Campionat Pariori

• 16-02-2018 at 4:32 pm #182902
    George Stoian
    Participant

Dacă terminați cursa în 90 de secunde, o cronometrare care arată și secundele va arăta 1 minut și 30 de secunde.
    Dar dacă veți cronometra cu un cronometru care nu arată și secundele, începând cu minutul 1 și 01 secunde cronometrul va arăta minutul 2. Este logic, deoarece după un minut și o secundă se intră în minutul 2. Asta nu înseamnă că ați alergat 2 minute, înseamnă doar că ați intrat în minutul 2 dar ați terminat cursa înainte de a se încheia minutul 2.

Folosesc exemplul Dumneavoastră pentru a explica altfel:
    Dacă aveți dreptul să terminați cursa în 2 minute și ați terminat-o în 1 minute și 59 de secunde ați îndeplinit condiția? DA!
    Deoarece ați terminat cursa în timp ce minutul 2 era în desfășurare, NU TRECUSE!

V-am spus cum verificați:
    Pe caseta tehnică a unui meci din ligile importante se afișează și minutele și secundele, dar pe pag principală pe Flash Score se afișează doar minutul în care se aflămpartida. Este o dublă cronometrare A ACELEIAȘI SURSE! Veți vedea în orice moment al meciului că atunci când cronometrul de pe pagina principală – ne arată că suntem în minutul 90, cel de pe caseta tehnică unde arata și minutele și secundele va arăta minutul 89 si 30 de secunde – să spunem. Dacă ar fi ca Dumneavoastră, în momentul în care s-ar afișa minutul 90 ar trebui să fluiere arbitrul finalul meciului. Nu o face tocmai pentru că nu este finalul meciului, este minutul 90 ÎN DESFĂȘURARE.

Pentru că tot suntem pe un site de pariuri, sunt dispus să pariem pe orice, pe oricât și vă ofer cota 1.000/1. Vă las numărul de telefon dacă nu este interzis și vb, ne întâlnim și mergem oriunde este posibil să ne (vă) arate că am dreptate. Este o propunere însoțită de respect și decență, singurul meu scop fiind acela de a vă arăta că nu aberez
    La fel este și cu acel minu 45. Nu se termină timpul de postare odată cu afișarea minutului 45, când minutul 45 se afișează, abia începe mai ai 59 de secunde până ce minutul 45 ajunge la ultima lui secundă.

16-02-2018 at 4:57 pm #182917
    CO
    Participant

Va rog modificați ora de începere in 21.45 la pontul Monaco-Dijon.

Doar cu ora fixa se poate posta de pe smartphone, poate se poate face ceva in privinta asta…

Multumesc

16-02-2018 at 6:39 pm #182976
    George Stoian
    Participant

Frățioare dacă tot ai citit ar fi fost bine să fii mai atent! Fiind mai atent, ai fi înțeles că eu doar am răspuns, nu am reaprins tema.
    Mi se pare un demers de bun simț să răspund cuiva care a avut amabilitatea de a acorda atenție unui comm postat de mine și eu asta am făcut!
    Altfel, nu te obligă nimeni să citești ceva care nu te interesează sau care te deranjează. Dacă tot ai făcut-o, mai util era să postezi un comm prin care îți expuneai părerea – dacă ai una! Ar fi fost un demers constructiv, cine știe, poate ne luminai tu!
    Baftă și inspirație îți doresc!

16-02-2018 at 7:15 pm #182992
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@gees, tu ai dreptate in ce spui pe alocuri , dar ce spui tu nu are legatura cu problema noastra. Nu te mai lega de minutul unui meci deoarece pe noi ne interseaza ora reala , nu minutul unui meci si in nici un caz ce este afisat pe flash score. Tu te bazezi pe niste date care nu au nicio legatura cu problema de fond. Eu incerc sa emit niste ipoteze generale. De exemplu:

Ora 18:44:30 inseamna minutul 45 al unui meci dar este ora 18:44. La ora asta poti posta ponturi
    Ora 18:45:00 inseamna incheierea minutului 45 al unui meci si inceperea minutului 46. Din acest moment nu se mai accepta ponturi
    Ora 18:45:30 inseamna minutul 46 al unui meci dare este ora 18:45. Ponturi tot nu se accepta.

