-
01-05-2018 at 4:38 pm #199883
livi
Participantsincer cred ca cel mai corect era la cele 2 ponturi cu probleme a lui @stefanel87 si @gees ori le anulam pe amandoua fiind o neglijenta a participantilor ori le publicam pe amandoua .
01-05-2018 at 6:43 pm #199908
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Când am cerut ajutorul pentru corectarea datei de disputare a meciului din 23.04 am considerat că fac un simplu demers necesar pentru rezolvarea unei pb, nu puteam anticipa că rugămintea mea va genera neînțelegeri și nemulțumiri. Chiar dacă solicitare mea a fost făcută cu bună intenție, îmi doresc să nu fi făcut acest demers, deoarece nu avem nevoie de atmosferă tensionată, nu avem nevoie de nemulțumiri. Consider că suntem un grup de prieteni, chiar dacă virtuali, un grup în care fiecare îi respectă pe ceilalți- colegi și organizatori – un grup în care buna înțelegere, încrederea, etica, fair play-ul să fie criterii reprezentative pentru atitudinea fiecăruia dintre noi, de aceea pentru a se rezolva pozitiv această situație nedorită, vă rog respectuos să acceptați propunerea de a i se permite colegului Ștefănel87 să promoveze și să participe la secțiunea „Seniori” în această lună.
Am mai spus și repet cu convingere că nu am fost și nu sunt preocupat de promovare, pentru mine contează decât faptul că postez la concurs și atât!,
Prioritatea mea este aceea de a da pronosticuri realiste, cu șanse bune de a fi winn. Calitatea unui pronostic nu este influențată de eșalonul în care evoluează cel care îl postează.
Baftă tuturor (și) în această lună!01-05-2018 at 9:36 pm #199927
stefanel87Participant@livi92: ai eu sunt de aceeași prere.. dacă validezi pronosticul lui @gees atunci și pronosticul meu cu Nürnberg trebuia validat.. mulțumesc ca ești de acord cu mine..
@gees: mulțumesc ca ești acord in speța mea.. dar nu țin mortiș sa fiu la seniori.. Mult succes la pariuri băieți.. Sân fim WIN ☘️☘️☘️01-05-2018 at 10:22 pm #199942
Ana MaiaParticipant@ lion, e acelasi lucru cu 100 . Trebuie rulat de 6 ori. E greu, da’ in 3 saptamani se rezolva.
01-05-2018 at 11:31 pm #199950Admin Pariuri1x2
ModeratorSalut,
Cred ca este nevoie sa aduc un pic de lumina in cazul @gees , @stefanel87.
Chiar daca din exterior pare ca s-a judecat diferit, va asigur ca totul s-a judecat in linie cu ce s-a judecat in alte cazuri asemnatoare si cu regulamentul.
Conform regulamentului:
„Greseala trebuie semnalata in cel mult o ora de la adaugarea eveimentului dar cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului.”Aceasta este conditia pentru ca unul din admini sa corecteze si sa valideze un anumit pont care contine greseli.
La @stefanel87 s-a anuntat eroarea cu 30 minute inainte de meci iar la @gees s-a anuntat chiar in acea zi.
LA @stefanel s-ar fi acceptat intarzierea de 2 minute daca ar fi anuntat pe forum imediat. Asa s-a procedat mereu. Decizia de a anula acel pont este mai mult decat corecta.Nu putem permite cedarea de locuri deci propunerea respectiva nu poate fi luata in considerare.
PS: Acum in timp ce scriam acest mesaj am re-verificat si se pare ca emailul de la @gees a fost trimis pe 24 aprilie , nicidecum pe 23 aprilie. Asta inseamna ca cerinta a venit dupa jucarea meciului si a fost o eroare de a mea deoarece am crezut ca data era 23 aprilie si ca cererea era valida. In consecinta s-a anulat si pontul lui @gees.
Deoarece s-a schimbat si ordinea in clasament, s-au operat si modificarile la promovari, mai exact @stefanel87 este cel promovat iar @gees este cel retrogradat .
Legat de premii:
@gees a primit 30 ron in plus insa recomand sa ramana ca un bonus suplimentar pentru el pentru fair play-ul sau sustinut.
@stefanel87 va trebui sa mai primeasca 50 ron extra. Acestia vor fi acordati impreuna cu premiile de luna urmatoare.Ce am invatat din aceasta lectie si ce ar trebui corectat:
Cererile trimise in privat pe email sau prin formularul de contact ar trebui ignorate deoarece le vede doar o singura persoana si pot crea suspiciuni. Ca solutie vom pune in regulament ca orice fel de greseala sa fie semnalizata doar pe forum. In felul acesta cererea este publica si poate fi vazuta de mai multe persoane iar greselile pot fi depistate mai usor.
Regulamentul va fi modificat imediat.Bafta!
01-05-2018 at 11:39 pm #199955Admin Pariuri1x2
ModeratorRegulamentul a fost actualizat.
Pentru a evita orice fel de suspiciuni se vor lua in considerare doar erorile semnalizate pe forumul specializat pentru erori de validare.
Mai exact aici:Acest thread va ramane deschis doar pentru discutii generale.
Problemele de validare vor trebui puse pe acel thread.
Orice alt fel de forme de comunicare a greselilor vor fi ignorate.S-a modificat aliniatul 4 din capitolul II.
