Campionat Pariori

• 11-03-2018 at 9:24 am #188457
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@anabanana, am mai spus de cateva ori si vad ca nimeni nu intelege. Mai devreme sau mai tarziu orice cerere este luata in calcul , evaluata si procesata. Nu scapa nimic ne-evaluat.

Pentru probleme de validare exista un forum special udne ar trebui sa raportezi astfel de probleme:

Probleme validari campionat

Daca folosesti formularul de contact exista riscul sa primesti un raspuns si dupa 4 zile sau chiar 5-7 , mai ales daca emailul ajunge in spam. Asta deoarece , pe formularul de contact se trimit un email la o adresa de email la care cei care valideaza nu au acces. Din acest motiv , acelel cereri de pe formularul de contact vor fi procesate doar de admin. Automat este foarte probabil ca cei ce valideaza sa afle cu intarziere de cererile trimise prin formularul de admin.

Si am mai zis ceva. Cu rabdare si intelegere se rezolva orice.

Bafta!

11-03-2018 at 9:31 am #188460
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Legat de copiatul de ponturi.

Exista o posibilitate foarte mare ca un pont sa fie copiat. Am mai zis, desi este posibil , la fel este de imposibil de demonstrat si de asta nu putem luat masuri doar pe supozitii, insa putem face altceva.
    Daca suspectati ca exista ponturi copiate (doar pontul in sine, nu si argumentatia) va rog sa le raportati. Banuiesc ca daca cineva copie un pont ii vine foarte greu sa gaseasca si o argumentatie. In aceste cazuri este foarte probabil ca si argumentatia este copiata din alte locuri (inclusiv traduceri). Noi putem sa facem o cercetare mai extinsa asupra argumentatiei si in final sa invalidam acel pont daca gasim suspiciuni reale asupra pontului respectiv. Dar din nou, raportati exact deoarece vad ca se continua discutii le sub forma voalata si cu aluzii in loc sa spuneti clar cu X si y. (prentru asta puteti trimite si in privat prin formularul de contact deoarece vi se raspunde 100%)

12-03-2018 at 9:20 pm #188765
    George Stoian
    Participant

Pentru a evita o posibilă situație delicată, cred că ar trebui să se rezolve în timp util o pb care poate crea nemulțumiri. Mă refer la faptul că Tipicel a postat – fără intenție, cred – 4 evenimente pe 12.03. Ultimele 2 evenimente postate:
    – meciul de fotbal Stoke – M. City care se joacă astăzi și începe la ora 22.00
    – meciul de tenis dublu Lopez/Lopez-Rojer/Tecau care se joacă tot astăzi (21.35) dar este postat cu data de 13.03.
    Problema poate apărea atunci când se decide care dintre meciuri va fi anulat, dacă unul ar fi winn și altul lost, iar anularea s-ar face după încheierea meciurilor.

13-03-2018 at 6:16 am #188797
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Nu ai de ce sa-ti faci griji.
    Nu se accepta la corectat decat meciuurile care au fost adaugate gresit adica doar cel de tenis.
    Nu se accepta la corectare decat daca cererea a fost trimisa inainte de meci iar data adaugarii evenimentului este cu 2 ore inainte de pra meciului (+ sau – 5 minute)

13-03-2018 at 10:33 am #188854
    Sveica Dumitru
    Participant

O intrebare: contul la netbet nu e creat prin pariuri 1×2. Daca nu fac depunerea lunara minima la netbet mai primesc vreun premiu pe xare eventual l as castiga la concurs? Tipster sau bonus care oricum e redus cu 60% din cauza contului care nu e creat prin pariuri1x2?

14-03-2018 at 9:06 am #189053
    Sveica Dumitru
    Participant

Mersi de lamurire. Nu sunt fan netbet din cauza cashoutului care e prost. De aia nu prea vreau sa depun. Din aia 40 lei premiu luna trecita am facut un rulaj 140 lei. Mai am 100 de rulat si 15 lei in cont. M au rupt ultimele zile. Prost de tot si aseara gg la englezi. Plus a.villa 0-3. Am prins un bonus zilnic in martie si de aia intreb. De ex in weekend pe un bilet cu 8 gg din anglia ligile inferioare mi au iesit 7. Castig de 666 lei potential in niciun moment nu a intrat cashoutul. E deranjant pt unul ca mine care a pariat pe bet365. Imi placea la ei???

14-03-2018 at 9:23 am #189059
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@dionis1979 a raspuns foarte bine si la obiect.

Sunt trei praguri:

100 % – daca ai contul prin p1x2 si ai depus
    60% – daca ai contul prin p1x2 si nu ai depus
    40% – daca nu ai contul prin p1x2

O singura depunere e de ajuns. recomadarea e sa depuneti permanent deoarece riscati sa fiti marcati ca bonus seekers.
    Oricum, analizam sa ajustam procentele si sa crestem premiile.

15-03-2018 at 8:03 am #189211
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@dionis1979, am inteles ca ai suspiciuni dar te rog sa vii si cu o demonstratie. Noi am incercat sa gasim o demonstratie si nu am gasit-o.
    Uite daca vrei pot sa iti arat ca orice pont de al tau il gasesc pe macar 3 siteuri. Asta inseamna ca l-ai copiat ? Eu zic ca nu. Daca argumentatia are un nivel minim de pertinenta atunci nu putem spune cu siguranta nici ca ai copiat nici ca nu ai copiat.
    Asta e logica si motivul pentru care nu putem anula pontul doar pe simpla idee ca acel pont mai exista in alta parte.