Singurul lucru care este luat in cacul aici in problema noastra este ora. Daca a trecut de 18:45 nu se mai accepta ponturi. Insa nu se ia in calcul nici ora ta, nici ora de pe flash score. Se ia in calcul ora de pe server. E chiar asa de greu de inteles ? Minutul unui meci nu are nicio legatura. Si inca odata: La ora 18:44:30 , intr-un meci inceput la ora 18:00 este minutul 45 dar ora este totusi 18:44. Tu tot te legi de acel minut 45 care nu are nicio relevanta. La fel, la ora 18:45:30 este minutul 46 al unui meci dar ora este totusi 18:45.
    Cum poate fora 18:45:30 sa fie ora 18:46 ? tu iti dai seama ce aberatii emiti ? (fara sa vreau sa jignesc)

Ipoteza ca exista cronometre fara secunde nici nu vreau sa o discut. Am fost extrem de clar acolo si am precizat ca la fotbal e minutul 2 cand cronometrul arata 1:30 ..dar ora este totusi 18:01 (:30)

Cat despre cota, iti dau ce cota vrei tu. De exemplu aici:
    „La fel este și cu acel minut 45. Nu se termină timpul de postare odată cu afișarea minutului 45, când minutul 45 se afișează, abia începe mai ai 59 de secunde până ce minutul 45 ajunge la ultima lui secundă.”

Discuti in termeni foarte relativi dupa ce amesteci mai multi termeni.
    Ce inseamna odata cu afisarea minutului 45? Mintul de joc al unui meci ? Nu are relevanta. Ce iti afiseaza tie pe ceas la calculator ? Nu are relevanta. Ora reala de pe server ? Da, are relevanta.. In cazul asta discutam doar pe ipoteza ca afisarea minutului 45 este ora la care serverul a ajuns. Alta ipoteza pe care o mai emiti refuz sa o discut deoarece observ ca te indepartezi mereu de la subiectul de baza. (deci te rog sa dai reply doar daca vrei sa discutam de ora reala de pe ceas).
    Daca 45 este ora la care a ajuns serverul(ceasul) inseamna ca ora reala este 18:45:00 moment in care mai ai fix 120 de minute si orice pont este interzis. Nu mai ai nicio secunda. La meciul tau de pe flashscore e minutul 46. (dar nu are nicio relevanta)
    Si ma intorc la afirmatia ta pe care am citat-o.

Da. nu se termina timpul de postat cand minutul unui meci de fotbal este 45 (daca la asta referi ca nu sunt sigur) deoarece in minutul 45 al unui meci de fotbal ora reala este 18:44 si ceva . Cand se afiseaza minutul 45 prima oara, asa este, mai ai 60 secunde(nu 59) sa postezi deoarece ora a devenit 18:44:00( observ ca ai in continuare problema cu intervalele dintre stalpi si cu stalpii). Ai dreptate in zona asta dar esti in eroare deoarece pe noi ne interseaza ora 18:45 nicidecum minutul 45 la care te uiti tu.
    Orice incercare sa duci discutia in zona minutului unui meci o voi refuza. Daca vrei sa discutam de ceas, minutar si secundar, continuam discutia. Si mai este o chestie: minutul 45 la care te uiti tu pe flashscore al unui meci poate fi la ora reala 18:47 sau chiar 18:50. Te rog sa incetezi daca ai de gand sa continui cu minutul meciului. Poti sa mergi la cei mai mari matematicieni si informaticieni pe care ii cunosti. Pe langa faptul ca ce spui nu are nicio relevanta cu problema de fond, nu stapanesti niste termeni simpli. (fara lauzii sau jigniri – e doar o concluzie simpla dupa aceasta discutie)
    Sa te uiti la un ceas care afiseaza ora 18:44:30 si sa citesti ora 18:45 ( ma refer la ora reala nu la nu stiu ce minut al vreo unui meci din Australia) … asa ceva ….

