Campionat Pariori

• 26-05-2018 at 10:02 pm #206084
    Claudiu
    Participant

Eu nu inteleg ce treaba ai tu cu ce fac altii? Te oftici cumva ca nu esti si tu la seniori? Astea sunt regulile concursului.
    Scopul nostru, al celor care participam la concursul de tipseri, este sa dam cele 20 de ponturi si sa fim pe plus, nu inteleg de ce te deranjeaza ca nu mai dam ponturi….sunt foarte bine gandite regulile concursului, n-ai tu treaba cu ele.
    Tu ai impresia ca e asa simplu sa dai 20 de ponturi si sa mai fii si pe plus la final de luna? Daca era asa simplu, erau toti pe plus acum.
    Eu zic ca si asa e aiurea ca nu luam bani reali si ca mai trebuie sa si rulam bonusul de 6 ori pe urma, ceea ce nu-i tocmai usor…ar fi si culmea sa trebuiasca sa dam 100 de ponturi.
    Cat despre banarea ta, chiar ma bucur, ai meritat-o. Tu nu stii sa porti o discutie fara sa apelezi la jigniri, ceea ce nu e normal, mai ales ca pretinzi ca esti adult…ar trebui sa fii mai intelept decat esti.
    Normal, ma astept sa apelezi iar la jigniri, nu stii sa vorbesti civilizat…

26-05-2018 at 11:15 pm #206098
    Spam
    Participant

Nu avem de ales Lion trebuie sa asteptam verdictul final care vad ca nu mai vine.Eu chiar apreciam ponturile tale..

27-05-2018 at 1:29 am #206138
    Spam
    Participant

De pe un cont-1 si de pe un cont-1,adica ??? Nu ma aliez cu Lion insa chiar apreciam ponturile sale,astept decizia finala,ma reprimeste sau sa imi stearga definitiv contul de utilizator de aici.

27-05-2018 at 7:10 am #206144
    Spam
    Participant

Nu a fost h1 si h2 ci handicapul a fost pe aceiasi echipa numai ca la o diferenta mai mare de goluri..in fine,nu vreau sa ne mai contram cu nimic,succes mai departe..

27-05-2018 at 9:56 am #206166
    livi
    Participant

@spirid0niada sincer cred ca meriti sa fi reprimit inapoi insa cu data de 1 iunie atunci o sa primesti raspuns de la @admin doar ca o sa revii cu primul cont creat aici asa cred fiindca atitudinea ta cred ca a fost corecta fata de noi si fata de greseala ta pe care ai facuta iar faptul ca primul cont creat iti ofera doar 40% din castiguri ar insemna ca nu ti-ai creat nici un avantaj fiindca hai sa fim seriosi al 2 lea cont l-ai creat doar pentru a incasa 100% premiile .

27-05-2018 at 10:06 am #206170
    livi
    Participant

ATENTIE : @lion te rog joaca la pariuri ponturile tale care te duc in fruntea clasamentului cred vocabularul tau neadecvat ne supara pe noi astia ”sensibili” de pe pariuri 1×2 tu trebuiesa intelegi clar lucru ca deranjeaza doar vocabularul tau extrem de stricat pe care il oferi aici pe forum nu ponturile
    Acest mesaj in care ar fi trebuit sa iti ceri scuze ne faci pe toti cei de aici penibili si ca iti vine rau de la noi . VOCABULARUL este o chestie legata de caracterul omului despre care ai mai dat o dovada in mesajul de mai jos ……

mama SUNTETI MAI PENIBILI decat gafele lui karius din finala de UCL din seara asta , fereasca dmz si maica domnului doamne ce jigniri , spironiada tu iti dai seama frate ce jigniri urate am adus concurentilor din acest site , n-ai ce sa mai discutii frate , e prea de tot rasul ? nu mai apelez la alte cuvinte ca cine stie ce inteleg acesti ”sensibili” , insa cu un lucru sunt de acord – spironiada nu mai cauta alianta cu mine ca nu e bine sa apreciezi un utlizator care da ponturi bune ?MI-E SCARBA , mi se ia sansa de a concura pentru niste CHESTII DE RAHAT , dar e de inteleg cum am mai zis si o sustin sus si tare eu daca vreau in 4 zile revin pe podium oricand si la ce ora , dar nu se permite asta in concursul asta – deranjeaza

27-05-2018 at 10:17 am #206176
    Sveica Dumitru
    Participant

Si totusi ronaldo nu a plins aseara….am pierdut sansa sa mi triplez banca la netbet???

