-
01-05-2018 at 2:13 am #199692
George StoianParticipantȘtefănel lasă că a ieșit bine! Eu nu eram și nici nu voi fi interesat de promovare, așa că a ieșit bine și pentru mine deoarece chiar asta voiam: locul 3! Dacă vizualizezi pag cu postările mele vei vedea că nici pe 10.04 și nici pe 20.04 am evitat să postez numărul minim de meciuri care permit o eventuală promovare. Pentru mine este important doar să dau pronosticuri bune, CU ȘANSE REALE DE A FI WINN! Calitatea pronosticurilor nu este influențată sau condiționată de secțiunea în cadrul căreia sunt postate!
În privința anulării acelui meci, te rog să nu te superi, dar cred că ar fi trebuit să soliciți validarea înainte de a se termina meciul. Dacă ne gândim că primul gol s-a marcat spre finalul primei reprize, se poate spune că ai așteptat să vezi cum evoluează scorul. Pentru a nu se crea un precedent, te rog să treci peste, având în vedere faptul că obiectivul tău s-a realizat. Baftă!01-05-2018 at 4:27 am #199694
George StoianParticipantScuze, am intenționat să scriu „ . . . pe 10.04 și pe 20.04 . . . ”
01-05-2018 at 9:58 am #199762Admin Pariuri1x2
Moderator@stefanel87 , nu putem valida acel meci din simplul motiv ca nu ai notificat greseala imediat ce ai adaugat pontul.
Da, in trecut s-au mai acceptat astfel de intarzieri insa toate au fost anuntate imediat , nu dupa meci.Practic tu poti sa joci la doua capete cu aceasta abordare:
Daca nu iese pontul nu mai anunti ca ai gresit ora si lasi pontul invalidat iar daca iese pontul ne anunti ca ai gresit si ceri validarea acestuia. Nu este corect. Din aest motiv orice greseala a pontului trebuie anuntata inainte de meci.In consecinta pontul va ramane invalidat.
Bafta si multumim pentru intelegere.01-05-2018 at 10:03 am #199765Admin Pariuri1x2
ModeratorImi cer scuze pentru inacetivitatea din ultima vreme insa dupa cum spuneam suntem extrem de ocupati cu niste proiecte pe care dorim sa le implementam inainte de world cup.
Am citit ce s-a scris in ultima saptamana si am o mare rugaminte la voi.
De fiecare daca cand faceti referire la un pont de al vostru sau al altcuiva puneti si linkurile ponturilor deoarece este foarte greu de identificat la ce va referiti. Pierdem minute pretioase cu identificare pontului prin deductie ceea ce poate fi usor corectat adaugan si pontul la care faceti referire cu link direct. Asta ne-ar face si noua viata mai usoare deoarece putem da click imediat pe acel pont si sa vedem despre ce e vorba.Va multumim frumos pentru intelegere si colaborare.
01-05-2018 at 10:43 am #199771
stefanel87Participant@admin: nu vreau sa fac un caz din asta deoarece, spre norocul meu, nu mi-a afectat promovarea la seniori, dar chiar mi s-a spus in trecut ca se accepta pana la maxim 5 minute depășirea pragului celor 120 minute!! Mai mult de atât @silviu mi-a ANULAT pronosticul aseara in jurul orei 21:00 și am reacționat imediat(se poate verifica imediat acest lucru) când scorul era încă 0-0 la Nürnberg dar vreau sa semnalez un lucru extrem de important: EU AM ÎNCREDERE MAXIMA IN TOATE PRONOSTICURILE PE CARE LE DAU..NU POSTEZ DOAR DE DRAGUL DE A INTRA IN TOMBOLA PENTRU BONUSUL ZILNIC CUM FACE ȘI ATRAGE MEREU ATENȚIA userul @Lion sa o facem cu toții… dacă ne uitam la YIELDUL FIECĂRUIA( care ARATĂ randamentul fiecăruia dintre noi la acest concurs ).. Rămân la părerea la mea ca s-a ANULAT ERONAT pronosticul dar dacă asta este decizia finala ma voi conforma.
Atât am avut de spus despre acest subiect.
Urez succes tuturor in luna MAI si sa avem spor la pronosticuri WIN ???01-05-2018 at 11:15 am #199782Admin Pariuri1x2
Moderator@stefanel87, regulile sunt destul de clare.
Orice greseala trebuie anuntata inainte de a incepe meciul.
Nu se accepta sesizari nici dupa si nici in timpul meciului.
Eu nu te acuz de nimic, doar incercam sa argumentez logica anularii pontului.Bafta!