16-02-2018 at 8:05 pm #183016
    Sveica Dumitru
    Participant

Apropo de problema cu ora pe care o mai intampin atunci cand vreau sa postez un eveniment care nu e la ora fixa….scriu de exempmu si 45 minute si imi apare underscore (linioara jos). Daca vreau sa o sterg apar doua linioare. E cam nasol sa nu pot posta evenimente care incep la si jumate, la si 45 minute.
    P.s. as vrea sa postez ceva de la dinamo-fcsb insa meciul e duminica la 20:45…ghinionu naibii

16-02-2018 at 8:32 pm #183039
    George Stoian
    Participant

Sa te uiti la un ceas care afiseaza ora 18:44:30 si sa citesti ora 18:45 ( ma refer la ora reala nu la nu stiu ce minut al vreo unui meci din Australia) … asa ceva ….

Tocmai asta e, eu nu susțin că 18. 44. 30 se citește 18. 45. 00! Eu susțin că ÎNTRE 18. 44. 30 ȘI 18. 45. 00 postarea ar fi regulamentară

Problema constă în faptul că sistemul nu înțelege că mai sunt 30 de secunde, pentru sistem ora 18.44.30 este 18.45 pentru că nu este setat să țină cont de secunde. Pentru sistem 18.44.01 sau 18.45 00 este tot una! Va arăta simplu: 18.45 și va bloca postarea.

De ce să blocheze postarea la 18.44.01 . . . sau 08 . . . . sau 59? NU A TRECUT ACEL ULTIM MINUT PÂNĂ SĂ INTRI SUB 120 MIN!

18.44.01, 18.44.30, 18.44.59 sau la 18.45.00 sistemul citește oricare dintre aceste momente simplu: 18.45. Chiar așa și este, doar că una este 18.44.01 și alta este 18.45.00.
    Dacă putem vb mi-ar fi mult mai ușor să argumentez ceea ce susțin. Pot să las numărul de telefon?

16-02-2018 at 9:41 pm #183052
    George Stoian
    Participant

Cum poate fora 18:45:30 sa fie ora 18:46 ? tu iti dai seama ce aberatii emiti ? (fara sa vreau sa jignesc)

Eu nu am spus că ora 18.45.30 este 18.46, eu am spus că sistemul Dumneavoastră ora 18.45.30 o interpretează simplu 18.46 pentru că nu este setat pe ore, minute și secunde.

La fel este și cu 18.44.30. Sistemul interpretează simplu 18.45 și blochează postarea.

Eu am vrut să postez la 18.44 și câteva secunde, dar pentru că sistemul cu prima secundă peste 18.44 a trecut la ora 18,45 nu am mai putut să postez. Repet, era ora 18.44 și câteva secunde.

Vă asigur că nu am scris nimic aberant, iar ceea ce numiți „amestecat” erau de fapt exemple în diferite forme tocmai pentru a arăta că oricum am raționa, se ajunge tot la cauza principală, cea amintită mai sus.

16-02-2018 at 9:55 pm #183055
    George Stoian
    Participant

Gata lăsăm această temă, voi încerca să nu mai ajung în situația de a posta în ultimul minut.

Am unele pb în privința funcționării laptopului. Cred că Dumneavoastră aveți o experiență vastă de aceea vă rog să mă ajutați să înțeleg de ce uneori funcționarea nu este optimă în unele privințe. Puteți să mă ajutați? Dacă sunteți de acord, vă rog să-mi spuneți dacă este permis să postez nr de tel. La tel comunicarea ar fi mai ușoară și aș înțelege mai ușor recomandările Dumneavoastră.
    Vă mulțumesc!

17-02-2018 at 5:30 am #183084
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@smartbet si @samahoanca – legat de ora de pe mobil.
    Se poate adauga foarte simplu:
    Daca trebuie sa pui ora 21:40
    Selectezi ora 21:00 apoi dai click pe acel 00 , stergi 00 si pui 45.