Noua forma este mai jos. Citi va rog cu atentie.„Ponturile pot fi editate doar in primele 10 minute de la postarea initiala. Daca au trecut mai mult de 10 minute de la postarea pontului, acesta nu mai poate fi modificat. In acest caz, daca pontul dumneavoastra contine greseli si doriti sa nu fie anulat, semnalati greseala administratorului, care va interveni si o vor corecta. Greseala trebuie semnalata in cel mult o ora de la adaugarea eveimentului dar cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului. (exemple de greseli care pot fi semnalate de catre concurentul in cauza: ati gresit cota, pronosticul,ora evenimentului, increderea acordata, agentia de pariuri, ati oferit informatii gresite de orice fel, inclusiv argumentatie). Greselile semnalizate vor fi luate in considerare doar daca vor fi semnalate pe forum in sectiunea campionat pariori, altfel acestea vor fi ignorate. Link catre forum campionat pentru semnalare greseli AICI (https://pariuri1x2.ro/forums/topic/probleme-validari-campionat/)”
01-05-2018 at 11:41 pm #199957Admin Pariuri1x2
Moderator@anabanana, te rog linkuri concrete pentru a putea trage o concluzie.
Mesajul tau a fost ignorat (cel putin de mine) deoarece este ambiguu.Si tu erai unul din motivele pentru care am pus mesajul de dimineata. 🙂
01-05-2018 at 11:49 pm #199962Admin Pariuri1x2
ModeratorMai este nevoie de o precizare la una din aluzii .
Pontul lui @gees a fost luat abia pe 30 in considerare deoarece toate ponturile se valideaza in ordinea date evenimentului.
Data fiind gresita , s-a ajuns la acel pont abia pe 30 aprilie.De altfel systemul nici nu te lasa sa validezi un pont cu data in viitor. Just FYI.
02-05-2018 at 12:32 am #199968
stefanel87Participant@admin: Ma bucur de situația creată pentru ca doar așa putem progresa și putem aduce îmbunătățiri la regulamentul pe care îl avem deoarece, rămân la părerea mea, are foarte multe lacune..personal o sa continui sa îmi las comentarii la fiecare din pronosticurile mele validându-mi astfel singur pronosticurile, și voi continua cu aceeași dăruire, responsabilitate și interes activitatea de pe acest sait.. Mult succes tuturor la pariuri!!!???
02-05-2018 at 2:52 am #199983
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Felicitări pentru deciziile obiective care au contribuit decisiv la rezolvarea acestei neînțelegeri. Mă bucură foarte tare faptul că a existat un dialog constructiv, decent, tolerant, ceea ce a creat condiții optime pentru o rezolvare corectă a problemei.02-05-2018 at 12:24 pm #200051Sveica Dumitru
ParticipantCred ca le a luat zburdalniku pe toate ca la bonusurile zilnice???
02-05-2018 at 4:06 pm #200085
Ana MaiaParticipant@ admin. Am pus linkuri mai jos. Pentru a clarifica situatia si a actualiza regulamentul. Nu exista nici o dovada a intentiei, deci nu cred ca se impun penalizari, avand in vedere ca situatia nu e clar reglementata.
Intrebarea era urmatoarea: Se poate posta acelasi pont, avand comentarii diferite? Nu se poate demonstra ca acesta e copiat, poate nici nu este, omul pur si simplu a postat mai tarziu, desi avea analiza facuta. Cine stie? Totusi, e o imprudenta.
Se anuleaza pontul ca fiind dublat? Sau se valideaza, avand comentarii diferite? Suspendare, eliminare si alte d-astea ar fi prea drastice pentru o imprudenta, neexistand intentie.
Dar daca s-ar posta, cum am exemplificat zilele trecute, doar o jumatate din pontul celuilalt, ca mai jos?
Poate fi considerat copiat ?
NB. De mentionat ca aceste ponturi nu au influentat clasamentul si nici nu au decis retrogradarea-promovarea.
Ma gandeam ca trebuie reglementate clar astfel de situatii, iar lipsa unui articol clar in regulament inseamna permisiune (cred ca primul caz ar trebui penalizat cu anularea pontului, nu mai drastic, iar al doilea ar trebui permis, deci nereglementat)02-05-2018 at 8:09 pm #200144
George StoianParticipantVă salut domnilor!
Am avut din nou pb cu modificarea datei de desfășurare care s-a schimbat și de aceea am pierdut câteva secunde pentru a tasta data corectă. Pentru a putea posta am trecut 21.46 la rubrica ”ora de începere” a meciului Roma – Liverpool. Am anunțat și pe pag recomandată „Probleme validări campionat” Am mai avut această pb dar de înalte dăți s-a schimbat luna dar de această dată se modificase anul – arăta 02.05.2017 – și am observat mai greu ce nu era în regulă la data de disputare. Îmi cer scuze și vă mulțumesc pentru înțelegere!02-05-2018 at 8:17 pm #200146
George StoianParticipantVă salut domnilor!
Am avut din nou pb cu modificarea datei de desfășurare care s-a schimbat și de aceea am pierdut câteva secunde pentru a tasta data corectă. Pentru a putea posta am trecut 21.46 la rubrica ”ora de începere” a meciului Roma – Liverpool. Am anunțat și pe pag recomandată „Probleme validări campionat” Am mai avut această pb și în alte dăți s-a schimbat luna dar de această dată se modificase anul – arăta 02.05.2017 – și am observat mai greu ce nu era în regulă la data de disputare. Îmi cer scuze și vă mulțumesc pentru înțelegere!
You must be logged in to reply to this topic.