Probleme validari campionat

• 07-10-2018 at 10:19 am #236780
    livi
    Participant

exemplu dat cu nadal ai dreptate dar el joaca azi cu federer in primul tur si apoi joaca la o alta ora in turul doi cu djokovic deci clar este alt eveniment

07-10-2018 at 10:26 am #236784
    livi
    Participant

scuze ai avut dreptate . greseala mea . mult succes in continuare

07-10-2018 at 3:23 pm #236863
    Baby+baby
    Participant

Am greșit ora la pontul : St Liege vs Club Brugge. . Am pus ora 20:00 in loc de 19:00.. au trecut cele 10 minute și nu mai pot edita.. Va rog sa îmi corectați dacă se poate.Multumesc!

07-10-2018 at 4:35 pm #236870
    livi
    Participant

ok il vom valida doar ca nu putem modifica

07-10-2018 at 5:46 pm #236881
    George Stoian
    Participant

Domnule Iorga constat că ai evitat să comentezi și să mă ajuți să înțeleg de ce a luat Hamilton startul de pe poziția a 6 -a? Din ceea ce știu – dacă știu bine – rezultatele din calificări determină poziția pe grila de start.

Exemplul cu Nadal este subiectiv, de ce nu compari cu situația din exemplul meu, cel cu Real Madrid – FC Barcelona?
    Îl voi relua eu, într-o altă formă:
    Un meci de fotbal are două reprize, altfel spus, DOUĂ PĂRȚI DIFERITE! Regulamentul nu permite postarea a două pronosticuri diferite pentru același meci, chiar dacă pronosticurile corespund fiecare unei alte reprize. La fel este și în situația pronosticurilor tale, fiecare corespunde unei alte părți ale aceluiași eveniment, deoarece este aceeași cursă!
    Dacă ești amabil să mă ajuți să înțeleg, te rog să folosești argumente pertinente LEGATE CONCRET DE CELE DOUĂ PRONOSTICURI ALE TALE ȘI DE EXEMPLELE DATE DE MINE!
    Aștept, mulțumesc!

07-10-2018 at 9:45 pm #236933
    George Stoian
    Participant

Îmi cer scuze, nu am fost atent la oră și am ratat cu câteva secunde termenul limită de postare, de aceea am fost nevoit să adaug un minut la ora de începere a meciului Olimpia Asuncion – Club General Diaz.

09-10-2018 at 6:09 am #237210
    George Stoian
    Participant

Am întârziat 2 minute la postarea meciului de tenis B. Paire vs P. Carren Busta, dar de această dată întârzierea a fost generată de faptul că nu mi se permitea efectuarea postării. Eram atenționat că „pronosticul trebuie inserat în forma x, yy”. Nu știu ce reprezintă asta, știu doar că mi-a interzis postarea evenimentului cu mai mult de 5 minute.

12-10-2018 at 12:47 am #237919
    George Stoian
    Participant

Tudor astfel de comm le poți posta pe „Campionat pariori”, pe acest topic se postează doar sesizări în care se solicită corectarea eventualelor greșeli neobservate la timp înainte de a fi postat evenimentul pentru concurs. Te rog să postezi acolo pronosticuri și/sau bilete jucate în afara concursului. Mulțumesc!

16-10-2018 at 12:20 am #238844
    George Stoian
    Participant

Tudor salut!
    Am amintit într-un comm recent că acest topic este DOAR pentru postarea sesizărilor prin care se solicită rezolvarea unor pb legate de evenimentele postate la concurs. Tu ești singurul care postează aici comm cu tot felul de teme, altele decât cele pentru care s-a creat acest topic. De ce nu postezi pe „Campionat pariori” astfel de comm?

5-Oct-2018 la 12:28 am
    Răspuns
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Pentru a nu mai fi postate alte comm în afara celor prin care se solicită corectarea unor greșeli la postarea evenimentelor pentru concurs, voi propune:
    – cel(cei) care vor posta AICI comm cu altă temă să fie penalizați
    – penalizarea să fie anularea ultimului eveniment cu care a realizat profit.

Acesta este comm în care mi-am exprimat rugămintea să nu se mai posteze pe acest topic decât sesizări prin care se solicită corectarea eventualelor greșeli la: data de disputare, ora de începere, valoare cotă, miză, informații despre evenimentul postat, care nu (mai) sunt de actualitate.
    Să fii convins că este ultima atenționare, apoi va urma aplicarea penalizării!

19-10-2018 at 7:03 pm #239849
    George Stoian
    Participant

Îmi cer scuze pentru faptul că am adăugat 2 minute la ora de începere a meciului de fotbal TOP Oss – Den Bosch

20-10-2018 at 8:18 pm #240157
    livi
    Participant

@lion cred ca colegul @gees nu a cerut decat respect ne este foarte greu sa gassim o problema postata printre fustrarile tale . daca mai postezi doar aici fiindca altfel vom umbla la penalitati

20-10-2018 at 8:20 pm #240161
    livi
    Participant

@lion cred ca colegul @gees nu a cerut decat respect ne este foarte greu sa gassim o problema postata printre fustrarile tale . daca mai postezi doar aicihttps://pariuri1x2.ro/forums/topic/campionat-pariori fiindca altfel vom umbla la penalitati

21-10-2018 at 6:42 pm #240325
    Claudiu
    Participant

Inter – AC Milan

Am incurcat cotele la meciul asta..am trecut 2.33, dar era cota pentru cornerele lui Milan, eu am dat pont pe cornerele lui Inter.
    Rog a se modifica cota din 2.33 in 1.86.
    Am atasat si un print screen cu respectivele cote,
    http://prntscr.com/l8n7hi

Ms.

21-10-2018 at 6:55 pm #240329
    livi
    Participant

nu stiu sigur daca este posibil asteptam un raspuns oficial de la @admin

21-10-2018 at 8:50 pm #240346
    livi
    Participant

Vom modifica cota daca pontul va fi câștigător

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags