-
07-03-2018 at 10:00 am #187551
Admin Pariuri1x2
Moderator@samahoanca … cred ca am mai zis chestia asta si o zic din nou aici cu riscul sa ma repet:
Cu rabdare le rezolvam pe toate. Bafta! 🙂07-03-2018 at 10:37 am #187557Sveica Dumitru
ParticipantMersi admin
07-03-2018 at 2:01 pm #187604
George StoianParticipantDomnule Admin presupun că ați recepționat mesajul de confirmare a faptului că restanța din ianuarie a intrat în contul meu Netbet. Ați avut dreptate, ar fi fost mult mai dificil să-i rulez pe toți dacă ar fi intrat atunci deoarece s-ar fi considerat că am două bonusuri. Încă odată vă mulțumesc pentru promptitudine, pentru seriozitate – impecabile – dar și pentru ajutorul strategic.
07-03-2018 at 2:06 pm #187606
George StoianParticipantTudor eu mi-am exprimat speranța că vei promova cu un nr de unități format din 3 cifre! Te rog să nu mă contrazici!
Vezi că am trecut pe plus! Am devenit o amenințare pentru primele poziții . . . (glumesc, am 0.63u)
07-03-2018 at 5:04 pm #187642
George StoianParticipantChiar la asta mă refeream ieri seară, sau mai corect, astăzi de dimineață. Pronosticurile au fost mai dificile decât ar fi recomandat să joci, chiar dacă nu a lipsit mult să intre. NU trebuie să forțezi, NU AI NEVOIE SĂ FORȚEZI!De ex ieri spuneai că te aștepți la multe goluri în AFC, iar eu adăugam că dacă se vor marca multe goluri, vor fi și GG uri. Au fost 2 cu TG 4+ și 3/4 au fost GG, dacă jucai pe goluri (3+, 3-6, 4+) prindeai cel puțin unul, dacă jucai GG uri, prindeai minim 2. Ideea este să intre pronosticul chiar și cu un profit minim deoarece un prono winn te ajută în primul rând să nu pierzi unități, să nu îți scadă punctajul. Acesta este principalul obiectiv, după aceea vine și eventualul câștig, fie el cât de mic. Chiar dacă sunt convins că nu este necesar, permite-mi să argumentez cu un ex simplu:
pronostic win: cota 1.60 x 9u = 14.40. Se obțin 5.40 U
pronostic lost: cota 3.50 x 9u = 31.50. Se pierd 9 U
Așadar în loc de 5.40 u în plus, se scad 9u din punctajul general! Deficitul total: 14.50u07-03-2018 at 8:02 pm #187665
stefanel87Participant@admin : am rugămintea sa mi se aprobe și mie pronosticul de la Tottenham-Juventus. Precizez ca am avut probleme cu traficul de date și nu m-am putut încadra in timpul oportun. Sper sa îmi fie aprobată solicitarea. Mulțumesc anticipat.
08-03-2018 at 2:52 am #187721Admin Pariuri1x2
Moderator@stefanel87 , ne pare rau , nu se poate aproba pontul.
S-au acceptat pana acum intarzieri de 1-3 minute .. cel mult 5 minute insa aici vorbim de 14 minute. (pontul l-ai publicat la 19:59)
Daca facem pasul asta deja trebuie sa aprobam orice intarziere de 15 minute ceea ce nu este acceptabil.Uite, si daca tot am ajuns din nou la acest subiect o sa anunt acum am luat decizia sa mentinem situatia asta, adica sa acceptam intarzieri de maxim 5 minute insa pentru aceasta trebuie ca celelate date sa fie corecte, mai ales argumentatia, altfel pontul va fi nepublicat indiferent de rezultatul acestuia.
Vom mentine aceasta regula doar cateva luni in plus pana cand vom implementa niste modificari majore la concurs. Nu o sa dezvalui acum ce si cum se va modifica exact insa aceste modificari ne vor ajuta la urmatoarele:
– cotele nu mai pot fi marite
– nu se mai poate adauga un pont daca a fost adaugat deja
– nu se poate adauga un pont deloc daca sunt mai putin de doua ore pana la inceprea meciului
– validarea va fi usurata.10-03-2018 at 7:09 am #188228
Cioroiu Constantin IulianParticipantAdmin, pot urmării ponturile unui anumit user, astfel incat atunci când postează un meci sa primesc o notificare? Dacă da, care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez?
10-03-2018 at 1:27 pm #188311
George StoianParticipantDomnule Fărcuș, din punct de vedere principial ai dreptate! Eu însă consider că acela care participă la concurs FOLOSIND MUNCA ALTCUIVA prin copierea pronosticurilor publicate pe alte site uri, înainte de a fi lipsit de respect față de mine și de ceilalți colegi de concurs, ESTE LIPSIT DE RESPECTUL DE SINE, ESTE LIPSIT DE MORALITATE, ESTE LIPSIT DE CARACTER, ESTE LIPSIT DE EDUCAȚIE! Nu crede în conceptul de fair play, nu simte bucuria și satisfacția de a selecta, de a analiza, de a obține rezultate pozitive prin eforturi proprii! Nu este interesat decât de OBȚINEREA UNOR REZULTATE CARE SĂ-I ADUCĂ AVANTAJE, FĂRĂ SĂ-I PESE CĂ ACELE REZULTATE OBȚINUTE ASTFEL SUNT MINCINOASE, SUNT NEMERITATE!
