Campionat Pariori

• 23-05-2018 at 5:45 pm #205308
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!

Mircea231:
    „. . . ai întârziat in a.l posta 8 minute, corect . . . ”

NU, NU ESTE CORECT! Pentru a fi validat, un meci trebuie postat cu minim 120 de minute înainte de a începe, SAU CU MAXIM 5 (cinci) MINUTE ÎNTÂRZIERE! Cum poate fi „corect” dacă a fost postat cu 8 minute întârziere?! Nu pricep de ce tot insistați cu ora la care a fost făcută prima sesizare! NU CONTEAZĂ! PUTEA SĂ FACĂ SESIZAREA ȘI CU O ZI ÎNAINTE, MECIUL NU PUTEA FI VALIDAT DIN CAUZA ÎNTÂRZIERII MAI MARI DE 5 (cinci) MINUTE!
    Lion a greșit solicitând cu vehemență validarea meciului, dar el are o oarecare scuză, A CREZUT CĂ SE ACCEPTĂ O ÎNTÂRZIERE DE PÂNĂ LA 15 MINUTE! Dacă i se spunea că întârzierea maximă este de până la 5 minute, cred că pb s-ar fi rezolvat simplu și decent înainte de a degenera!
    De aceea am spus că responsabilitatea pentru amploarea acestui conflict, care putea fi evitat PRIN DIPLOMAȚIE ȘI BUNĂVOINȚĂ, nu este doar a lui Lion, ESTE A NOASTRĂ, A TUTUROR!

Pentru a evita repetarea unor eventuale probleme asemănătoare, rog Echipa Administrativă să confirme „negru pe alb”:
    – întârzierea maximă admisă este de până la 5 minute,
    – meciul lui Lion, Lazio – Inter nu a fost validat deoarece a fost postat cu o întârziere mai mare de 5 minute (8 minute)

Se spune – pe bună dreptate – că a greși este omenește, dar a nu învăța nimic din greșeală și a o repeta, este prostie sau rea voință!

23-05-2018 at 7:36 pm #205328
    George Stoian
    Participant

Tudor, te rog să mă crezi că nu aș fi insistat să mi se valideze un meci pe care l-aș fi postat cu mai mult de 5 minute întârziere. Am mai spus, am pierdut peste 15 meciuri deoarece le-aș fi postat cu UN MINUT întârziere. Doar în ultima perioadă am trecut la 2-3 meciuri un minut în plus la ora de începere pentru a mi se permite postarea respectivelor meciuri, dar numai după ce mi s-a recomandat să folosesc această modalitate pentru a reuși să postez. Recomandarea a fost făcută public, așadar ni se adresa tuturor. Mai apoi s-a luat decizia de a se permite o întârziere de până la 5 minute, foarte generoasă și binevenită.
    La Barcelona – Real am vrut să joc DG2 2+ dar pentru că am întârziat un minut deși am avut timp suficient când am început demersurile pentru a-l posta – timp irosit aiurea – nu l-am postat cu un minut întârziere pentru a mă auto pedepsi. Desigur știi că rezultatul a fost 2-2 . . .
    Eu cred că nevalidarea acelui meci nu este o pierdere peste care nu poți trece, iar în ceea ce privește ratarea promovării, nu pot spune decât că pentru mine eșaloanele seniori/juniori nu reprezintă categorii diferite. Calitatea unui pronostic nu este determinată de eșalonul în care participi.

23-05-2018 at 8:50 pm #205334
    livi
    Participant

5 meciuri pe zi ? Asta ma amuza enorm o zi poate pot punea 5 ponturi insa alti mai au si un loc de munca poate si familie . Daca regulamentul permite fiecare poate juca minimul de ponturi si le poate avea pe toate castigatoare si este un jucator mai bun decat mine care postez 100 de ponturi clar .

