Probleme validari campionat

• 25-09-2018 at 7:32 pm #233832
    George Stoian
    Participant

Mulțumesc pentru sesizare! Evenimentul a fost validat, dar corectarea orei va fi făcută de admin. Baftă!

26-09-2018 at 8:18 pm #234120
    livi
    Participant

@lion continuarea discutiei de orice fel cu acel personaj va duce la eliminarea ta astea au fost spusele lui @admin asa ca te rog sa inceteze in a m-ai conversa cu el spre bine tau . Nu uita revenirea ta in concurs a venit o data cu priomisiunea ca te vei axa pe ponturile tale si nu vei ma da cursul discutiilor create de alti concurenti . hai sa vorbim doar despre ce este neaparat nevoie de vorbit si sa incetam telenovelele

29-09-2018 at 11:40 pm #234879
    livi
    Participant

sincer am spus ca adminul a zis sa cautam argumentele la ponturi

03-10-2018 at 8:02 pm #235923
    George Stoian
    Participant

Îmi cer scuze, pentru a putea posta, am adăugat un minut la ora de începere a meciului B. Dortmund – AS Monaco

04-10-2018 at 10:18 pm #236215
    livi
    Participant

@lion hai sa cadem la o intelegere mai multi useri s-au aratat deranjati de faptul ca tu umpli forumul cu aceste discutii . hai sa iti creem un topic in care sa postezi doar tu si sa iti raspunda ce care sunt interesati . Nu e nici un pic de rautate ci doar intelegere se vrea .

05-10-2018 at 12:28 am #236243
    George Stoian
    Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
    Pentru a nu mai fi postate alte comm în afara celor prin care se solicită corectarea unor greșeli la postarea evenimentelor pentru concurs, voi propune:
    – cel(cei) care vor posta AICI comm cu altă temă să fie penalizați
    – penalizarea să fie anularea ultimului eveniment cu care a realizat profit.

05-10-2018 at 7:31 pm #236477
    livi
    Participant

https://pariuri1x2.ro/pont/osuigwe-w-lao-d/ la acest pont am intarziat cu un minut postarea rog sa ma scuzati si sa imi validati pontul

06-10-2018 at 11:01 pm #236720
    iorga ionut iulian
    Participant

Buna seara ,
    Pariul meu la formula 1 la calificari a fost validat ca si pierdut , pariul este castigator.
    https://www.flashscore.ro/curse-auto/formula-1/japanese-grand-prix/

06-10-2018 at 11:10 pm #236722
    iorga ionut iulian
    Participant

Eu nu stiu cum se valideaza pronosticurile , dar nu este ok ca un pronostic castigator sa fie validat ca si pariu pierdut. Meciul de snooker a fost validat imediat , ca si pariu pierdut , pe orice site va uitati apare clar ca Hamilton si Bottas au terminat pe primele doua locuri . Am si postat un comentariu de dimineata ca ambele pariuri din formula 1 sunt Castigatoare.

07-10-2018 at 3:12 am #236732
    George Stoian
    Participant

Deoarece conducea cu 5-3, Robertson nu mai putea pierde la 2 diferență! Nu înțeleg de ce te-a deranjat că l-am validat anticipat. În ceea ce privește pronosticul din F1, prima sesiune a calificărilor, la finalul căreia cei doi piloți de la Mercedes nu s-au clasat pe primele două locuri, a avut startul la 09.00. Am văzut că în postare ora evenimentului este 09.00 de aceea am crezut că pronosticul este lost. Voi modifica, dar încă de când l-am validat, am considerat că trebuie verificată (in)compatibilitatea cu regulamentul în ceea ce privește dreptul de a juca două pronosticuri diferite cu același pilot într-o etapă de F1
    Exemplu:
    Real Madrid – FC Barcelona: FC Barcelona câștigă și marchează minim două goluri
    Real Madrid – FC Barcelona: FC Barcelona câștigă și ambele echipe marchează
    Nu ar fi permise aceste pronosticuri, deoarece regulamentul interzice postarea a două pronosticuri pentru același eveniment.
    Corespondentul MECIULUI este CIRCUITUL, iar Hamilton este implicat în ambele pronosticuri, la fel ca FC Barcelona.

07-10-2018 at 3:37 am #236734
    George Stoian
    Participant

Pe flash score, ordinea la start va fi următoarea:

Alonso F. McLaren
    Bottas V. Mercedes
    Ericsson M. Sauber
    Gasly P. Toro Rosso
    Grosjean R. Haas
    Hamilton L. Mercedes

Îmi plac cursele de F1, dar nu pot afirma că sunt foarte interesat de acest sport, de aceea nu înțeleg cum poate fi pronosticul câștigător, dacă Hamilton este pe poziția a 6 -a la start! Calificările nu decid poziția de pe care se ia startul? Întreb, nu afirm!

07-10-2018 at 10:00 am #236765
    livi
    Participant

@ionutiorga90 e o greseala la noi ai dreptate de fiecare data posteaza aici si vom corecta sa speram cu nu va mai fi cazul . Inca o data scuze

07-10-2018 at 10:10 am #236771
    iorga ionut iulian
    Participant

sunt doua evenimente diferite.
    doua etape ale marelui premkiu diferite.
    1. Antrenamentul cu numarul 3
    2 . Calificarile cursei
    Nu am pariat la acelasi eveniment

07-10-2018 at 10:13 am #236776
    iorga ionut iulian
    Participant

este o alta etapa a unui mare premiu de formula 1 ,
    Exact cum este la tenis .
    Pariez pe Nadal in primul tur
    Apoi pariez si in turul doi
    teoretic este acelasi eveniment
    Dar este o alta etapa a turneului

07-10-2018 at 10:18 am #236778
    livi
    Participant

din ce stiu eu
    calificarile au 3 etape de antrenament .
    ca si un meci de fotbal . deci daca joci final meci nu poti juca si pe a doua repriza ,cam acelas lucru am dedus si
    eu tu ai jucat finalul calificarilor si antrenamentul 3 care face parte din calificari

You must be logged in to reply to this topic.

Topic Tags