posteze in aceasta rubrica nu s-a validat ) de ce sa ti se valideze tie pontul @dionis1979 ?15-07-2018 at 2:48 pm #216576livi
Participantnu cred ca esti tu in masura sa spui de cine este nevoie aici . tu iti validai pontuul chiar daca ai gresit data fiindca erai subiectiv noi suntem obiectivi si validam doar cum scrie in regulament daca e mentionata greseala in aceasta rubrica asa cum a decis @admin . Multa inspiratie si atentie la postarea ponturilor .
15-07-2018 at 5:31 pm #216594livi
ParticipantUna este a te vaita si alta este a iti prezenta situatia in care ma aflam unde eu iti spuneam ca ma ocup de validari fara a primi bani si nu e corect ca cineva care publica ponturi sa ma traga de urechi pentru ca avantajez pe cineva atata timp cat eu sunt obiectiv necunoscand pe nimeni de pe site
15-07-2018 at 8:09 pm #216614Admin Pariuri1x2
Moderator@dionis1979, observ ca nu exista „scandal” in care sa nu fii implicat. Te rog sa incerci sa fii corect si sa nu mai intri in tot felul de discutii contradictorii cu toti care iti ies in cale.
Conform regulamentului:
„Ponturile pot fi editate doar in primele 10 minute de la postarea initiala. Daca au trecut mai mult de 10 minute de la postarea pontului, acesta nu mai poate fi modificat. In acest caz, daca pontul dumneavoastra contine greseli si doriti sa nu fie anulat, semnalati greseala administratorului, care va interveni si o vor corecta. Greseala trebuie semnalata in cel mult o ora de la adaugarea eveimentului dar cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului. (exemple de greseli care pot fi semnalate de catre concurentul in cauza: ati gresit cota, pronosticul,ora evenimentului, increderea acordata, agentia de pariuri, ati oferit informatii gresite de orice fel, inclusiv argumentatie). Greselile semnalizate vor fi luate in considerare doar daca vor fi semnalate pe forum in sectiunea campionat pariori, altfel acestea vor fi ignorate. Link catre forum campionat pentru semnalare greseli ”Meciul tau s-a jucat pe dat de 14 iar tu ai anuntat pe 15 la ora 3:10 dimineata. Este total impotriva regulamentului. De unde sa stim noi ca nu ai pus anumit data de 15 ca daca cumva pontul nu iese sa fie nepublicat? Tocmai de asta avem aceasta regula – pentru a evita astfel de suspiciuni. Tu ceri tratament preferential deci nu se poate accepta. Faptul ca ai avut 10 fapte bune nu inseamna ca nu poti incerca si o fapta rea. Poate tocmai ca benefeciezi de prezumtia de corectitudine incerci sa profiti de asta ? Nu avem de unde sa stim , din acest motiv ramanem la litera regulamentului.
Inca ceva. Cei care valideaza nu pot schimba data unui meci si nici nu au rolul acesta. Practic ei nu trebuie sa corecteze – trebuie doar sa dea corect/incorect/nepublicat.
Faptul ca @gees a fost gentleman si te-a anuntat trebuie de apreciat – deci nu mai cauta nod in papura inutil.
Tocmai de asta ai si 10 minute dupa postare – sa poti citi ce ai postat si sa corectezi imediat greselile.
In concluzie , daca e sa dai vina pe cineva – da vina pe atentia ta.Bafta!
15-07-2018 at 8:33 pm #216629Admin Pariuri1x2
ModeratorCiteste cu atentie: „n acest caz, daca pontul dumneavoastra contine greseli si doriti sa nu fie anulat, semnalati”
Daca doriti sa nu fie anulat, anuntati. Asta zice regulamentul.
Motivul e simplu: daca se anunta dupa inseamna ca se joaca la doua capete.15-07-2018 at 8:38 pm #216635Admin Pariuri1x2
ModeratorTe rog sa fii corect cand evaluezi regulamentul , si nimic altceva.
Sunt convins ca intelegi ratiunea suspiciunii in cazul anuntarii dupa eveniment
S-ar crea un precedent foarte periculos. Cel mai bine e sa nu existe suspiciuni.
Eu sunt convins ca nu ai incercat sa fraudezi insa nici nu pot accepta sa existe suspiciuni.16-07-2018 at 4:43 am #216667
George StoianParticipantComm 1
Bai frate nu cred ca e copil handicapat ca sa simta nevoia neaparat sa ii spun eu sa modifice o eroare pe care el deja a constatato
Comm 2
. . . dar nu am jignit pe nimeni . . .Așa o fi, dacă spui tu . . .
16-07-2018 at 11:14 am #216715
MirceaParticipantMelbourne Knights – Heidelberg 13.07.2018
Pontul este full nu este jumatate win .. a fost 2-2 scorul… daca era peste 3.75 era jumatate full, la peste 3.25 este win16-07-2018 at 11:32 pm #216804livi
ParticipantAm vazut despre cine e vb dar mersi ca ai atras atentia @ mircea321
21-07-2018 at 10:44 pm #217600
stefanel87ParticipantAm întârziat 5 minute cu postarea argumentației la meciul https://pariuri1x2.ro/pont/arevalo-reyes-varela-erlich-sitak/ rog a se valida. Mulțumesc
23-07-2018 at 6:03 pm #217894
Cioroiu Constantin IulianParticipantAm întârziat câteva secunde postarea meciului Hobro – Copenhaga astfel încât am fost nevoit sa mai pun 1 min fata de începerea meciului deși ei am postat evenimentul la ora 18:00, mai îmi trebuia cred 15 sec și ma încadram ca prima data am scris 20:00 la ora de începere și mi-a dat eroare. Rog sa fie validat acest meci. Multumesc!
23-07-2018 at 6:43 pm #217898livi
Participantfara probleme @zburdalnicul
You must be logged in to reply to this topic.