23-05-2018 at 8:55 pm #205336
    livi
    Participant

@gees cred ca esti cel mai in masura sa vb despre asta daca ne gandim ca ai pierdut o promovare printr.o nevalidare

23-05-2018 at 11:49 pm #205367
    George Stoian
    Participant

Mulțumesc Livi! Nici vb de vreo pb în această privință, deoarece așa cum am mai spus, pentru mine nu există două eșaloane, pentru mine există doar oportunitatea de a lua parte la o acțiune serioasă, organizată și administrată profesionist. Este suficient ceea ce mi se oferă, de aceea consider că sunt dator să fac tot ceea ce pot pentru a contribui la o desfășurare a concursului la un standard de calitate pe măsura organizării și a reputației site-ului. Prin „tot ceea ce pot” înțeleg în primul rând respectarea acelor criterii pe care le-am amintit de mai multe ori – fairplay, decență, toleranță, solidaritate – dar și preocuparea de a posta meciuri cu pronosticuri bune, realiste. Și dacă în privința pronosticurilor nu dețin controlul – că așa-i la pariuri – în ceea ce privește partea care ține de buna intenție, de etică, de atitudine constructivă voi încerca cu convingere să contribui la bunul mers al lucrurilor. Știi cum îmi spun eu? Dacă eu nu mă plac , cum aș putea spera că mă vor plăcea altcineva! Drept urmare mă străduiesc să fiu pentru și față de ceilalți, așa cum îmi doresc să fie altcineva pentru și față de mine. Mai simplu, pentru a primi omenie, trebuie să oferi omenie!

23-05-2018 at 11:54 pm #205369
    George Stoian
    Participant

Scuze pentru „vor” în loc de „va”

. . . mă va plăcea altcineva!

24-05-2018 at 5:43 am #205381
    Spam
    Participant

Nu vreau sa fortez nota insa vreau sa stiu daca voi fi primit inapoi,multumesc .

24-05-2018 at 4:49 pm #205572
    Claudiu
    Participant

Nu crezi ca ai cam mult tupeu? Decizia e luata deja, pe viitor respecta regulile concursurilor la care participi!

24-05-2018 at 5:51 pm #205593
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Am citit cu mare atentie.
    2 motive au stat la invalidarea pontului lui @lion: greseala s-a raportat dupa meci iar intarzierea a fost mai mare de 5 minute.

@lion
    , esti banat permanent. Ai uitat prea rapid ca esti sub avertisment iar limbajul tau de mahala si lipsa de respect nu mai pot fi acceptate.

Nu mi-a placut niciodata ideea de a accepta intarzieri , nici chiar de 1 minut, insa s-a creat un precedent in trecut de catre unul din cei ce valideaza si nu am mai putut da inapoi. Propun ca incepand de luna urmatoare sa nu mai acceptam nicio intarziere pentru a evita orice fel de discutii inutile. Ce parere aveti ? Eu ma gandesc la acest lucru.

@gees
    , imi place foarte mult fair-playul tau. Te intreb public daca nu doresti sa te alaturi echipei care valideaza. Ce spui ?

24-05-2018 at 7:24 pm #205614
    mircea231
    Participant

@admin, eu am putin timp aici, e abia a 3-a luna, practic sunt unul din cei mai noi, nu stiu ceat atarna votul meu, insa in cele 3 luni am avut cateva ponturi care le-am intarziat 2-3 minute si nu am solicitat acceptarea lor, un pont a fost chiar sub un minut intarziere si totusi nu am cerut. Am acceptat ca sunt pierdute fara sa caut scuze. Asa ca eu votez pentru a nu se mai accepta intarzieri. Eu, de obicei, ma uit de seara pentru a doua zi de meciuri iar dimineata le pun, dupa caz, in functie si de timpul disponibil.

24-05-2018 at 7:28 pm #205617
    George Stoian
    Participant

Sunt onorat de propunerea Dumneavoastră pe care o accept cu convingere!
    Șansa de a colabora cu o Echipă Administrativă profesionistă, care face parte din colectivul unui site cu o reputație care impune respect este o oportunitate și un privilegiu pentru oricine! Vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a contribui la optimizarea desfășurării concursului, pentru a sprijini eficient munca depusă de organizatori și pentru a mă alinia la reputația și la imaginea site-ului.
    Vă mulțumesc!

24-05-2018 at 9:26 pm #205648
    Claudiu
    Participant

@Admin, as dori si eu sa validez ponturi daca se poate. Multumesc.

24-05-2018 at 9:43 pm #205654
    Simona Simona
    Participant

Eu vreau un bonus zilnic. Nu mai urmez și eu deloc la roata norocului?

24-05-2018 at 9:59 pm #205656
    livi
    Participant

e doar vorba de foarte mult noroc la bonus zilnic .

24-05-2018 at 10:23 pm #205661
    Simona Simona
    Participant

Azi e de partea mea 🙂

You must be logged in to reply to this topic.