Campionat Pariori

• 06-03-2017 at 10:31 am #104965
    Constantin Leontina
    Participant

Ponturile de duminica au fost validate in schimb cele de sambata si chiar si unul de vineri care trebuie validat ca anulat nu au fost.Ce s-a intamplat s-a sarit peste ele ati omis sa le validati?

06-03-2017 at 11:30 pm #105178
    Constantin Leontina
    Participant

Meciul Sanliurfaspor-Demirspor de vineri a fost suspendat se poate vedea pe site ul socerway iar regulamentul concursului spune clar ca daca un meci se joaca in alta zi fata de data la care trebuia sa se joace acesta va fi validat anulat.Eu vad ca mi a fost validat pierdut.

07-03-2017 at 9:25 pm #105467
    09-03-2017 at 2:21 am #105772
    Adrian Ostaficiuc
    Participant

Pontul meu de aici: https://pariuri1x2.ro/pont/dortmund-benfica-5/. In prima repriza la Dortmund-Benfica au fost 5 cornere, deci pariul este castigator.
    http://tinypic.com/view.php?pic=2rqegcj&s=9. Statistica dupa prima repriza luata de pe uefa.com

09-03-2017 at 8:18 am #105810
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@simytimy80 …am corectat la @eduardraulhttps://pariuri1x2.ro/pont/ohiggins-u-de-conception/

@anaxandidas
    … ma corectat la Sanliurfaspor-Demirspo

@adrian-ostaficiuc
    … corectat

10-03-2017 at 5:56 pm #106228
    Constantin Leontina
    Participant

Am pus un pont Nordjaelland-Silkeborg si vad ca a aparut in dublu.exemplar probabil am apasat eu de doua ori din greseala am zis sa anunt ca sa fie doar unul luat in considerare.

12-03-2017 at 8:40 pm #106856
    Constantin Leontina
    Participant

Poate cei care valideaza,ponturile ar trebui sa fie mai atenti.La un pont al unui user Monaco-Bordeaux handicap asiatic-1,5 acestuia i sa returnat miza desi scorul a fost 2-1 deci pierdut.Daca ar fi fost handicap asiatic-1 era alta treaba.

14-03-2017 at 1:14 am #107162
    Constantin Leontina
    Participant

Se pare ca mai multi participanti au jucat handicap asiatic1,5 si desi echipa gazda a castigat doar la un gol diferenta si trebuia validat pontul pierdut acestora le-a fost returnata miza ca si cum ar fi jucat handicap asiatic -1.Unul dintre participanti scrie in analiza meciului astfel:”am jucat handicap -1,5 ca in caz daca echipa gazda nu castiga decat la un gol sa pierd doar miza dar nu.si pariul”.Cum vine asta sa pierzi doar miza dar nu si pariul.Cred ca ar trebui anulate astfel de analize aberante.

15-03-2017 at 12:20 am #107399
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Ar fi mai util sa ne dai macar user , in loc de un pont al unui user. …saulink direct pe pont

15-03-2017 at 9:18 am #107438
    Constantin Leontina
    Participant

Pai are vreo 6 ponturi in vare spune ca sa piarda doar miza dar pariul sa-i iasa.Unde sa mai pomenit daca iti iese pariul sa pierzi miza.La 6 ponturi sa scrii aceeasi aberatie parca nu mai e o intamplare deja inseamna ca nu sti ce vorbesti.

15-03-2017 at 11:54 am #107496
    Csaba
    Participant

Iarasi sunt probleme cu premiile? Premiile castigate pe alte siteuri se crediteaza in 10 zile.

15-03-2017 at 5:06 pm #107574
    Yildirim
    Participant

Mai dureaza cateva zile sigur, saptamana asta nu cred ca o sa fie creditate mai ales ca nu e facuta nici lista cu premiile, dureaza foarte mult comparativ cu alte site-uri.

16-03-2017 at 12:14 pm #107748
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@anaxandidas, s-a corectat tot ce s-a reportat. Unii din ei au raportat chiar ei ca au fost greseli la ei ceea ce e imbucurator. Bafta!

16-03-2017 at 12:31 pm #107758
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Salut, as dori sa lamuresc problema cu validarea premiilor. Intr-adevar ar fi de la netbet dar acolo vorbim de 3-4 zile din momentul in care noi ii anuntam lista cu bonusuri. Problema majora este data de userii care castiga un bonus si nu isi trec userul la casele de pariuri. In cazul asta trebuie sa le tot trimitem emailuri sa le cerem sa adauge userul. Noi ne-am luat marja de 20 de zile (am pus si in regulament) pentru a da timp tuturor sa isi updateze profilul si pentru a evita diferite situatii care pot intarzia tot procesul (de exemplu sarbatori legale). Teoretic am putea plati si pana pe 5 cel tarziu insa nu ne vom putea tine de cuvant mereu de asta am luat marja atat de mare. Nici noi nu ne dorim sa trimitem de fiecare data cand un user isi updateaza profilul, un request de creditare bonus. Luam in calcul si schimbarea termenului de plata insa trebuie sa fim cu totii de acord ca pot fi intarzieri in cazuri speciale. Cam asta e povestea. Asteptam si parerea voastra si decidem impreuna cum e mai bine pentru toata lumea.

16-03-2017 at 10:35 pm #107920
    Csaba
    Participant

Inainte de a posta prima analiza in concurs, concuretul trebuie sa completeze toate datele. E cel mai simplu, daca nu ai completat, nu poti participa! Bonusul zilnic nu este foarte atragator, avand in vedere ca nu toata lumea poate castiga. Mai bine organizati inca un concurs. De exemplu, la inceput de luna fiecare concurent primestr 1000 de unitati, iar in data de 20 primele 16 intra in play-off.

You must be logged in to reply to this topic.