Probabil că după ce au citit comm tău au zâmbit cu un aer de superioritate și ți-au adresat în gând unele „urări”, de aceea cred că apelul tău la fair play și la respect reciproc este „o glumă” pentru cei lipsiți de scrupule, prin urmare inutil.
Există o „zicere” populară: „fiecare pasăre, pe limba ei piere”!
Așa este, mai devreme sau mai târziu o vor simți pe pielea lor!10-03-2018 at 4:31 pm #188346Sveica Dumitru
ParticipantSe poate si fara ponturi furate: bilant 11-3 luna asta ….lauda ma gura))))
Oricum unii joaca la plsneala dar le si iese…bv lor as zice….din aia cu bilant 32-28…haha10-03-2018 at 4:33 pm #188348Sveica Dumitru
ParticipantEu oricum as baga in regulament si nr minim si numar maxim de predictii…ca sa exterminam vanatorii de plesne….aia cu cote mari care incearca pana le ies. ???
10-03-2018 at 10:45 pm #188397
George StoianParticipantDomnule Sveică, nu am intenția să „mă bag în seamă” și nici să fac pe avocatul cuiva, doresc doar să evidențiez atitudinea de un fair play evident a unui coleg de concurs, atitudine pe care nu o au foarte mulți dintre participanți. Este vb de TUDOR, alias LION care, deși avea peste 110 puncte în urmă cu câteva zile, a continuat să posteze. Din nefericire în ultimele zile nu a ales cele mai bune pronosticuri, dar asta nu-i diminuează cu nimic meritele mai sus menționate! Nu puțini sunt aceia care au aplicat diferite „strategii” pentru a-și securiza punctajul. Tudor a jucat la fel cum a făcut-o de la începutul lunii, chiar dacă punctajul și numărul de meciuri postate i-ar fi permis o evoluție mai puțin activă și folosirea unor mize minime, ceea ce dovedește plăcerea și bucuria de a participa și că partea materială a acestui concurs NU ESTE UN SCOP ÎN SINE pentru el. Din partea mea are tot respectul pentru atitudinea exemplară, dar și o „urecheală virtuală” pentru că nu a gestionat mai eficient punctajul realizat până în urmă cu 2-3 zile.
Precizez faptul că nu am nici un interes personal, că principalul mesaj al acestui comm este acela de a face apel către toți colegii de concurs la FAIR PLAY, de aceea sper că veți interpreta cu obiectivitate comm meu!
Urez tuturor baftă și inspirație în alegerea pronosticurilor!10-03-2018 at 11:47 pm #188401Sveica Dumitru
ParticipantMultumesc Campionului care m-a balacarit. Stai linistit, Cupa e pusa deoparte pentru tine. Eu nu mi aduc aminte sa fi atacat pe cineva in postul meu. Era vorba de cei care fura ponturi (eu insumi l-am semnalat la admin pe spirid0niada care mi a furat un post cu cornere in danemarca si caruia i s a anulat postarea). In rest va urez sa luati toate premiile daca e posibil.
11-03-2018 at 12:10 am #188404
Ana MaiaParticipantSpeta: Pierd ceva timp sa ma documentez si sa scriu pontul, stiti si voi cum este, apas pe butonul care-l pune pe site si … surpriza, eroare siteului, Zic ok, dau back, apas din nou butonul de validare si pontul se valideaza. Surpriza… se vlidase si prima oara desi nu m-a anuntat. Eroare de site. Anunt imediat. Pe administratori ii doare in c…r. Aveam 5 ponturi pentru vineri. Pentru ca trec 2 ore si nu reactioneaza nimeni, ma hotarasc sa pun al 5-lea pont cu ziua de maine, gresita, si fac un mesaj in care sa mi se corecteze data, pentru ca daca anuleaza a doua postare a pontului 1 (din vina serverului sau din alte motive tehnice), mai am dreptul la al 5-lea pont. Li se rupe, dar mai incolo intra unul si imi valideaza, contrar regulamentului, ambele postrari ale pontului 1. Si imi anuleaza postarea pontului 5 ca are ziua gresita. Desi facusem cerere pentru anularea celei de-a doua postari pentru pontul 1 si corectarea datei pentru pontul 5 ( dar ….). Am zis: „deh, o fi mahmur omul sau (mai bine nu imi exprim liber gandurile, pentru ca pe lumea asta avem multi Dumnezei care te suspenda in vreun mod daca te exprimi altfel decat <da, stapane>)”. Si am mai scris un mesaj, in care m explicat situatia. Si victorie, mi-a fost marcat ca nepublicata a doua postare pentru pontul 1, cu mustrarea ca e postata de doua ori. Desi mi-a dat site-ul eroare. Dar nu mi se permite si al 5-lea pont pe ziua de vineri, desi am postat un pont de 2 ori din motive tehnice ale siteului. Si, culmea, e castigator al 5-lea pont. Daca era pierzator, era bagat? Nus stiu, nu vreau sa cred ca e rea vointa. Atunci?
Ma rog, oare o sa se rezolve asta sau …? Eh, mergem maai departe, e doar un joc, nu e neaparat o parte din viata noastra.
You must be logged in to reply to this topic.