-
13-12-2018 at 8:04 pm #253840
George StoianParticipantLa postarea meciului Olympiakos – AC Milan nu am reușit să evit o întârziere de câteva secunde, de aceea am adăugat un minut la ora de începere. Îmi cer scuze!
14-12-2018 at 4:31 pm #254051livi
ParticipantLa postare Rusia . România am întârziat un minut rog sa se valideze și
15-12-2018 at 2:37 pm #254261
Ionut AndreiParticipantSalut !
Am adaugat la pronosticul de mai jos 3 minute. Rog sa fie validat pronosticul. Multumesc !
16-12-2018 at 3:34 pm #254425
NegustoruParticipantAm gresit ultimul pronostic. La meciul lui Levante cu Barcelona am confundat echipa si am scris levante cu Manchester United. Rog a se corecta si a se valida. Multumesc.
17-12-2018 at 6:17 pm #254595
stefanel87ParticipantRog unul dintre adminii concursului sa îmi valideze analiza acestui meci https://pariuri1x2.ro/pont/viitorul-constanta-cfr-cluj/ deoarece am întârziat 3 minute cu postarea.multumesc anticipat
17-12-2018 at 6:23 pm #254599Dută Marian
ParticipantRog pe admin să nu-i mai valideze ponturile întâziate utilizatorului Stefănel87, pentru că e clar că omul īntârzie intenționat, ca să prindă cote mai mari….
17-12-2018 at 7:10 pm #254604
George StoianParticipantMarian salut!
Nu cred că întârzierile colegului nostru sunt premeditate, poate pb zilnice îi limitează timpul dedicat activităților „de voie”! Nu contrazic afirmația ta în ceea ce privește așteptarea unor cote mai mari, dar eu am constatat de multe ori că unele cote au scăzut, de aceea cred că o astfel de strategie nu asigură neapărat un eventual avantaj. Înainte de părerile personale – a ta, a mea, a oricui – încă funcționează decizia de a se permite o întârziere de maxim 5 minute fără limitarea numărului de postări întârziate, de aceea colegul nostru are dreptul să solicite validarea meciului, dacă celelalte demersuri regulamentare au fost îndeplinite.
Atenție! Mai sus am scris „încă funcționează” deoarece de la 01.01 2019 nu se mai acceptă postări întârziate!17-12-2018 at 8:48 pm #254620
stefanel87ParticipantMulțumesc @gees de susținere..as dori sa ii dau și un mic răspuns acestei persoane numit sugestiv (baiat de cartier) aka @marynu, dar și altora ca el, care ma judeca, deși nu ma cunosc : dacă ai avea și tu timp ȘI de ALTCEVA decât de pariuri, gen sa ai o familie, cu un copil mic, care din momentul in care a venit pe lumea, pentru mine, noțiunea de TIMP LIBER NU MAI EXISTA, atunci mai putem sta de vorba, pana atunci, sa ne vedem fiecare de lucrurile noastre, și mai postează un PONT, poate mai prinzi un BONUS ZILNIC !!! Și @livi92 poate confirma ce spun( fiind tatăl a doua fetițe-sa iti trăiască și sa iti aducă numai bucurii).. in rest numai bine va doresc tuturor, HATERI SAU NON-HATERI !!! PEACE ???
17-12-2018 at 9:44 pm #254647Dută Marian
ParticipantStefanel87 o să-ți dau un singur răspuns, pentru că nu vreau să intru într-un circ din ăsta de doi lei….O să spun doar atât: Spui acolo că te judecă lumea fără să te cunoască….Dar exact asta faci tu….Spui că noi ceilalți nu avem nimic altceva de făcut, că nu avem familie, etc…..De unde ști tu că noi nu avem alceva de făcut sau că nu avem famile….Aici tu ne judeci fără să ne cunoști…..Apoi, dacă ai copii să-ți trăiască, să fie sănătoși, să te bucuri de ei….Dar nu interesează pe nimeni viața personală a nimănui….E un concurs īn care toți trebuie să respectăm un regulament…..Iar dacă spui că nu ai timp de pariuri, lașa-te de sportul ăstă…..Că nu trebuie să-ți plângă nimeni de milă că nu ai tu timp să postezi la timp……Cam atât am avut să-ți spun, și am încheiat…..
17-12-2018 at 10:10 pm #254659
stefanel87Participant@marynu : omule, încă nu înțeleg de ce te supăra faptul ca solicit foarte multe analize postate cu întârziere sa fie postate, atat timp cât solicitarile sunt regulamnetare și acceptate de adminii acestui frumos concurs!!!! Chiar nu este intenția mea sa prind cote mult mai mari decât sunt ele inițial, din experiența noastră in acest domeniu, culmea, aceste cote SCAD, mai mereu, cu cât se apropie startul meciurilor !!! Așa ca logica ta chiar nu are sens !!!
Scopul nostru prin analizele noastre postate cu cel puțin 2 ore înainte de începere, este acela ca lumea sa se inspire și sa câștige câțiva bănuți in plus, pe lângă salariul lunar, asta e menirea noastră cu acest concurs !!! Nu sa ne certam noi pe aici pe forum și sa fim excluși pentru limbaj vulgar..
Vreau sa închei aceasta polemica prin a-mi cere scuze tuturor celor pe care i-am deranjat, pentru numeroasele întârzieri din ultima vreme, dar profit de aceasta ocazie sa va urez tuturor multă sănătate, SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi vouă, sa fim mai buni și mai tolerantii unii ce ceilalți iar in privința pariurilor, sa încercam sa nu mai donam caselor de pariuri, fie acolo și 2,3,5 sau 10 lei deoarece astfel noi vom alimenta, într-un mod alarmant de rapid, aparitia lor de la o zi la alta.. Mult succes tuturor !!! ???17-12-2018 at 10:15 pm #254666Dută Marian
ParticipantOk….Să fi sănătos….Sărbători fericite…
19-12-2018 at 11:03 am #255027livi
ParticipantSalutare @marynu din luna ianuarie nu se vor mai accepta întârzieri , această decizie a fost luată de către @admin . @stefanel87 nu a făcut decât să profite de portiță lăsată de @admin . Dar de la întâi nu va mai putea face acest lucru
19-12-2018 at 12:56 pm #255047Dută Marian
ParticipantAșa mi se pare cel mai corect….
20-12-2018 at 8:47 am #255261Toader Donose
Participant@admin.Va rog sa-mi comunicati care sunt motivele pentru care nu mai pot sa adaug ponturi, vad ca se comenteaza mult la adresa mea, am intrat intr-un cerc fara sa am nici o vina, nu am avut pe acest site nici un cont,. Va rog sa verificati, va transmit orice date doriti, iar daca considerati ca eu am gresit cu ceva , ma retrag , nu e nici o problema. Multmesc.
26-12-2018 at 3:11 pm #256447
stefanel87ParticipantAm întârziat 5 minute cu postarea analizei acestui meci https://pariuri1x2.ro/pont/tottenham-bournemouth-4/ Rog unul dintre adminii concursului sa îmi valideze postarea. Mulțumesc frumos de înțelegere.
You must be logged in to reply to this topic.