Campionat Pariori

• 24-05-2018 at 10:25 pm #205663
    George Stoian
    Participant

Tudor dacă verifici acel schimb de replici dintre noi vei constata că faci o involuntară – sper – confuzie. Atunci ai fost nemulțumit de faptul că eu am COMENTAT o anulare a unui meci de-al tău MOTIVUL PENTRU CARE NU A FOST VALIDAT ACEL MECI FIIND ARGUMENTAȚIA NECONVINGĂTOARE! Nu am CONTESTAT nici faptul că nu a fost validat meciul și nici argumentația, eu doar am spus doar că multe dintre argumentațiile altor meciuri postate de tine sunt de același nivel cu aceea de la meciul nevalidat. Amintește-ți că ai replicat spunând ceva de genul „argumentația nu trebuie să fie literatură”!
    Chestia cu valoarea cotelor și a realismului pronosticurilor a venit după ce ți-ai exprimat supărarea. În această privință, a pronosticurilor dificile, am avut și am în continuare aceeași poziție deoarece înainte de a fi o competiție de interes personal, concursul reprezintă o sursă publică de ponturi de aceea fiecare dintre noi avem responsabilitatea de a propune pronosticuri ale căror șanse de a fi winn să fie realiste, prin asta contribuind la imaginea grupului, a concursului și a site-ului. Faptul de a juca un pronostic cu o cotă de 15 investind o unitate, este – după părerea mea – o dovadă de individualism, nicidecum o intenție de a oferi un pronostic pe care ar putea să-l joace altcineva. Exemplul meu este – din nefericire – inspirat din postările pentru concurs și nu se referă la tine, prin urmare sper că nu o vei lua personal.

În ceea ce privește propunerea care am primit-o și care constat că te nemulțumește, eu nu o percep ca pe o promovare, eu o consider o RESPONSABILITATE pe care mă voi strădui să o onorez cât mai bine. Nici nu va fi dificil pentru mine deoarece îmi plac și mi se potrivesc astfel de activități.

Tudor, înainte de a continua să mă consideri unul dintre contestatarii tăi, cred că ar fi bine să citești cu mai multă atenție ceea ce am scris pe pag precedente. Spre deosebire de alte comm, ÎN CELE POSTATE DE MINE vei descoperi intenția de a diminua efectul negativ și consecințele atitudinii tale, subliniind faptul că insistența ta pentru validarea acelui meci se datorează faptului că tu înțeles greșit numărul maxim de minute întârziere permis, adică 15 minute în loc de 5.
    Îmi pare rău pentru amploarea și deznodământul incidentului, de aceea îți doresc să se rezolve în bine cât mai curând. Sunt convins că vei fi mai responsabil și mai diplomat!

25-05-2018 at 12:01 am #205669
    livi
    Participant

mersi dionis si bafta la toti baietii doar ponturi verzi

25-05-2018 at 8:11 am #205730
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@lion , motivul penru care ai primit ban este simplu: fiind sub advertisment cauzat de limbajul tau ai continuat in aceiasi nota. ceea ce nu a fost cazul la @dionis1979.

Pana si unul din mesajele de mai sus denota ca nu ai nici cea mai mica dorinta sa indrepti ceva. Chiar daca voalat, recunosti ca vei incerca sa intri in concurs cu alt user. Eu iti pot promite ca vei fi prins daca incerci si cam atat.

Era frumos daca iti cereai scuze si poate mai primeai o sansa. Cam asa functioneaza lumea bunului simt.

25-05-2018 at 3:22 pm #205778
    Sveica Dumitru
    Participant

Lasati prostiile, haideti sa facem bani…
    Am vz la netbet pariul ronaldo nu pminge in finala champions league are cota 3.00..???
    Ce parere aveti?

25-05-2018 at 3:23 pm #205780
    Sveica Dumitru
    Participant

Nu plinge adik

25-05-2018 at 4:17 pm #205788
    George Stoian
    Participant

Domnule Sveica, mulțumesc!
    Informația pe care ai postat-o m-a binedispus! În plus, este interesantă și merită atenție.