17-02-2018 at 5:39 am #183088
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@gees, se pare ca am ajuns la un consens

Suntem cu amandoi de acord ca ora 18:44:30 este or 18:44 si ca se poate posta. iar de la ora 18:45:00 nu mai sunt permise ponturi.
    Systemul intelege foarte bine cat e ora (ca de aia e system) si blocheza orice pont incepand cu ora 18:45:00 Systemul nu interpreteaza , cum crezi tu , ce minut o fi si nu considera ora 18:44:30 ca fiind ora 18:45 cum crezi tu. Systemul considera ora 18:44:30 ca fiind ora 18:44:30. Systemul nu are setari daca sa tina cont de secunde sau nu. Systemul face totul in doia pasi extrem de simplu:
    1. ia ora meciului si scade doua ore , si obtine 18:45:00 in cazul tau (ti-am trimis si calculatorul ala care face diferenta de timp si arata fix 18:45:00). Exact acelasi prinicipiu e folosit)
    2. Se uita la ceas. (dar la ceasul sau) Daca ora nu a trecut de de ora 18:45:00 (sau ce o ra a caclulat dupa ce a scazut 120 min) atunci se mai permit ponturi.
    Asta e tot mecanismul. Scurt , simplu si corect.

Ti-am mai explicat, ora de la tine de pe calculator poate sa fie diferita de ora de pe server sau de pe telefon sau de pe ceasul de pe perete sau de cronometrul nu stiu carui arbitru din Australia. Tu nu ai cum sa stii care e ora serverului si la orice ceas te-ai uita tot nu ai cum sa stii care e ora lui exacta. De asta e bine sa nu ajungi in ultimul minut deoarece poate fi o diferenta de 1 secunda sau de 10 secunde intre ceasuri. Nu poti sti niciodata.

Legat de asistenta pentru problemele tale cu calculatorul nu te putem ajuta din pacate deoarece noi sunt un site de analize sportive.
    Bafta!

17-02-2018 at 1:29 pm #183174
    George Stoian
    Participant

Eu m-am gândit dacă v-aș spune ce nu mi se pare în regulă, puteți Dumneavoastră personal să apreciați ce pb sunt. De aceea v-am întrebat dacă este permis să vă dau ne de tel. Cred că având o activitate atât de complexă în ceea ce privește utilizarea unui calculator, v-ați da seama de pb care afectează buna funcționare a laptopului meu. Mi-ar fi mult mai ușor să vă explic și să înțeleg recomandările Dumneavoastră dacă am comunica direct, la telefon. Evident, dacă este permis să vă las nr. de tel. și dacă nu vă deranjează rugămintea de a mă ajuta. Chiar am mare nevoie de o părere competentă! O pb este faptul că după ce îl deschid, pag se încarcă la secundă, apoi din ce în ce mai greu. Nu știu dacă fac sau dacă nu fac ceva care generează această fluctuație în buna funcționare. De aceea m-ar ajuta foarte tare să apreciați dacă fac ceva nerecomandat, sau dacă nu fac ceva necesar
    Oricare ar fi decizia Dumneavoastră, o voi accepta fără resentimente.
    Mulțumesc!

17-02-2018 at 8:18 pm #183248
    George Stoian
    Participant

Mulțumesc pentru înțelegere! Presupun că mă crezi pe cuvânt, m-am gândit și eu la această alternativă, dar nu am vrut să fiu lipsit de respect față de regulament și nici față de cei care l-au redactat.
    În privința celor „trei zile pe un astfel de subiect” îmi cer scuze tuturor celor care au fost deranjați. O precizare: a fost doar un schimb de păreri generat de două puncte de vedere diferite, nu am intenționat să revendic ceva. Pur și simplu îmi argumentam părerea deoarece eu întotdeauna am considerat că orice părere exprimată trebuie susținută cu argumente.

19-02-2018 at 6:07 am #183472
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Salut,
    Ne gandim sa facem cumva sa ii eliminam cat mai mult pe cei care sunt for bonus hunters in acest concurs si ajung in campionatul seniorilor unde posteaza cat de mult pot pana ajung la -50 sau -30% iar apoi se opresc pana trece data de 11 sau de 21.
    Eu ma gandeam la urmatoarele solutii:
    – sa fie numarul de ponturi obligatorii: 30 minim( 10 pana pe 10, 20 pana pe 20 si 30 pana la sfarsitul lunii) .Oricum se posteaza mai mult pana la sfarsitul lunii.
    – Sa imjumatatim limitele negative. De exemplu daca ai sub -25 sau sub -15% retrogradezi. Din punctul nostru de vedere cand esti pe pierdere 15% din propriul buget nu prea mai esti expert si trebuiesti eliminat.