27-05-2018 at 10:23 am #206182
    mircea231
    Participant

Un coleg a prins, din pacate pentru el, pe miza 1, x pauza 1 final si peste 2.5 goluri, cota 9.5….pacat ca a pus doar miza 1

27-05-2018 at 10:46 am #206188
    Sveica Dumitru
    Participant

Inxepe RG…incep surprizele poate cu …ostapenko out as zice eu?!

27-05-2018 at 12:53 pm #206215
    Sveica Dumitru
    Participant

Vreau sa fac si eu o propunere de schimbare la regulament in scopul cresterii calitatii ponturilor postate:
    -bonusul zilnic sa fie incasat doar daca la sfarsitul lunii concurentul se incadreaza intr-o anumita limita inferioara a profitului de pilda -30 sau chiar mai mare de ce nu 0 profit asta decide admin pt a preveni haiducismul dupa bonusuri fara o minima calitate a ponturilor publicate?
    Observ ca unii au 5 bonusuri zilnice si -100 bilantul lunar…nu e fair

27-05-2018 at 1:14 pm #206223
    mircea231
    Participant

Totusi..ei sunt foarte activi.
    Eu as propune ca minimul de ponturi publicate pe luna sa se împartă în mod egal pe 3 perioade, 1-10/11-20/21-sf lunii, eventual sa urce si numarul de ponturi la 30. Ca sa nu mai fie discuții legate de activitate. Un pont pe zi nu mi se pare mult, parerea mea.

27-05-2018 at 1:18 pm #206225
    mircea231
    Participant

Dacă și la bonus zilnic se ia.criteriul profitului, încurajăm stagnarea la numărul de ponturi limita, Și cum e acum la seniori, mai sunt 2 care listează de cateva zile, in rest e cam inchis concursul de mult. :))
    Nimeni nu sare peste regulament, dar totusi e un număr prea mic de ponturi lunar. Sau…se poate mari doar la seniori.

27-05-2018 at 1:57 pm #206231
    Sveica Dumitru
    Participant

Nu e vorba de incurajarea stagnarii, e vorba de incurajarea calitatii…de ex maresalul are 5 bonusuri zilnice si -107 profitul….unde e calitatea?! Eu ziceam ca trebuia sa te incadrezi intr-o limita de profitabilitate ca sa iei bonusul zilnic si sa nu faci haiduceala. E parerea mea?

27-05-2018 at 2:08 pm #206241
    Sveica Dumitru
    Participant

La seniori competitia va fi foarte interesanta pe final de luna. Eu de ex am +12 si de pe 5 ajung la retrogradare. Un coleg a pus pontul ronaldo nu plinge si va urca vreo 5-6 locuri. …altii 2 au prins gg3+ si x/1 3+ si vor urca si ei…

27-05-2018 at 4:15 pm #206254
    mircea231
    Participant

Da, Eu am pus ca nu plânge și probabil urc pe doi, Dar nu e vorba de asta. Vrei nu vrei, O sa susții inactivitatea. Dacă în 20 ponturi esti pe plus la acel user nu mai vezi ponturi. Și da, e perfect legal, Nu am nici o problema cu chestia asta. Dar uite cum e acum, Mai sunt 2 – 3 activi si restul asteapta finalul. Repet, chiar nu am nici o problema doar ca daca vrem o competiție mai buna, se mai pot adauga 2-3 conditii pentru o competiție mai agera.

You must be logged in to reply to this topic.