Probleme validari campionat

• 28-11-2018 at 9:43 pm #249887
    stefanel87
    Participant

Am selectat greșit agenția de pariuri 888sport la analiza meciului de baschet https://pariuri1x2.ro/pont/uniao-sportiva-azoresf-uni-gyorf/ rog unul dintre admini corectarea greșelii deoarece agenția corecta este Sportingbet. Mulțumesc anticipat

29-11-2018 at 12:40 pm #249998
    Moga Adrian
    Participant

Salut Admin ,
    am ramas cu un meci in stand by , https://pariuri1x2.ro/pont/river-plate-boca-juniors-4/ , partida s-a amanat din cauza incidentelor din tribuna , primeste cota 1 sau se anuleaza ?

29-11-2018 at 5:38 pm #250089
    livi
    Participant

@Adysan70 se anulează acel pont fiindcă meciul nu a început

30-11-2018 at 8:52 pm #250390
    stefanel87
    Participant

Mulțumesc @gees pentru atenționare.
    Doresc ca unul dintre admini sa îmi corecteze ora de începere a meciului Brest-Ajaccio deoarece am specificat greșit 21:30 iar meciul începe la ora 21:00.. mulțumesc anticipat și succes tuturor ✅✅✅???

04-12-2018 at 8:04 pm #251181
    livi
    Participant

rog a mi se valida pontul Franta – muntenegru fiindca am intarziat trei minute postarea

05-12-2018 at 6:09 pm #251379
    George Stoian
    Participant

Îmi cer scuze, din motive obiective nu am reușit să postez cu 120 de minute înainte de începerea meciului Sepsi – FCSB, de aceea pentru a posta am adăugat 3 minute la ora de începere, respectiv 20.03

05-12-2018 at 8:15 pm #251392
    stefanel87
    Participant

Îmi cer scuze pentru intarzierea postării analizei meciului de handbal feminin Norvegia-România și Rog unul dintre adminii concursului sa-mi valideze analiza dacă se poate.multumesc anticipat și succes tuturor in alegerile făcute✅✅✅

06-12-2018 at 12:37 am #251414
    George Stoian
    Participant

Ștefănel, meciul postat de tine nu poate fi validat, deoarece întârzierea este mai mare de 5 minute! Ignorarea aceste reguli adiționale ar fi un demers incorect față de ceilalți colegi și ar putea genera nemulțumirea acestora. Sigur s-ar crea o nouă „forumnovelă” și nu cred că îți dorești asta! Îmi pare rău, mai ales că a fost un pronostic jucat pe fetele noastre.

06-12-2018 at 5:43 pm #251524
    George Stoian
    Participant

îngerul meumic
    Salut! Decizia de a participa la acest concurs, implică pentru fiecare respectarea regulamentului de desfășurare. Unul dintre articolele regulamentului stabilește condițiile de postare a unui eveniment sportiv, condiții menite să asigure o desfășurare optimă în ceea ce privește transparența, corectitudinea și performanța. Respectarea tuturor prevederilor regulamentului nu este negociabilă! Este o obligație asumată de toți participanții din momentul în care, prin propria voință au luat decizia de a participa la concurs! Prin urmare, una dintre responsabilitățile oricărui participant este aceea de a respecta criteriile de postare prevăzute în regulament prin efectuarea demersurilor necesare. Evenimentul postat de tine s-a disputat pe data de 05.12, iar în postare data de disputare era 06.12. Astfel de greșeli nu permit validarea unui eveniment, decât dacă participantul care l-a postat face o sesizare în care solicită corectarea greșelii, ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA EVENIMENTULUI! Sesizările se fac pe „Probleme validări campionat” Îmi pare rău pentru deznodământul debutului tău în concurs și te asigur că munca fiecărui participant este respectată și apreciată cu obiectivitate! Te asigur că RESPECTAREA MUNCII OAMENILOR este una dintre principalele preocupări ale organizatorilor concursului și ale membrilor echipei de validare. De fapt, chiar acest adevăr impune luarea unor decizii de acest gen, din dorința de a respecta munca tuturor participanților. De fiecare dată, celui care a greșit ceva la postare i-a fost validat evenimentul, dacă a făcut sesizare pe „Probleme validări campionat” înainte de începerea evenimentului. Este singura alternativă care permite validarea unui eveniment care a fost postat cu date incorecte. Sper că vei fi mai atent la postările viitoare. Baftă!

06-12-2018 at 5:53 pm #251526
    Dută Marian
    Participant

Livi92 are postat un meci de la Campionatul European de handbal feminin, care apare că se joacă pe data de 11.12….Este vorba de meciul dintre Franța și Muntenegru….Meciul s-a jucat săptămâna asta, cred că marți…..Pariul lui a fost pierdut…..De ce nu-validați ca fiind pierdut…..În primul rând, acel pariu nu trebuia validat deloc, data fiind greșită…..Nu am absolut nimic personal cu Livi sau cu oricare alt concurent……Vreau doar să fie un concurs corect, în toți participanții să plece cu șanse egale…..

06-12-2018 at 6:26 pm #251529
    George Stoian
    Participant

Salut Marian!
    Corectarea oricărui detaliu din postarea unui eveniment nu poate fi efectuată decât de admin. Nici Livi, nici eu nu putem corecta ceva dacă până la începerea evenimentului au rămas mai puțin de 120 de minute.
    Livi a solicitat adminului corectarea datei de disputare a evenimentului, după care să fie dat pierdut. Până la corectarea datei sistemul nu permite soluționarea pronosticului, deoarece mesajul este „evenimentul nu a avut loc”. Imediat după corectarea datei, vei vedea că acel pronostic va fi dat pierdut.

06-12-2018 at 6:55 pm #251539
    Dută Marian
    Participant

Ok….Repet, nu am nimic cu nimeni….Sper că am fost înțeles exact cum trebuie….Cred că s-a văzut că eu nu mă bag în discuții pe aici, că nu-mi place… Salutare tuturor și baftă la pariuri….

06-12-2018 at 8:58 pm #251565
    livi
    Participant

@marynu e in regula si nu exista decat validarea pontului ca si pierdut fiind in spiritul concursului fiindca am facut cerere de validare inainte de inceperea meciului

07-12-2018 at 10:02 pm #251847
    Dută Marian
    Participant

Mi s-a validat eronat un pariu…..La meciul de baschet Xinjiang- Shanxi am pariat că gazdele vor marca minim 117 puncte…..Au marcat doar 107…..Pariul a fost validat ca fiind câștigat deși a fost pierdut….Vă rog să corectați…..

07-12-2018 at 11:12 pm #251862
    George Stoian
    Participant

Salut Marian!
    Mulțumesc pentru fair play să pentru atenționare! O nouă „glumă” de-a mousului, dublată de faptul că nu am realizat ce rubrică a selectat. Uneori, „agață” independent o rubrică oarecare și dacă nu observ, rămân cu impresia că s-a rezolvat. Mi-am propus să-l înlocuiesc, dar nu am reușit. Va trebui să fiu mai atent, să verific de două ori până iau altul.

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags