-
27-06-2018 at 9:13 pm #213031
Admin Pariuri1x2
ModeratorE un proces de durata. cateva luni.
01-07-2018 at 6:34 pm #213699
Feder FlorinParticipantSalutare
Meciul AFC Eskilstuna-Orgryte, fotbal Suedia, programat pentru data de 01.07 a fost reprogramat pentru 02.07.
Va rog sa schimbati DVS data desfasurarii
Multumesc03-07-2018 at 3:06 pm #214090
ClaudiuParticipantVa rog sa anulati acest pont, imi daduse o eroare cand am dat publicare si am crezut ca nu s-a postat dar de fapt se postase, apoi am dat publicare din nou si l-a postat inca o data.
06-07-2018 at 7:24 pm #214707
NegustoruParticipantInteresant mesajul..Cine da ponturi cu argumentatie de viata personala? Lasa-ne un link sa vedem si noi, ceilalti pariori, astfel stim de ce parte sa fim. Nu trebuie sa fim influentati negativ de alti participanti. E ok sa atragem atengia, dam un dislike la pont si eventual un comment negativ.
06-07-2018 at 7:24 pm #214708
NegustoruParticipantInteresant mesajul..Cine da ponturi cu argumentatie de viata personala? Lasa-ne un link sa vedem si noi, ceilalti pariori, astfel stim de ce parte sa fim. Nu trebuie sa fim influentati negativ de alti participanti. E ok sa atragem atengia, dam un dislike la pont si eventual un comment negativ.
06-07-2018 at 9:48 pm #214753
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Anticiparea rezultatului unui eveniment sportiv și implicit argumentarea pronosticului este o etalare a subiectivismului. Fiecare participant are o părere proprie în ceea ce privește șansele unui pronostic de a fi winn, argumentația raportându-se la acea părere. Evaluarea unei argumentații este determinată de părerea evaluatorului în ceea ce privește pronosticul jucat, motivarea selectării pronosticului respectv prin argumente pertinente, folosirea mai mult sau mai puțin corectă a limbii române – ortografie, punctuație, ortogramă, etc. NU AM VĂZUT NICI O ARGUMENTAȚIE ÎN REDACTAREA CĂREA SĂ NU EXISTE „UMPLUTURĂ” – cum spune colegul nostru Fărcus! Majoritatea textelor argumentative conțin informații generale, utilitatea lor fiind relativă având în vedere faptul că accesul la aceste informații este ușor, chiar banal pentru oricine. Nu cred că numărul cuvintelor prin care se argumentează CONCRET alegerea unui pronostic a fost sau este mai mare de 50 în vreuna dintre argumentații. Eu chiar am întrebat pe forum cu 2-3 luni în urmă dacă s-ar putea reduce numărul minim de cuvinte și mi (ni) s-a răspuns public de ce este necesar să folosim minim 150 de cuvinte la redactarea unei argumentații.
În ceea ce privește recomandarea D-lui Fărcus – mai multă seriozitate – în evaluarea argumentațiilor și validarea evenimentelor, consider că folosirea cuvântului „seriozitate” nu este realistă, cred că expresia potrivită este „exigență” . Problema este că „exigență” este aproape sinonim cu „nevalidare” deoarece – cum am mai spus – NU EXISTĂ TEXT ARGUMENTATIV CU MAI MULT DE 25-30% CUVINTE CARE SUSȚIN CONCRET UN PRONOSTIC! Trebuie să înțelegem și să respectăm faptul că anumite criterii organizatorice și de desfășurare a concursului, impun folosirea a minim 150 de cuvinte la redactarea unei argumentații, chiar dacă pentru explicarea, pentru justificarea alegerii unui pronostic am avea nevoie de mai puține.06-07-2018 at 9:59 pm #214755
NegustoruParticipantSi eu sunt de parere ca totul este relativ in materie de concluzie la o avancronica…dar in acelasi timp sustin si ca atragerea atentiei este productiva, mai ales daca argumentatia (de minim 150 de cuvinte) este intr-o propozitie sau doua.
06-07-2018 at 11:49 pm #214766
George StoianParticipantCred că ar fi mai potrivit să folosim o exprimare mai familiară, de aceea recomand oricui dorește să mi se adreseze folosindu-mi numele. Așadar, Costin ai dreptate, chiar aminteam în comm precedent că am întrebat în trecutul apropiat dacă s-ar putea folosi un număr mai mic de cuvinte. Când am întrebat, exact la astfel de pasaje mă refeream, gândindu-mă că „utilitatea” lor constă doar în a fi „la număr”. DIFERENȚA DINTRE ARGUMENTAȚII – din acest punct de vedere – ESTE GENERATĂ DE POTENȚIALUL CREATIV AL FIECĂRUIA DINTRE NOI!
Eu consider că principalul criteriu de apreciere al unei argumentații este capacitatea de a convinge – prin argumente realiste – că pronosticul ales are șanse bune de a fi câștigător. Desigur, ideal ar fi să redactăm întreaga argumentație folosind doar detalii și informații legate de evenimentul propus la concurs, dar . . . am scris mai sus . . .07-07-2018 at 3:38 am #214778
George StoianParticipantDomnule Negustoru salut!
. . . și scuze pentru faptul că nu am putut să ofer continuitate comunicării într-un interval de timp decent. Imediat după ce am postat ultimul comm am ieșit cu cățeii, iar după revenire am fost reținut de diferite pb „domestice”, după care m-am ocupat de validarea rezultatelor și a celor mai recente evenimente postate. De fapt chiar a existat o oarecare „comunicare în lipsă” deoarece, după ce am citit comm tău am subscris părerii tale că „atragerea atenției este productivă”.07-07-2018 at 1:01 pm #214883PANDEMiC_PANDA
ParticipantBuna ziua,vreau sa atrag atentia asupra meciului Bulls-Jaguares pe care din eroare L-am postat de doua ori,va rog sa imi luati in considerare meciul unde in titlu apare Jaguares,multumesc frumos.
07-07-2018 at 1:07 pm #214885PANDEMiC_PANDA
ParticipantRaspuns: am zile cand scriu de pe telefon si intampin des erori,multumesc frumos celor ce inteleg aceste probleme.
07-07-2018 at 3:37 pm #214897
George StoianParticipantLa meciul de baseball Seattle – Los Angels principala pb este data de disputare a evenimentului, deoarece meciul s-a jucat pe 04.07 / 23.10, iar în postare este trecută data de 05.07 / 23.10. L-am validat pentru a se putea efectua extragerea bonusului zilnic, deoarece systemul nu permite efectuarea extragerii decât după ce toate evenimentele postate în ziua pentru care se face extragerea au fost validate. Validarea inițială nu exclude anularea unui eveniment, iar acesta cred că nu întrunește condițiile regulamentare pentru a fi confirmat. Părerea mea este că va fi anulat, deoarece eu am trimis un mesaj pe profilul participantului cu recomandarea de a face o sesizare prin care să solicite corectarea datei de disputare, dar nu a fost făcută nici o sesizare pe „Probleme validări campionat”
În ceea ce privește (in)utilitatea acelor precizări prin care colegul nostru a evidențiat dificultățile întâmpinate la postarea evenimentului, eu cred că reprezintă un demers bine intenționat, o informare cu privire la posibile pb pe care oricine le poate avea.07-07-2018 at 3:41 pm #214899
George StoianParticipantDomnule „Silence” s-a rezolvat cu meciul Bulls – Jaguares! Am validat cea de-a doua postare în care apare „Jaguares”
07-07-2018 at 4:21 pm #214905PANDEMiC_PANDA
ParticipantMultumesc frumos si sincer spun ca este ceva timp de cand tot incerc sa postez si nu reusesc,de exemplu acum imi zice „Acest camp este obligatoriu”desi toate spatiile sunt completate.
You must be logged in to reply to this topic.