Astfel grabim promovarea celor de la juniori unde sunt foarte multi tipsteri buni si eliminam din practica asta pe cei care ne strica un pic campionatul de seniori .

Totul este la stadiul de idee. Astept pareri astfel incat sa implementam impreuna cea mai buna solutie.
    Voi ce spuneti ?

19-02-2018 at 11:52 pm #183655
    stefanel87
    Participant

Admin: legat de propunerile tale mi se pare un lucru foarte constructiv pentru aceasta competiție și DA, sunt de acord cu o mică înăsprire, sa zic așa, a condițiilor din campionatul seniorilor deoarece se considera ca acolo sunt doar cei mai buni dintre noi toți.
    As avea câteva propuneri pentru seniori :
    – in primul rând fiecare SENIOR sa posteze ZILNIC cel puțin un pronostic cu miza 9.
    – reducerea pragului de retrogradare al profitului de la -50%la -25% iar al yieldului de la -30% la -15%.
    -sa nu mai existe pronosticuri DUBLE !!! (pe aceasta o consider cea mai importanta deoarece astfel nu vor mai exista speculații legate de plagiat de pe alte saituri și astfel vom caută toți sa fim primii cand vom alege un anume pronostic la un meci și va exista o varietate mai mare de pronosticuri ).
    -in final am o propunere legată de premii acordate și pentru o motivare mai mare a tuturor: având in vedere ca fondul maxim de premiere acordat la seniori este 3500 lei iar la juniori este de doar 1000lei iar in ultimele 2 luni s-au acordat premii de nici 50% din fondul de premiere consider ca ar trebui crescut puțin fondul de premiere la juniori, asta pentru ca de multe ori competiția este mult mai stransa decât la seniori !!!
    Sper ca vor fi luate in considerare cele prezentate de mine pentru a creste interesul pentru acest concurs și pentru o mai mare activitate din partea tuturor concurenților.
    Numai bine și succes la toata lumea ☘️☘️ !!!

20-02-2018 at 4:26 am #183682
    George Stoian
    Participant

Vă salut domnilor!
    Am citit comm postate mai sus și m-am gândit că nu deranjez prea tare dacă mă voi alătura – în mod constructiv – dezbaterii inițiate de Admin și invitației de a comenta. de a face propuneri pentru stimularea și creșterea nivelului de competitivitate al concursului.

Obligația de a posta minim un eveniment pe zi
    ———————————————————-
    – cred că este binevenită și la juniori
    – poate ar fi mai potrivit să raportăm numărul obligatoriu de postări la numărul de zile din luna în care se desfășoară concursul.
    Argument:
    Este foarte probabil ca mulți dintre participanți să nu poată posta în unele zile din motive obiective

Reducerea pragului de retrogradare
    ———————————————-
    – eu aș alege să fie redus progresiv pe 11, 21, 28/30/31 ale lunii
    1. profit: 45% , 30% , 15%
    2. yeld: 30% , 20% , 10%
    Argument:
    Pentru eventualele pierderi din prima decadă timpul rămas până la încheierea lunii oferă șanse mai mari de recuperare, aceste scăzând odată cu micșorarea numărului de zile rămase

Interzicerea de pronosticuri duble:
    ———————————————
    Personal nu aș lua această măsură deoarece sunt convins că fiecare dintre noi ar fi dezavantajat într-o zi sau alta. Nu toți avem același program sau pb de zi cu zi și o astfel de decizie ar transforma concursul într-o vânătoare de evenimente. O altă pb o reprezintă zilele în care oferta este foarte limitată în privința evenimentelor și dacă se hotărăște să se posteze minim un eveniment pe zi, este posibil să se ajungă în situația de a posta de mântuială, doar să bifezi postarea pe ziua respectivă ceea ce ar fi un dezavantaj pentru cel care ajunge în această situație, dar și un avantaj nemeritat pentru ceilalți competitori.
    Ceea ce cred că ar trebui îmbunătățit este plafonul maxim al valorii cotelor.
    Dacă nu are nimeni nimic împotrivă, voi reveni. NB!

You must be logged in to reply to this topic.