25-05-2018 at 4:32 pm #205793
    Claudiu
    Participant

Poate o sa planga de fericire ca ia cl… :))

25-05-2018 at 8:29 pm #205837
    livi
    Participant

sigur plange ori de bucurie ori de suparare asa ca e un pont 100% merita jucata cu alt meci la cota de 2

25-05-2018 at 10:42 pm #205858
    livi
    Participant

Da erai singurul jucator ai jignit pe toata lumea cred pe mircea , pe reptil ,pe farcus , pe gees chiar daca primisei avertisment . Un om destept este cel care isi poate gasi cuvintele potrivite si se poate antrena intr.o discutie cu diplomatie fara a folosi cuvinte jignitoare nici cand face referire la un pont , meci sau obiect .
    Trebuie sa intelegi ca ai gresit chiar daca ai fost provocat cum spui tu dupa avertisment nimeni nu te.a mai ofensat dar tu ai continuat cu un vocabular colorat . Daca am alta opinie decat un membru de pe un anumit grup nu jignesc ci doar aduc argumente de ce cred ca am dreptate cat mai coerente pentru a combate argumentele sale

25-05-2018 at 10:44 pm #205862
    livi
    Participant

Daca era un concurs cu 60 de ponturi nu mai erau mai mult de 4-5 jucatori fiindca alti mai au si treaba si nu pot posta in fiecare zi

26-05-2018 at 10:39 am #205970
    Spam
    Participant

Claudiu,nu esti tu persoana in masura sa ia decizia finala in ce ma priveste,astept un mesaj oficial din partea administratorului siteului.Multumesc.

26-05-2018 at 6:00 pm #206046
    Sveica Dumitru
    Participant

Credeti ca netbet ii va da o ceapa taiata unui fundas englez la jambiere ca sa l apuce plinsul pe ronaldo?! Ar fi in stare bookmakerii astia???

26-05-2018 at 6:44 pm #206049
    Sveica Dumitru
    Participant

Prostii de la sparta praga pierd locul de cupe europene…incredibil astia parca il au paTron pe gigi?

26-05-2018 at 8:18 pm #206057
    mircea231
    Participant

Pai scuza-ma, dar asta e, o jignire. Ti se pare a fi un apelativ?
    Da, m-am legat de tine cu intarzierea din doua motive: 1. ai intarziat mai mult de 5 minute; 2. ai anuntat aceasta intarziere dupa finalul meciului si aflarea rezultatului.
    Eu pe tine nu te-am jignit, mi-am zis doar parerea despre ceea ce ai facut. Daca tu te simti atacat, e gresit. Ai facut cateva abateri si de aceea suporti consecintele. Daca tu ma jignesti pe mine nu e normal sa se ia masuri? Asa ne injuram unii pe altii si nu ar mai fi o disciplina.
    Sper sa nu imi iei in nume de rau acest comentariu, doar te fac sa intelegi greseala, si cred eu, daca taci din gura o saptamana si vii cu coada intre picioare si ITI SCHIMBI atitudinea cu siguranta o sa fii iertat. Mai ales ca am observat ca tratezi pe toti de sus, ca ne-ar fi frica de tine, ca esti un pericol pentru noi, etc. Incearca sa fii mai fair play si poate vei fi iertat, cine stie.

26-05-2018 at 9:44 pm #206073
    livi
    Participant

nu e corect deloc @lion . respectul si fair play intre noi trebuie sa primeze . Asta e doar un joc si nimeni nu are voie sa jigneasca indiferent de situatie chiar si provocat te controlezi si reclami la admin . SI cei care stau la cutie respecta regulamentul si daca asa joaca si la pariuri la finalul lunii vor avea mai multi bani in buzunar decat au investit bravo lor eu unul nu prea reusesc lucru asta in fiecare luna

You must be logged in to reply to this topic.