16-03-2018 at 3:02 pm #189532
    Feder Florin
    Participant

Buna Admin,
    As avea o intrebare……..dupa ce am dat pontul Bradford-Wigan peste 2,5 goluri ( pierdut) din dataa de 14.03. , acelasi pont a fost postat si de Darks3in. Ba mai mult, a mai postat un pronostic pentru acelasi meci ( Mai mult de 1 gol prima repriza)- pierdut si asta.
    Intrebarea mea : Din cate stiu nu este voie sa postezi pentru acelasi meci 2 ( sau mai multe ) ponturi…..S-a schimbat ceva in Regulament si eu inca nu am aflat ? Daca nu, cred eu ca trebuia sa i se anuleze un pont, nu pierdute ambele
    Stima…..
    FritzVonSpritz

16-03-2018 at 7:31 pm #189612
    George Stoian
    Participant

Eu am o întrebare generată de atitudinea unora dintre participanți, atitudine prin care ignoră esența acestui concurs: POSTAREA DE PRONOSTICURI, folosind o strategie lipsită de fair play față de ceilalți concurenți, lipsită de respect față de competiție și de efortul celor care organizează și administrează acest concurs. Strategia – meschină – de care vb este NON COMBAT ul! După ce au reușit într-un fel sau altul să adune ceva unități, unii renunță la a mai posta așteptând să piardă ceilalți meciurile pe care le postează și astfel să îi depășească în clasament. Întrebarea este: nu credeți că ar fi util, constructiv să se implementeze în regulamentul de desfășurare al concursului un paragraf prin care să fie împiedicată această „strategie”?
    Cred că dacă regulamentul ar prevede obligația fiecăruia de a avea un număr de evenimente postate EGAL CU NUMĂRUL DE ZILE AL LUNII ÎN CARE SE DESFĂȘOARĂ CONCURSUL această „strategie” nu ar mai putea fi folosită. Este doar o părere, sunt convins că Dumneavoastră aveți alternative mai eficiente de a elimina această formă de „participare” folosită – parcă – de tot mai mulți.

16-03-2018 at 10:24 pm #189633
    George Stoian
    Participant

Te înțeleg perfect deoarece aseară am făcut o evaluare a ofertei și mi-am notat pentru TG 3+ sau 3-6 câteva meciuri:
    – Bayern II – Nurnberg II
    – Dusseldorf – Bielefeld
    – H.Kiel – Heidenheim
    Au rămas pe hârtie, nu am apucat să joc nici măcar unul
    De la Olanda 2 mă gândisem la FC Eindhoven – Jong Alkmaar TG 4+ dar l-am jucat DG1 gol în ambele reprize (a dat) și la De Graafschap – Jong Ajax tot 4+ dar l-am jucat GG&12. Acum – min 66 – este bine și aici (1-2), dacă mai dă Ajax nu-i pb, important este să nu se termine egal. Am mai vrut să joc Monaco – Lille GG&3+ dar am ratat din nou postarea pentru câteva secunde.

17-03-2018 at 12:21 am #189675
    George Stoian
    Participant

Punctajul tău final va fi stabilit doar de deciziile pe care le vei lua. Cred că ar fi benefică mai multă prudență, nu înțeleg de ce joci atât de riscant la unele pronosticuri. Părerea mea este că (și) în această lună ai participat onest în ceea ce privește numărul și succesiunea postărilor, de aceea cred că ar fi recomandat să joci mai prudent, mai pragmatic. Vezi că nu am uitat de cele 3 cifre înainte de virgulă ale punctajului tău final. BAFTĂ!
    Când ai timp și dacă nu există nici un inconvenient pentru tine, trimite-mi pe Fb o cerere

17-03-2018 at 12:59 am #189703
    George Stoian
    Participant

Chiar de asta vb! Nu înțeleg de ce nu ești mai gospodar cu punctajul tău. Ai 61 de evenimente postate, iar punctajul – încă – îți permite să nu forțezi în ceea ce privește dificultatea pronosticurilor. M-am uitat pe cele jucate pentru sâmbătă și nu cred că vei ieși rău. Poate ar fi trebuit să joci la Juventus TG 3+ chiar dacă aveai o cotă mai mică – 2.00 – pentru că te-ar fi ajutat și un eventual gol dat de Spal. Cum spuneam, un pic de prudență în plus cred că ar fi benefică. Baftă!

17-03-2018 at 12:24 pm #189794
    George Stoian
    Participant

2 winn cu 1 lost, am anticipat corect când am spus că nu vei ieși rău la meciurile din America de Sud. Sper că la Juventus vei avea tu dreptate și nu va fi nevoie de gol dat de Spal pentru a fi TG 3+

17-03-2018 at 10:32 pm #189898
    George Stoian
    Participant

Scuze, abia acum am văzut comm tău! Am vrut să mă relaxez câteva minute după amiază și „m-am relaxat” câteva ore. Când m-am trezit era trecut de 8 PM, până m-am dezmeticit se făcuse 9 și nu am mai prins nimic să joc. Mai bine puneam ceva noaptea trecută că oricum m-am culcat pe la 3 dimineața. Mă uit pe rezultate și constat că nu aveam idei rele, chiar dacă nu „rupeam norii”. Din ceea ce văd, două la care mă gândisem erau bune: Sydney – Brisbane și Liverpool – Watford – ambele TG 3-6, dar sunt și unele care văd că nu prea confirmă ceea ce gândeam eu: PSV – 3-6 goluri (doar 1-0 în min 75). Mă uit mai târziu pe ofertă, după ce scot cățeii la plimbare. După „relaxarea prelungită” de după amiază mă aștept să nu simt nevoia de odihnă prea devreme și poate mă decid să pun ceva înainte de culcare.
    Văd că Juventus o lălăie, poate marchează după pauză. Baftă!

You must be logged in to reply to this topic.