01-05-2018 at 12:48 pm #199807
stefanel87Participant@admin: dacă eu semnalez problema anulării pronosticului la ora 21:00 și meciul cu Nürnberg începe la 21:30 cum se poate spune ca am așteptat sa văd evoluția scorului sa văd dacă este in avantajul meu??!! Am aici dovada conversației private cu @silviu, unul dintre administratori http://i66.tinypic.com/rutr2d.jpg
Pe viitor as propune sa se desemneze câte un @admin pentru perioade limitate de timp( o luna sau 2) pentru fiecare campionat in parte DINTRE CONCURENȚII CU VECHIME ( se presupune ca ei cunosc in amănunt regulamentul și pot fi un arbitru obiectiv) : un admin pentru juniori și un admin pentru seniori pentru o mai buna cursivitate a validării pronosticurilor, sa nu mai existe dubii legate de cote, de existența pronosticurilor alese in oferta celor 3 agentii de pariuri. O alta varianta ar fi ca fiecare dintre noi concurenții, sa ne validăm propriile pronosticuri, așa cum eu am făcut-o luna aceasta,dar pe care niciun @admin nu a semnalato pozitiv sau negativ, prin lăsarea unui comentariu la pronostic cu WIN sau LOST !!!01-05-2018 at 12:59 pm #199811
stefanel87Participant@gees: eu sunt un om corect și sincer nu mi s-a părut corect și nici in spiritul jocului anularea validării pronosticului la Nürnberg!!! Cum spui și tu, am încredere maxima in toate pronosticurile pe care le analizez și le împărtășesc și cu voi, eu nu văd acest “concurs de pronosticuri” neaparat o competiție între noi, ideea principala este sa învățam unii de la altii și sa nu mai COTIZAM la agențiile de pariuri, sa învățam sa fim disciplinați, sa nu mai visam ca ne putem imbogati peste noapte și dacă la fiecare sfârșit de luna suntem pe profit, nu contează daca este mic sau mare , atunci suntem niște pariori pricepuți. Mult succes pe viitor și mulțumesc de susținere!!!
01-05-2018 at 1:00 pm #199814
stefanel87Participant@livi92: mulțumesc ca este de acord cu mine referitor la validarea pronosticul la Nürnberg. Mult succes in alegerile făcute și bafta la pariuri !!! Sa fim WIN☘️☘️☘️
01-05-2018 at 1:24 pm #199824
stefanel87Participant@admin: am vrut sa semnalez și eroarea făcută lui @gees cu pronostocul cu over4 la meciul Volsungur vs. Tindastoll Hvot care trecuse omul greșit data de 30.04 in loc de 23.04 cum el a PRECIZAT IN ARGUMENTARE. Asta denota clar ca 80% din pronosticurile postate nu sunt verificate la argumentare( meciul se joaca acum o săptămâna dar niciun @admin nu verifica dacă exista acel meci în oferta agențiilor de pariuri). Mulțumesc tuturor @admin acestui concurs, pentru unitățile diferite de validare a pronosticurilor, și avand în vedere ca am o vechime destul de mare pe acest site , 183 ponturi WIN din totalul de 351 postate, cred ca meritam totuși un alt tratament.
01-05-2018 at 1:49 pm #199832
stefanel87Participant@admin: Cel mai mult imi place ca aseara pronosticul dat de @gees cu over4 la islandezi era ANULAT de @livi92 și același @livi92 îmi lasă mesaj privat ca sa nu îmi fac griji ca sunt promovat chiar și așa. Astăzi apare validat pronosticul lui @gees pe 23.04 și așa pierd locul 2 de promovare la seniori ??? Foarte interesant. Frumoasa atitudine fata de mine. Pe lângă faptul ca lui @gees ii validati un pronostic pus cu date greșite( părerea mea sinceră este ca ați judecat corect sa il validati, îndreptând o greșeală făcută tot de voi) dar judecați cu aceeași unitate de măsura in toate situațiile..Haideți sa fim serioși ca nu sunt de ieri pe acest site !!!
CONCLUZIA MEA: Nu ma deranjează faptul ca nu am promovat la seniori deoarece nu acesta este scopul pentru care sunt pe acest site.. SCOPUL MEU ESTE SA AM CÂSTIGURI CONSTANTE LA ACEST JOC NUMIT PARIURI SPORTIVE..SA IMVATAM CU TOȚII SA FIM MAI DISCIPLINAȚI ȘI SA NU MAI VISAM LA CASTIGURI URIAȘE IMEDIATE… Mult succes tuturor in acest joc. Sa fim WIN la pariuri dragi camarazi !!!☘️☘️☘️01-05-2018 at 2:03 pm #19983701-05-2018 at 3:02 pm #199855
Ana MaiaParticipantFair enough ce spui. De fapt nu acuz o copiere. Poate omul s-a gandit la acelasi pont. Pentru ca pontul e foarte logic, nu este un SF. Dar, eu, inainte de a pune pontul, ma uit sa nu-l fi pus altcineva, ca sa nu jucam toti aceleasi ponturi. Sunt de acord ca e dificil de demonstrat intentia si nu ar trebui sa cadem in extrema, dar ma gandesc la o minima verificare inainte. Cred ca excluderea sau suspendarea periodica este o masura prea drastica. Ar trebui doar anulat pontul.
In alta ordine de idei, este mai dificil de judecat in situatii mai complexe. De exemplu, unul da un pont 1 & GG si altul da doar 1, fara sa mizeze pe faptul ca ambele inscriu. Cu o cota mai mica, bineinteles. Putem considera ca s-a copiat jumatate de pont?
Ma rog, intrebarea mea este daca se permite postarea aceluiasi pont cu alt jucator. Eu studiez si dupa aia trebuie sa imi anulez cateva ponturi pentru ca s-au postat, ca sa nu existe acuzatii ca as fi copiat. In modul asta am omis cateva ponturi bune. Daca ar fi permis sa postez acelasi pont nu as mai anula.
In rest, recunosc, am copiat ponturi si le-am jucat pe NetBet, pentru ca, pana la urma, in concursul asta sunt tipsteri buni si studierea ponturilor ajuta in relatia cu casele de pariuri.
You must be logged in to reply to this topic.