Probleme validari campionat

• 19-08-2018 at 10:07 am #224144
    Cosmin22
    Participant

@livi92 Inițial am pus un meci din Ungaria,m-am răzgândit și l-am schimbat cu Reims-Lyon,dar am uitat sa mai schimb si tara.
    Pana la urma este in avantajul lui ca l-ati vaidat,petru ca a fost pierzator. De unde sa mai si gândească dacă vorbește mult:))))))

19-08-2018 at 10:21 am #224148
    livi
    Participant

@schurle22 pur si simplu rubrica ma ajuta la validat dar cand pui pe Lyon clar ca e din franta dar daca ai juca pe Bucaramanga nu as gasi asa de usor ca e din Columbia .

20-08-2018 at 3:10 am #224256
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Deoarece în această perioadă sunt mai ocupat – am -șantier” în casă – am intrat pe această pagină doar pentru a verifica dacă s-au făcut sesizări – conform regulamentului – în care să se solicite corectarea erorilor apărute la postarea unor evenimente pentru a putea fi validate, erori menționate de regulament. Am considerat că este mai util să folosesc timpul pentru a actualiza activitatea și rezultatele fiecărui coleg, decât să pierd vremea cu lecturarea altor comm. Îmi pare rău, deoarece acordând atenție în special acelor postări care impuneau demersuri și decizii imediate, determinante pentru desfășurarea concursului, nu am văzut că Livi, colegul meu, colegul NOSTRU, este acuzat pe nedrept.
    EU AM VALIDAT EVENIMENTUL POSTAT DE SCHURLLE22 ÎN DATA DE 17.08.2018 – MECIUL DE FOTBAL REIMS – LYON!
    Consider că trebuie să îmi cer scuze pentru că a fost acuzat pentru un demers făcut de mine, iar Dumneavoastră, tuturor colegilor, să vă mulțumesc pentru atitudinea altruistă față de colegul care a postat acel meci, pentru realismul etalat față de o decizie – validarea meciului – care promovează TOLERANȚA! În orice domeniu, în orice împrejurare, pentru o bună înțelegere este nevoie (și) de toleranță din partea fiecăruia!
    Dealtfel, comm postat de Livi pag 15 cuprinde și un pasaj din regulament în care sunt precizate rubricile și detaliile ale căror eventuale erori apărute la postarea evenimentelor implică obligația de a se face sesizare pe „Probleme validări campionat”.

20-08-2018 at 4:35 am #224261
    George Stoian
    Participant

Domnule Fărcuș, salut!
    La evenimentul postat pentru astăzi 20.08, meciul de fotbal SJK – Ilves, la rubrica „pronostic” ați tastat „TG r1 peste 1.5 goluri” , iar în textul argumentativ ați precizat:
    „Mizez astazi pe o cota de 2 din campionatul Finlandez acolo unde SJK primeste vizita celor de la Ilves si mizez sa avem minim 3 goluri marcate in acest meci”.
    Presupun că pronosticul ales este cel menționat în argumentație – TG peste 2.5” alegere confirmată și de cota 2.25 care corespunde acestui pronostic. Vă rog să faceți o sesizare pe „Probleme validări campionat” deoarece acestă eroare este menționată între cele pentru care este necesară postarea unei sesizări. Mulțumesc!

20-08-2018 at 7:11 pm #224448
    George Stoian
    Participant

Îmi cer scuze pentru faptul că am adăugat un minut la ora de începere a meciului de fotbal Fjolnir – Vikingur Reykjavik.

21-08-2018 at 6:35 am #224532
    George Stoian
    Participant

Eu mulțumesc pentru atitudinea înțelegătoare în privința faptului că nu am realizat că este vb de meciul la care chiar eu remarcasem confuzia pentru a arăta că am înțeles care este pronosticul real.

23-08-2018 at 6:41 pm #225211
    Iakab Oana
    Participant

La pontul Partizan Belgrad – Besiktas am sarit din graba de sectiunea sport, a ramas altele in loc sa pun optiunea fotbal. Rog a se valida . Multumesc

24-08-2018 at 2:52 am #225298
    George Stoian
    Participant

Nu a fost dificil să înțeleg pronosticul. Am jucat și eu, cred că la Japonia -Belgia, dar că nu se dă gol în primele 30 de minute și am scris: 0-0 min 30. La gol marcat până în min 30 cred că intră „TG min 30: 1+”

25-08-2018 at 10:11 pm #225776
    George Stoian
    Participant

La meciul Valladolid – FC Barcelona postat astăzi care începe la ora 23.15, am adăugat 2 minute pentru a mi se permite postarea. Îmi cer scuze pentru întârziere.

27-08-2018 at 5:54 pm #226235

La meciul Hamburger – Bielefeld am selectat greșit meci amical. Din cât se vede din comentariu meciul este din liga secundă la fotbal din Germania etapa 3-a. Rog sa se valideze acest pronostic. Multumesc

28-08-2018 at 4:29 pm #226511
    Negustoru
    Participant

@admin am gresit pronosticul si concluzia la meciuril lui Dinamo Zagreb. Pronosticul este pauza/final nu pauza. A trecut perioada in care il putem edita si nu mai pot. Rog a se valida ca si pronostic pauza/final.

28-08-2018 at 4:29 pm #226512
    Negustoru
    Participant

@admin am gresit pronosticul si concluzia la meciuril lui Dinamo Zagreb. Pronosticul este pauza/final nu pauza. A trecut perioada in care il putem edita si nu mai pot. Rog a se valida ca si pronostic pauza/final.

30-08-2018 at 9:43 pm #227116
    George Stoian
    Participant

Aș cum am precizat în textul argumentativ, pronosticul la meciul F.C.S.B. – Rapid Viena este: H1(-0.25)

06-09-2018 at 7:53 pm #228769
    George Stoian
    Participant

Pronosticul jucat la meciul Germania – Franța a fost selectat din oferta 888Sport. Îmi cer scuze pentru confuzie și pentru faptul că nu am modificat din Netbet în 888Sport.

09-09-2018 at 7:51 pm #229512

La meciul Cipru – „Slovenia am selectat din greșeală data de 10.09 în loc de 09.09 rog sa se modifice data de începere a imeciului și sa se valideze acest pronostic. As fi modificat eu dar am dat pronosticul la fix 2 ore înaintea începerii lui. Multumesc!

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags